Els Yayıncılık English Language Studies English Grammar Inside Out - Nesibe Sevgi Öndeş

1.130 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Els Yayıncılık English Language Studies English Grammar Inside Out - Nesibe Sevgi Öndeş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kılavuz Kitap Satıcı Ünvanı: SEMA TEMİZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8380752132
    Bu ürün Kılavuz Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayrıntılı konu anlatımı, konuları anlamaya yönelik pekiştirici alıştırmalar ile özellikle yds, kpds, üds, toefl ve ingilizce hazırlık muafiyet sınavı gibi sınavlara hazırlanan adaylar için son derece yararlı bir kaynaktır. Anadolu liseleri, ingilizce eğitim veren özel okullar ve süper liselerin ara sınıflarında okuyan öğreniler için de tamamlayıcı bir kaynak kitap olarak kullanılabilir. Kitabın sonunda ingilizce`de yaygın olarak kullanılan "phrasal verb"lerin anlamlarını ve örnek cümle içinde kullanımlarını içeren "mini phrasal verb dictionary" bulunmaktadır.Kitabın sınıf ortamında kullanımını uygun kılmak için cevap anahtarı ayrı olarak basılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Kolektif
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 551-600
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Els Yayıncılık 12234564 Els English Language Studies English Grammar Inside Aut

ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out, hem okuldaki derslerinde başarısını artırmak hem de kariyerinde ilerleme kaydetmek isteyen kullanıcılar için uygun bir üründür. Kitap, İngilizce bilgisini geliştirmek ve gramer konularını iyi bir şekilde öğrenmek isteyen kullanıcıların bu konudaki en büyük yardımcılarından biri olmaya adaydır. Hem öğrencilere hem de mesleki alanda yabancı dilini geliştirmek isteyen kişilere uygun şekilde hazırlanmış bu kitabın faydalarını düzenli çalışma ile kısa sürede görebilirsiniz.

  • Yazar: Nesibe Sevgi Öndeş
  • Sayfa Sayısı: 720
  • Basım Yılı: 2019

ELS English Language Studies English Grammar Kitabı İçeriği

ELS English Language Studies English Grammar Kitabı İçeriği

English Language Studies English Grammar Inside Out, ağırlıklı olarak konu anlatımları içeren bir kaynak kitaptır. Ek olarak işlenen konuların pekiştirilmesini sağlayan alıştırmalara da kitapta yer verilir. Bu kitap ile hem konu bilgisini pekiştirmek hem de pratik yapmak adına test çözme ihtiyacınızı giderebilirsiniz. ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out kitabının arka kısmında İngilizcede en sık kullanılan phrasal verblerin anlamlarını ve cümle içindeki kullanımlarını gösteren ek bir bölüm vardır. Mini Phrasal Verb Dictionary olarak isimlendirilen bu kısım, çalışmalarınız esnasında işinizi ciddi oranda kolaylaştırır. İçeriğinin yanında ELS English Language Studies English Grammar Inside Out kitabının baskısı da son derece kalitelidir. 720 sayfalık bu kaynak kitap 1. kalite hamur kâğıda basılır. Bu sayede kolay kolay yıpranmayan kaliteli bir yapıdadır.

ELS English Language Studies Grammar Kitabını Kimler Alır?

ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out, çok geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. Bu kitle içinde hem öğrenciler hem de iş hayatında başarı kazanmak için İngilizcesini geliştirmek isteyen kişiler bulunur. Bu kitap ile YDS, KPDS, TOEFL gibi önemli sınavlara hazırlanabilirsiniz. Ayrıca İngilizce hazırlık ve muafiyet sınavlarına çalışmak için de ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out kitabını tercih edebilirsiniz. Tabii ki bu kitabın kullanım alanı, sınavlara hazırlık ile sınırlı değildir. Her yaştaki çalışanlar, bu kitabı kullanarak ekstra bir kursa katılım sağlama ihtiyacı hissetmeden yabancı dillerini geliştirebilir. Bu bilgilerden hareketle ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out'un daha iyi bir İngilizceye sahip olmak isteyen herkes tarafından tercih edilebileceğini söyleyebiliriz.

ELS English Language Studies Kitabı Okula Yardımcı mı?

ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out, okuldaki İngilizce derslerinde daha başarılı olmak isteyen öğrenciler için son derece idealdir. İngilizce eğitim veren okullarda, Anadolu liselerlerinde ya da süper liselerde okuyan öğrenciler, bu kitap sayesinde daha yüksek notlar alabilir. Kitabın okullar için daha kullanışlı olmasını sağlamak adına içerisindeki testlerin cevap anahtarı ayrı bir kitapçık şeklinde hazırlanır. Ek olarak bu kitap YKS İngilizce sınavına hazırlanmak için de uygundur. ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out kitabı yalnızca gramer konularını içerir. Dolayısıyla farklı tipte sorular için farklı kaynaklara ihtiyaç duyulabilir. ELS Yayıncılık ELS English Language Studies English Grammar Inside Out yorum başlığının altında yer alan paylaşımlar, kitabı alan kişilerin duydukları memnuniyeti gösterir niteliktedir. Siz de iş ve okul hayatınızdaki başarınıza, İngilizce gramer bilginize oldukça katkı sağlayacak bu kitabı Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile hemen sipariş edebilirsiniz.