EXPAT Z1010 Mediabox 4k Ultra Hd Android 9 Tv Box Mybox Netflix Youtube

525,90 TL

Ürün Bilgileri

EXPAT Z1010 Mediabox 4k Ultra Hd Android 9 Tv Box Mybox Netflix Youtube

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kulis bilişim ve teknoloji Satıcı Ünvanı: CELAL GÜNER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4270920174600001 Vergi Kimlik Numarası: 4310168552
    Bu ürün kulis bilişim ve teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Your Favourite apps at Play Store and Redstore 4K Ultra HD support Ultra HD video output World wide sports movies series channels New Experience With Android 9.0 Multiple Language Support New Generation CPU The Latest movies series CPU H3 Quad-Core Cortex-A7 GPU Mali-400 MP2 GPU FLASH 8 GB eMMC SDRAM 1 GB DDR3 Power Supply DC 5V/2A Power Indicator (LED) Power ON: RED/GREEN OS Android 9 KODI 16 WIFI 2.4G (Option) Spprt. Decoder Format HD MPEG 1/2/4, H.264, H.265, HD AVC/VC-1, RM/RMVB, Xvid /DivX3/4/5/6 Real Video 8/9/10 Spprt. Media Format Avi/Rm/Rmvb/Ts/Vob/Mkv Mov/ISO/wmv/asf/ flv/dat/mpg/mpeg Spprt. Photo Format HD/JPEG/BMP/GIF/ PNG/TIFF Support Subtitle SRT/SMI/SUB/SSA /IDX+USB 3D Hardward 3D Graphics Acceleration USB host 2 High Speed USB 2.0, Support U DISK and USB HDD Micro TF Card (TF) TF Cards (up to 32G) HDD File System FAT16/FAT32/NTFS OSD Languages English/French/German/ Spanish/Italian/etc. multilateral languages LAN Ethernet: 10/100M, Standard RJ-45 Wireless Built in single wifi, 802.11 b/g/n HDMI HDMI 2.0 up to 4K 2K Output Dolby Support S/PDIF Optical

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Var
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Expat Z1010 Android Box 9

TV bağlantısı ile kurulan Android box çeşitlerine birçok farklı uygulama ve içeriği açabilmek için sıklıkla ihtiyaç duyulur. Birden fazla içeriği içerisinde barından bu kullanışlı ürün, müşterilerinin memnuniyetini almayı başarır. Expat Android box, düşük güç tüketimi ile son derece ekonomiktir. Kurulumu ve kullanımı hem hızlı hem de basittir. Sahip olduğu özellikleri sayesinde donma ve kasma sorunu yaşamanızı önleyerek konforlu bir kullanım olanağı sağlar. İnce ve zarif tasarımının yanı sıra minimal boyuttadır. Bu sayede fazla yer kaplamayarak alan tasarrufu yapabilmenizi sağlar. Bu cihaz sayesinde birçok popüler uygulama ve içeriği televizyonunuzda açabilirsiniz. Ayrıca akıllı cihazlarınızı da bu ürün ile eşleştirebilirsiniz. Aynı zamanda yüksek dahili depolama kapasitesi sayesinde yaptığınız hareketleri cihazın hafızasına kaydedebilirsiniz.

  • Düşük güç tüketimi
  • Yüksek dahili depolama kapasitesi
  • Hızlı ve basit kullanım

İşlevsel Expat Z1010 Android Box 9 Özellikleri

İşlevsel Expat Z1010 Android Box 9 Özellikleri

Her zaman hızlı ve basit kullanım imkanı sunan teknolojik aletler ilgi çeker. Expat Z1010 Android box 9 da bu imkanı müşterilerine sağlar. Bu cihaz, Android 9 işletim sistemine sahiptir. Aynı zamanda üstün yapay zeka teknolojisi ile dikkat çeker. Dahili hafızası 8 GB değerindedir. 1 GB RAM bellek kapasitesi bulunur. 3840x2160P azami çözünürlük değeri bulunur. 4K Ultra HD kalitesinde çözünürlük imkanı sunar. HDMI bağlantısı vardır. Wi-Fi ve Bluetooth ile de bağlantı kurulabilir. Ethernet bağlantısı, altyazı desteği, Dolby Digital, H.264, HEVC/H.265, Kodi Medya Oynatıcı, Stalker desteği ve 3D desteği vardır. Görüntü aktarma özelliği kolaylık sağlar. Çoğu resim, müzik, film, video formatı ile uyumludur. Bekleme moduna alındığında 0.5W güç tüketir. 4 adet işlemci çekirdek sayısı ile hızlı bir kullanım elde edebilirsiniz.

Hızlı ve Kullanışlı Expat Z1010 Android Box 9 Yorumları

Hızlı ve Kullanışlı Expat Z1010 Android Box 9 Yorumları

Android box çeşitlerine farklı uygulama ve içerikleri televizyonda açabilmek için ihtiyaç duyabilirsiniz. Expat Z1010 Android box 9 ile YouTube, Netflix, Spotify gibi popüler uygulamaları kullanabilirsiniz. Altyazı desteği ile yabancı film ve dizileri izleyebilirsiniz. Cihazın AV OUT 3.5mm kulaklık girişi bulunur. Böylece eski tüplü veya HDMI girişi bulunmayan televizyonlarda da kullanılabilir. Üstün teknoloji ile tasarlandığından yüksek performans gösterir. 4K Ultra HD görüntü kalitesinde keyifli bir kullanım yaşatır. Hızlı ve sorunsuz bir şekilde çalışır. Farklı formatlarda uygulama ve içerikleri sorunsuz biçimde açabilir. Cihazın mini USB girişi de bulunur. Akıllı cihazlardaki müzik, film, resim gibi içeriklerinizi bu ürün ile TV’ye aktarabilirsiniz. Expat Z1010 Android box 9 yorumları cihazın işlevsel ve pratik olduğu yönündedir. Bu cihazı kullanarak enerji tasarrufu da sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Expat Z1010 Android Box 9 Fiyatı

Avantajlı Expat Z1010 Android Box 9 Fiyatı

Sahip olduğu tüm özellikler ve sağladığı içeriklere göre Expat Z1010 Android box 9 fiyatı belirlenir. Bu ürün, Android 9.0 veya diğer adıyla Android Pie işletim sistemine sahiptir. HDMI standardı 2.0 değerindedir. Dinamik HDR desteği ile konforlu bir kullanım deneyimi sunar. Wi-Fi standardı 802.11n değerindedir. Ayrıca 2.4 GHz Wi-Fi frekansına sahiptir. Ethernet hızı ise 100 Mbit/s oranındadır. DDR3 bellek tipi ile beklentileri karşılar. Ürünün rengi siyahtır. Tasarımı estetik ve güzeldir. ARM Mali-400MP2 grafik işlemcisine sahiptir. Google Map-RRS özelliği bulunur. Google play store ile de uyumludur. Bu platform üzerinden uygulamalar kolayca indirilebilir. 2.0 USB versiyonuna sahiptir. 2 adet USB girişi bulunur. Ebatları ise 120x120x30mm şeklindedir. Tüm özelliklerden faydalanabilmek için Trendyol’dan bu kaliteli ve işlev yelpazesi geniş olan ürüne sahip olabilirsiniz.