EZPZ Tiny Cup Açık Gri

364,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EZPZ Tiny Cup Açık Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PureModule Satıcı Ünvanı: NECMİYE EPLİ İŞLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2547846059000001 Vergi Kimlik Numarası: 3360409284
    Bu ürün PureModule tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tiny Cup, bebeğinizin ilk bardağı olmaya aday. .. Bebeğinizin 4-6 ay arası bir döneminde ek gıdaya geçmesiyle birlikte EZPZ Tiny serisi yanınızda... Bardaktan su içmeyi öğrenmek, kendi başına yemek gibi önemli bir gelişimsel kilometre taşıdır. Tiny Cup, bebeğinizin biberondan bardağa geçişine yardımcı olmaya hazır. Bardak kullanmak, ağız hijyenini ve konuşma gelişimini destekler, diş çıkarmaya yardımcı olur, bebeğin güçlü bir şekilde yutkunmayı öğrenmesine yardım eder ve diş çürümesini azaltabilir. Bebeğin minik ağzına ve ellerine uyumlu olarak tasarlanmış ve yumuşak silikon bebeğin gelişen dişlerini korur. Kaymaz silikon tutuş ağızdaki hareketleri daha başarılı kılar ve özel iç açı güvenli içme için eşit akış sağlar. Ağırlıklı taban ve tabandaki minik çıkıntılı dokular çarpma direnci sağlar. Güzel özelliği ise soğuk, sıcak ve sıcak yiyecekler ve sıvılarla kullanıma uygundur. 4 ay + Boyutlar: 5 x 5 x 6,5 cm Porsiyon Boyutu: 60 ml % 100 Silikon (BPA, BPS, PVS, fitalat ve lateks içermez) Bulaşık makinesinde yıkanab ilir.
Geri Bildirim Ver