3
Hobi Bahçesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Etobur Bitkim Saksıda Dikili Canlı Yetişkin Sinek Kapan Venüs Bitkisi

527,04 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Etobur Bitkim Saksıda Dikili Canlı Yetişkin Sinek Kapan Venüs Bitkisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Et Yiyen Bitki Satıcı Ünvanı: ZAHİDE TÜRKAN ÖZKILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7000149292
    Bu ürün Et Yiyen Bitki tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Venus fly trap sinek kapan bitkisi Saksıda dikili canlı 5-6 yaşında Yetişkin boydadır Sinekkapan (dionaea muscipula) bitkisi etobur bitkiler içinde en ilgi çekici et yiyen bitkidir. Yaprakları avlarını yakayalabilmek için çok hızlı kapanabilir. Çanak benzeri yaprakları olan bu sinekkapan bitkisi, sadece böceklerin algılayabildiği çekici kokuya sahip bir olan bir etçil bitkidir. Yapraklarının yüzeyi tüycüklerle kaplıdır ve böcekler bu yüzeye konduğu anda süratle kapanır ve içeride hapsolur. Bakımları çok kolay bu etobur bitkiyi sizlerde artık evlerinizde ve ofislerinizde rahatlıkla besleyebileceksiniz. Çevrenizdekilerin ilgisini çekecek bu etçil bitkileri ister kendiniz için isterseniz hediye olarak sevdiklerinize gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tüm canlı bitkilerimizi kargoda hasar görmemesi için özenle paketliyoruz. Bitkilerimiz etobur bitkim üretimidir. Yollanacak ürün ile ilgi önemli çok önemli notlar: Bu üründeki sinek kapan bitkilerimiz minimum 6-8 kapanlı olacak şekilde seçilir. Bitki seçimi yaparken sağlıklı olan bitkileri seçerek yolluyoruz. Kapanların boyları yaklaşık 2 santim civarıdır. Sineği rahatça yiyebilecek boydadır. Yolladığımız saksıların çapı yaklaşık olarak 9 – 11 santim arasıdır. Ürünler kargoda hasar görmemesi için bu boyda saksı kullanılıyor. Dilerseniz uygun toprağı alarak dilediğiniz saksıya dikebilirsiniz. Saksı boyları ve renkleri stoklara göre değişiklik gösterebilir. Kapanların iç renkleri stoklara göre değişiklik gösterebilir. Genellikle ürünlerimiz içi kızaran cinstir. Sizlere göndereceklerimiz: Saksıda dikili 6 yaşında sinek kapan bitkisi Sinek kapan bakım klavuzu
Geri Bildirim Ver

Etobur Bitkim Saksıda Dikili Canlı Yetişkin Sinek Kapan Venüs Bitkisi

Etobur Bitkim saksıda dikili canlı yetişkin sinek kapan venüs bitkisi’nin bilimsel adı Dionaea muscipula’dır. Bitkinin kapanan çenesi dolayısıyla Latince “fare kapanı” anlamına gelen muscipula ismi kullanılır. Adından da anlaşılacağı bitki, kapan şeklinde açılıp kapanan iki yaprağa sahiptir. Açık olan yapraklarına düşen avını bitki hızlı bir şekilde yakalar. İçeride yakalanan avını tüketip canlıyı enzim olarak eritir. Bu ürün, ortamı ilginçleştiren, insanların dikkatini çeken doğal bir görsellik sunar. Sinek Kapan’ı evde yetiştirirken belirli unsurlara dikkat etmeniz gerekir. Bu üç temel unsur ışık, toprak ve sulamadır. Yetiştirilmesinde bu üç faktöre dikkat ettiğiniz zaman ürün oldukça sağlıklı gelişir. Ürünün doğada yaşadığı ortam evde sağlandığında sağlıklı bir şekilde büyümesi gerçekleşir. Siz de bu ürünü kolaylıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • İlgi çekici görünüm
  • Güvenli paketleme

Etobur Venüs Bitkisi Yetiştirme Özellikleri ve Yorumları

Etobur Venüs Bitkisi Yetiştirme Özellikleri ve Yorumları

Etobur bitki bakımı ve beslenmesi oldukça kolaydır. Bu ürüne olabildiğince fazla güneş ışığı vererek kolay bir şekilde besleyebilirsiniz. Tercihen yapay ışıklandırma da kullanabilirsiniz. Ürün, yaşadığı doğal ortamında besin değeri düşük olan topraklarda yetiştiğinden ev bitkilerinden farklı olarak asidik bir toprak karışımı yapmanız önerilir. Etobur Bitkim saksıda dikili canlı yetişkin sinek kapan venüs bitkisi yorumları hakkında okuma yapabilirsiniz. Ürünü kullanan müşteriler humussuz toprak tercih ederek bitki toprağının asit düzeyini yükseltmek için toprağa turbo yosunu gibi türleri tercih eder. Toprağa farklı malzemeler karıştırarak toprağın hava almasını da sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürün için gübrelemeden de kaçınmanız önerilir. Normale göre fazla sulama isteyen bu ürün için kullanacağınız suyun içinde az miktarda çözünmüş mineral sağlanır. Ürünün kolay bakımı ve hoş görünümü müşterilerin beğenisini kazanır.

Sinek Kapan Venüs Bitkisi Avantajları

Sinek Kapan Venüs Bitkisi Avantajları

Etobur bitkiler, besinleri diğer bitkiler gibi su ya da toprak yoluyla alabilen değil, böcek ve benzer canlıları ağız benzeri yaprakları ile yakalayan ve salgıladıkları enzimlerle onların sindirebilen canlılardır. Ürün; küçük kuş türlerinin yaygın olarak tükettiği böcek, solucan, sinek gibi canlılarla beslenir. Kapanları cazip göründüğü için çekicidir. Küçük böcekleri salgıladığı koku ile etrafına çeker. Böylece evinizde veya ofisinizde istenmeyen küçük canlılara karşı önleminizi alabilirsiniz. Anavatanı ABD’nin güney doğusundaki bataklıklar olan bu ürün uzun ömürlüdür. Gerekli bakım ve ortam sağlandığında 30 yılı aşkın yaşayabilir. Venüs Sinek Kapanı bitkisini satın alarak hoş ve ilgi çekici görünüme sahip olabilirsiniz. Rahatsız edici küçük canlılara karşı usta avcı olan bu bitki oldukça avantajlıdır. Siz de bu ürünü tercih ederek rahatsız edici böceklerden kolay bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Etobur Bitkim Saksıda Dikili Canlı Venüs Bitkisi Fiyatı

Etobur Bitkim Saksıda Dikili Canlı Venüs Bitkisi Fiyatı

Sinek yakalayan bu ürün, familyasının farklı türlerinden biridir. Renkli ve dikkat çeken yapısıyla ön plana çıkar. Çevreye küçük hayvanların ilgisini çeken güzel kokular salar ve bu hayvanları bu koku ile tuzağa düşürür. Venüs bitkisi insanlar veya hayvanlar tehlike barındırmaz. Evinizde ve iş yerinizde haşere ve sineklere karşı kullanabileceğiniz doğal bir avcıdır. Ancak bunu bir oyun haline getirmek bitkinin enerjisini yok eder. Görüntüsü ve bakımı kolay olan bu bitkiyi evlerinizde rahatlıkla besleyebilirsiniz. Ürünün kargoda hasar görmemesi için gönderilen saksıların çapı yaklaşık olarak 9-10 santim arasıdır. Bu sayede sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Kullanımında belirtilen koşullara göre uygun toprağı alarak tercihen başka bir saksıya dikebilirsiniz. Etobur Bitkim saksıda dikili canlı yetişkin sinek kapan venüs bitkisi fiyatı için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.