Evmak Su Isıtıcısı Çelik Kettle (ketıl) 2.2 Lt 2.2litre evmak1

229 TL

Ürün Bilgileri

Evmak Su Isıtıcısı Çelik Kettle (ketıl) 2.2 Lt 2.2litre evmak1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVMAK GROUP Satıcı Ünvanı: SELAHATTİN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1836880842800001 Vergi Kimlik Numarası: 5951035277
    Bu ürün EVMAK GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evmak markasının çelik kettle modeli 2.2 litre suyu tek seferde kaynatma becerisine sahiptir. Birkaç dakika içinde litrelerce su kaynatmaya yarayan cihazın sürahi kısmı tabandan ayrılabilir.
  • Otomatik kapanma özelliği bulunan Evmak su ısıtıcısı güvenli bir kullanım deneyimi sunar. Suyun kaynama noktasına gelmesiyle beraber sistem kendini durdurur.
  • Sürahi içindeki su bittiği zaman Evmak kettle çalışmayı durdurur. Gizli bir rezistans söz konusu olduğu için elektrik çarpması riski neredeyse sıfırdır.
  • Hızlı biçimde suyu ısıtan 1500 watt kettle modeli paslanmaz çelikten üretilir ve kireç filtresine sahiptir. Kablo sarma bölümü sayesinde tezgah ya da masa üzerinde az yer kaplar.
  • Tek tuşla açılıp kapanan modelin, çalışma durumunu sürahi üzerindeki kırmızı ışık sayesinde takip edebilirsiniz. Kullanılması kolay olan cihaz kapağını tek hamleyle açarak sürahinin içine su doldurabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Metal
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Evmak Evmak1 2 l Çelik Su Isıtıcısı

Evmak su ısıtıcısı çelik kettle 2.2 litre gri , şık görünümüyle ve işlevselliğiyle mutfağınızın çehresini değiştirir. Ürün her bir ayrıntısıyla kalite ve pratiklik sunar. Fazla zaman kaybetmeden dilediğiniz her an sıcak suya erişmenizi sağlar. Evmak 2.2 lt su ısıtıcısı, birinci sınıf materyaller kullanılarak üretilmiştir. Ürünün motorundan kablo boyuna, haznesinden ışıklı göstergesine kadar tüm detayları işinizi kolaylaştırmak üzere tasarlanır. Kettle, 360 derece dönebilen kablo aparatına sahiptir. Böylece güvenli kavrama olanağı sunar. Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı geniş haznesi ile sıcak suya dair tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Geniş hazne çay demlerken veya yemek pişirirken gereksinim duyduğunuz sıcak suyu sağlar.

  • Gövde Rengi: Metalik Gri ve Siyah
  • Hazne Hacmi: 2.2 Litre
  • Materyal: Paslanmaz Çelik

Evmak Su Isıtıcısı Gri Çelik Kettle Özellikleri

Evmak Su Isıtıcısı Gri Çelik Kettle Özellikleri

Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı, güçlü bir motora sahiptir. 1500 Watt gücündeki bu motor, suyun olabildiğince hızlı bir biçimde kaynama noktasına ulaşmasını sağlar. Evmak su ısıtıcısı kettle 2.2 lt, paslanmaz çelik gövdeye sahiptir. Bu gövde yıllarca kullanılsa bile oksitlenmez ve suyun kalitesini bozmaz. Ürün, paslanmaz çelik materyali sıcak suya sağlıklı bir biçimde erişmenizi sağlar. Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı, sıvı kaynama noktasına ulaştığında otomatik olarak kapanır. Böylece hem zamandan hem de enerjiden tasarruf edebilirsiniz. Cihaz susuz çalıştırmaya karşı koruma sistemine de sahiptir. Bu teknoloji de ürünün son derece güvenli olduğunu gösterir.

Evmak Su Isıtıcısı 2.2 Litre Gri Çelik Kettle Ergonomik midir?

Evmak Su Isıtıcısı 2.2 Litre Gri Çelik Kettle Ergonomik midir?

Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı, ergonomik bir üründür. Kolay kavranan sapı hem şık bir görüntü sunar hem de güvenli taşıma olanağı sağlar. Evmak su ısıtıcısının alt kısmında 360 derece dönebilen kablo alanı bulunur. Bu alan ürünün her açıdan kolaylıkla kavranmasını ve kullanılmasını sağlar. Yerli üretim olan Evmak kettle, bu işlevsel kablo aparatıyla daha düzenli bir görüntü oluşturur. Cihaz ideal hazne kapasitesine sahip olduğundan tek elle rahatlıkla taşınabilir. Ergonomik kablosu güç kaynaklarına kolay ulaşım sağlar. Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı içerisindeki suyu dökerken akıtmaz. Üstelik cihazın temizlenmesi de son derece kolaydır. Ürün, dayanıklı ve şık materyaller kullanılarak üretilmiştir. Kullanımı kolay, güvenli ve konforludur.

Evmak Su Isıtıcısı 2.2 Litre Gri Çelik Kettle Nasıl Temizlenir?

Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı, ıslak ve yumuşak bir bezle silinerek kolayca temizlenebilir. Ürünün iç kısmında zamanla oluşacak kireç için rezistansa zarar vermeden yapılacak temizlik işlemlerini tercih edebilirsiniz. Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı temizlenirken ürünün elektrik aksamına su veya deterjan kaçmaması için özen gösterilmelidir. Temizlik sonrasında cihazı kullanmaya başlamadan önce ıslak hiçbir nokta kalmadığına emin olunmalıdır. Isıtıcının elektrik aksamına ve rezistansına herhangi bir zarar gelmediği müddetçe üründen uzun süre yararlanılabilir. Cihazın dış yüzeyi kolay kolay leke tutmaz. Bu da ısıtıcının her zaman temiz görünmesini sağlar. Ürün korunaklı ambalajında ve güvenli bir biçimde gönderilir. Evmak su ısıtıcısı çelik kettle 2.2 litre gri yorumlarında da kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak mümkündür. Siz de mutfağınız için Evmak 2.2 litre gri çelik su ısıtıcısı edinmek istiyorsanız bu ürünü Trendyol'un avantajlı fırsatlarından faydalanarak satın alabilirsiniz.