Evsay Strafor Köpük Yalıtım Ambalaj Levhası 1 Cm Kalınlığında Beyaz

1.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evsay Strafor Köpük Yalıtım Ambalaj Levhası 1 Cm Kalınlığında Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVSAY CEYİZ Satıcı Ünvanı: BETÜL SAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1244838015600000 Vergi Kimlik Numarası: 7540471289
    Bu ürün EVSAY CEYİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerinizin Zarar Görmesini Engellemek İçin Ambalaj Ve Paketlemede Mükemmel Çözüm
  • Polistren Taneciklerin Şişirilmesi Ve Birbirine Yapılması Yolu İle Üretilen Ve %98' İ Hareketsiz Kuru Havadan Oluşan Bir Isı Yalıtım Malzemesidir.
  • Yüksek Isı Yalıtımı Sağlar.
  • Isı İletkenlik Grubu 040' Tır.
  • Isı İletkenlik Değerleri Şişirici Gaza Ve Zamana Bağlı Olarak Değişmez.
  • Kapiler Su Geçirimliliği Yoktur.
  • Bina Ömrünce Yalıtım Görevine Devam Etme Özelliğine Sahiptir.
  • Uygulaması Kolaydır Ve Ekonomik Bir Sistem Sağlar.
  • Isı Yalıtımında Fayda Sağlar,
  • Ürün 50x100 Cm Ebatındadır. 1 Cm Paket 50 Adet İçerir Kalınlığı 1 Cm Dir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Isı Yalıtımı
Geri Bildirim Ver

Evsay Strafor Köpük Yalıtım Ambalaj Levhası 1 cm Kalınlığında Beyaz

Ürünlerin güçlü bir şekilde korunabilmesi için ambalaj levhaları kullanılır. Birbirinden farklı kalınlıklara sahip olan bu ürünler, paketleme işlemlerinin kolaylaşmasına katkıda bulunur. Aynı zamanda paket içerisinde yer alan ürünün güvenli bir şekilde depolanmasını sağlar. Bu güvenliğin sağlanabilmesi için strafor ambalaj köpüğü çeşitleri tercih edilir. Ürünlerinizin zarar görmesini engelleyen bu modeller sıklıkla paketleme işlemlerinde kullanılır. Ürün, ev ve iş yeri gibi yapılarda ısı yalıtımı amacıyla da kullanılır. Evsay markası tarafından imal edilen bu ürün, her iki alanda da kullanıma uygundur. Dilerseniz ısı yalıtımını sağlamak dilerseniz de ürünlerinizin zarar görmesini engellemek adına tercih edebilirsiniz. Farklı kullanım alanlarına uygun olan ürün, işlevselliğiyle öne çıkar. Aynı zamanda birbirinden farklı avantajlarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

  • Darbelere dayanıklı tasarım
  • Kuvvetli ısı yalıtımı
  • Uzun süre kullanım imkanı

Darbelere Karşı Dayanıklı Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Darbelere Karşı Dayanıklı Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Strafor köpüklerin darbelere karşı dayanıklı olması son derece önemlidir. Kaliteli içeriğe sahip olan modeller darbe emici özellik gösterir. Evsay strafor köpük yalıtım ambalaj levhası 1 cm kalınlığında beyaz renktedir. Ürünlerin zarar görmesini engellemek adına imal edilen bu materyal, ambalajların dayanıklılığını artırır. Aynı zamanda paketleme işlemlerinizin kolaylaşmasına ve son derece güvenli olmasına yardımcı olur. Polistren tanelerin şişirilmesinden oluşur. Hareketsiz kuru havadan oluşan bu ürün, aynı zamanda ısı yalıtımını da kuvvetli bir hale getirir. Paketleme işlemlerinin güvenliğini artırdığından kullanım konforu sunar. Ambalajların içerisine yerleştirerek kırılacak malzemelerin güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayabilirsiniz. Siz de darbelere karşı dayanıklı bir özellik gösteren bu modeli satın alabilir ve kaliteli bir kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Bu sayede dış darbelerden ürünlerini kolay bir şekilde koruyabilirsiniz.

Isı Yalıtımı Sağlayan Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Isı Yalıtımı Sağlayan Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Strafor köpük çeşitleri, ambalaj ve paketleme işlemlerinin yanı sıra binaların dış cephe yapımında da sıklıkla tercih edilir. Hareketsiz kuru bir havadan oluşan bu model kuvvetli bir şekilde ısının yayılmasına yardımcı olur. Markanın satışa sunduğu levha, son derece kalitelidir. Birbirinden farklı avantajları ile iletken bir özellik gösterir. Yüksek ısı yalıtımına sahip olan bu model, ev ve ofis gibi birbirinden farklı alanların sıcaklığını korur. Suya dayanıklı özelliğe sahip olduğundan iç ortamların sudan etkilenmemesine yardımcı olur. Aynı zamanda son derece kaliteli olduğundan binaların yalıtım görevini görür. Yıllarca kullanılabilecek özelliği sayesinde binalar, ek bir yalıtım işlemine ihtiyaç duymazlar. Evsay strafor köpük yalıtım ambalaj levhası 1 cm kalınlığında beyaz yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek, ürünün kullanım alanları ve kalitesine dair bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Uygun Fiyatıyla Evsay Strafor Ambalaj Levhası

Köpük strafor çeşitleri paketleme ya da yalıtım işlemlerinde sıklıkla tercih edilen ve opsiyonel kullanım imkanı sunan modellerden birdir. Markanın satışa sunduğu bu model 1 cm kalınlığa sahip olduğundan her iki işlemin de kolay bir şekilde yapılmasına yardımcı olur. Son derece dayanıklı olduğundan kullanım kalitenizin artmasını sağlar. Uygulaması son derece basit olduğundan işlemlerinizin pratik şekilde bitmesine imkan tanır. Bununla birlikte binalarda dış cephe görevi gördüğünden doğalgaz tüketiminin minimum dereceye inmesine yardımcı olur. Bu sayede ekonomik bir sistem imkanı sunar. Son derece avantajlı bir fiyata sahip olduğundan bütçenizin sarsılmasını engeller. Evsay strafor köpük yalıtım ambalaj levhası 1 cm kalınlığında beyaz fiyatı ürün özellikleri doğrultusunda belirlenir. Evinizin yalıtımı ya da malzemelerinizin kırılmadan taşınması için satın alabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.