Faber Castell Red Line Silgili Kalemtraş 5130124024

64 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtraş 5130124024

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhya Kitabevi Satıcı Ünvanı: SUAT GÜNÜÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380175028
    Bu ürün İhya Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell Red Line Silgili Kalemtraş

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell HBV000000KS2H 5130124024 Red Line Silgili Kalemtıraş

Faber Castell red line silgili kalemtıraş, öğrenciler ve ofis çalışanları için dizayn edilen yazı gereçlerinden biri olur. Ürün, her yaştan birey tarafından rahatlıkla kullanabilir. Canlı renkleri ve fonksiyonel tasarımı sayesinde, son derece şık bir görüntü sergiler. Hem silgi hem de kalemtıraş tek üründe yer alır. Dayanıklı sağlam gövdenin bir ucunda kalemtıraş yuvası, bir ucunda da silgi bulunur. Faber Castell renkli silgili kalemtıraş ilkokuldan ofis yaşamına kadar her alanda kullanılabilir. Özellikle sürekli yazı işleri ile meşgul olan bireyler, kalemlerinin ucunu düzeltmek ve hataları silmek için bu ürünü tercih edebilir. Silgi ise yapısı gereği, sayfalarda iz bırakmaz.

  • Bıçak sayısı: 1
  • Uygunluk: Kurşun kalem
  • Materyal: Plastik

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraş Özellikleri Neler?

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraş Özellikleri Neler?

Faber Castell red line silgili kalemtıraş, iki işlemi tek gövdede birleştirir. Canlı renkler ile tasarlanan gerecin ön kısmında kaliteli bir silgi bulunur. Bu silgi, kurşun kalem ile yazılan hataları düzeltmek için kullanılır. Gövdenin arka kısmındaki kapağın altında ise keskin bıçaklı kalemtıraş yer alır. Dışarıdan bakınca görünmeyen bu ürün, estetik bir masa gereci olur. İşlevsel bir tasarıma sahip olan bu kalemtıraş, kullanım bittikten sonra yeniden silginin altına gizlenebilir. Faber Castell red line silgili kalemtıraşın bıçağı son derece kalitelidir. Ürün, klasik kalınlıktaki kalemlerin uçlarını açmak için tasarlanır. Ayrıca hem silgi hem de kalemtıraş modeli, uzun süreli kullanıma uygun üretilir. Her iki parça da ideal boyutlara sahip olur ve canlı renkleri ile çanta içinde kolay bulunur.

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraş Kullanışlı mı?

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraş Kullanışlı mı?

Kullanıma bağlı olarak kurşun kalemlerin uç kısımları bir müddet sonra kısalır. Kalın uçlar hem çizim yaparken hem de yazım noktasında rahat bir kullanım sunmaz. Faber Castell silgili kalemtıraş, yazı ve çizim işlemlerinin her zaman estetik bir şekilde gerçekleşmesine imkân tanır. Gereç; iki farklı işlevi, tek üründe bir araya geldiği için oldukça kullanışlı bulunur. Özellikle kalemtıraşlar, küçük boyutları ile sık sık kaybedilir. Bu üründe, her iki yazı gerecini de bir arada tutabilir, ihtiyacınız olduğunda pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Estetik silgi haznesi, ürünü düzenli kullanmaya imkân verir. Aynı zamanda bu pratik tasarım, yazı gereçlerini kolay muhafaza etmeyi sağlar. Faber Castell red line silgili kalemtıraş modeli, çanta ve kalemlikte de fazla yer kaplamaz.

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraşı Kimler Alır?

Faber Castell Red Line Silgili Kalemtıraşı Kimler Alır?

Faber Castell red line silgili kalemtıraş, öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alır. İlk ve ortaöğretimin her kademesinde, yazı yazmak için kurşun kalem kullanılır. Bu durumda da kalem uçlarını sivriltmek gerekir. Faber Castell red line silgili kalemtıraş, ofis çalışanları için de ideal özellikler taşır. Hızlı not alması gereken veya çizim yapan bireyler, kurşun kalem uçlarını düzeltmek için bu ürünü tercih edebilir. Ayrıca bu setle, silgi taşımaya da gerek kalmaz. Faber Castell red line silgili kalemtıraş, sanat çalışmalarıyla ilgilenenlerin de tercihi olur. Hem profesyonel hem amatör sanatçılar, kara kalem çalışmasında bu sete ihtiyaç duyar. Farklı uç yapılarına sahip onlarca kalemi açmaya yarayan gereç, silme işini de kusursuz bir şekilde gerçekleştirir. Tüketici görüşlerini merak ediyorsanız Faber Castell red line silgili kalemtıraş yorumlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz sadece birkaç tıklama ile Trendyol üzerinden ürünü sipariş edebilir, kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.