EVİM BAHÇEM Limon Fidanı ( Meyveli) Limon Ağacı Fidanı Yediveren Mayer Limon Fidanı

238,69 TL

Ürün Bilgileri

EVİM BAHÇEM Limon Fidanı ( Meyveli) Limon Ağacı Fidanı Yediveren Mayer Limon Fidanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EvimBahçem Satıcı Ünvanı: ALİ UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9020660434
    Bu ürün EvimBahçem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evinizde , iş yerlerinizde , balkonunuzda bahçenizde yetiştirmeye uygun Çok dallı aşılı ,tüplü yediveren Mayer limon fidanı ( 120 ila 150 cm ) Önemli Not: Gönderilecek Fidanlarımız Üzeri Meyvelidir Resimler güncel Resimlerdeki gibi üzerinde Meyveleri Mevcuttur 3 yaş Fidanlarımız saksılı değildir yetiştirme poşetindedir Fidanlarınızı teslim aldığınızda 15 ila 20 litrelik saksıya almanız gerekmektedir Evinizde ,iş yerlerinizde ve bahçenizde yetiştirmeye uygun aşılı mayer limon Mayer limon
  • Kısa boylu bir ağaç yapısı vardır. Diğer Limon Çeşitlerine göre soğuğa karşı daha dayanıklıdır. Bol meyve veren bir cinstir. Mayer Limon dikildikten 1 yıl sonra meyve vermeye başlar Bolca çiçeklenme gösterir. Ev , ofis için yetiştirmeye en uygun türlerdendir. Meyve yapısı parlak renktedir . Olgunlaştığı zaman turuncu renk alır. Diğer türlere göre meyve verimi çok fazladır Meyveleri diğer türlere göre çok daha suludur. Kabuğu : Sarı,düz,parlak ve ince kabuklu Eti : Gevrek,sulu, açık sarı Şekli : Hafif basık, yuvarlak Meyve kabuğu sarı, pürüzsüz ve ince kabukludur. Hasat dönemi ağustos sonunda başlamaktadır. Ocak ayından itibaren meyve kabuğu rengi sarımsı portakal rengine meyve et rengi de koyu sarı renge dönmektedir. Tüplü fidan hakkında : Ev içerisinde saksıda ve bahçenizde yetiştirmeye uygun limon fidanıdır. Tüplü fidanlarınızı 12 ay süre içinde saksıya alabilirsiniz b Ahar aylarında mis kokulu çiçekler açar. e Vlerde saksıda bodur şekilde yetiştirilebilmeye de çok uygundur. -filizlerin uzaması(15 ile 30 cm ) ve dalların sertleşmesinden sonra budama işlemini kısa şekilde yapmanız halinde bodur yetiştirmeye de elverişli fidandır. Yetiştirme alanları ılıman iklim yerleridir. Bulunduğunuz bölge ılıman ise bahçenizde rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Fidan bakımı ile bilgiler aşağıda mevcuttur. Soğuk iklimlerde iç mekan içerisinde saksıda yetiştirmeye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Meyve Fidanı
Geri Bildirim Ver