Evalorn Mermer Tepsi Siyah Gold Sunum Tepsisi Kahve Tepsisi Meyve Sunum Tatlı Sunum Tablası Siyah

350 TL

Ürün Bilgileri

Evalorn Mermer Tepsi Siyah Gold Sunum Tepsisi Kahve Tepsisi Meyve Sunum Tatlı Sunum Tablası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVALORN Satıcı Ünvanı: GÜLENDE ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 9080236215
    Bu ürün EVALORN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • % 100 Doğal Gerçek Mermer Özellikleri: Doğal mermerden yapılan her doku, doğanın şaheseridir ve kopyalanamaz. Mermer kullanımı: 1. Mikrodalga fırınlarında kullanılması kesinlikle önerilmez. 2. Yüksek sıcaklık veya ısıtmanın yanına koymayın. 3. Doğrudan güneş ışığından kaçının. 4. Çamaşır suyu ile temizlemeyin. 5. Deterjanla suya batırmaktan kaçının. 6. Demir tel gibi sert cisimlerle temizlemeyin . 7.Çamaşır makinesinde Yıkamayın. 8.Düşmekten veya çarpmaktan kaçının Temizlik için lütfen bir havluyla silin ÜRÜN ÖZEL PAHLI ÜRÜNDÜR. Paket İçeriği : 1 adet Mermer Tabla 2 Adet Gold Kulp 4 Adet Vida 4 Adet Metal Ayak Ürünümüz Renk seçenekleri ile sunulmuştur İdeal 20x30 ölçülerindedir. %100 Mermer Temiz işçilik Ve Paketleme Doğal Mermerden Elde Edilmiştir. Ürün Doğal Ürün Olması Sebebi ile Desenleri Farklılık Gösterebilir. Ürün Özel Olarak cilalanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver