Faber Castell Faber Grip Finepen Klasik 5 Li 151604

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,94 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
50 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Grip Finepen Klasik 5 Li 151604

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-Deniz Ticaret Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990269630
    Bu ürün E-Deniz Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber-Castell Grip Finepen 0.4mm 5li Klasik Renkler Ürün Açıklaması Yenilenen çekici paket tasarımı Yeni koyu renk gövde Uzun ömürlü metal uç Elin kaymasını önleyen patentli Grip noktalı gövde Ergonomik üçgen tasarım Yıkandığında kumaşlarda leke bırakmaz Ürün Adı: Faber-Castell Grip Finepen 0.4mm 5li Klasik Renkler Marka: Faber-Castell Barkod: 4005401516040

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5'li

Okul ve ofis kırtasiye malzemelerinin dayanıklı ve kaliteli olması çalışma ortamı açısından önem taşıyor. En iyi kırtasiye ofis malzemeleri arasında yerini alan Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. Şık ve kaliteli tasarıma sahip olan Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li hem ofis hem de okulda kullanılabiliyor. Kaliteli ve dayanıklı kutu içerisinde gönderilen ürün, kullanıcılarına uzun süreli kullanım vadediyor. İçerisinde 5 farklı renkte keçeli kalem bulunan Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li ergonomik tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor. Ev, ofis ve okulda kullanıma uygun olan keçeli kalem, rahat ve kolay kullanım sağlıyor.

 
  • 5 adet keçeli kalem
  • Şık tasarım
  • Farklı renkler

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Özellikleri

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Özellikleri

İş ve okul yaşantısında başarılı olmak isteyen bireylerin çalışma ortamına uygun malzemeler tercih etmeleri gerekiyor. Çalışma ortamında süreklilik ve verimlilik açısından bireylere sağlam ve kaliteli kırtasiye malzemeleri seçmeleri öneriliyor. En çok tercih edilen keçeli kalem modellerinden biri olan ürün fiyat performans açısından avantaj sağlıyor. Çok renkli olarak üretilen ürün göz alıcı renk alternatiflerinden oluşuyor. Uzun ömürlü yapıya sahip olan ürün, kaliteli ve dayanıklı materyal kullanılarak tasarlanıyor. Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li içeriğine bakıldığında koyu renkli gövde yapısına sahip 5 adet keçeli kalem bulunduğu görülüyor.

 

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Avantajları

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Avantajları

Üçgen ve noktalı gövdeye sahip olan ürün çekici ve kaliteli pakette kullanıcılarla buluşuyor. Hijyenik kullanım avantajı sağlayan kalemler yıkandığı takdirde kumaş yüzeyinde herhangi bir lekeye neden olmuyor. Kaliteli kırtasiye ürünlerinden birisi olan Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li ev, ofis ve okul gibi farklı alanlarda kullanılıyor. Kullanıcıların Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li satın alması halinde 5 farklı renkte keçeli kalem gönderiliyor. Şık ve ergonomik yapıda üretilen Faber Castell Grip Finepen klasik 5'li sayesinde tek ürün fiyatına 5 adet keçeli kalem almak mümkün oluyor. 0.4 mm boyutunda metal uç yapısına sahip olan ürün, uzun süre boyunca dayanıklılığını koruyor.

 

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Fiyatı ve Yorumları

Faber Castell Grip Finepen Klasik 5’li Fiyatı ve Yorumları

Kaymayı önleyici malzemelerden üretilen Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li kullanım kolaylığı sağlıyor. 151604 91923676 kodlu ürün grip noktalı gövdesi sayesinde elde kayma durumu yaşanmıyor. Yıkanması durumunda temas ettiği kumaştan kolayca çıkan Faber Castell Grip Finepen klasik 5’li hijyen açısından avantaj sağlıyor. Trendyol üzerinden Faber Castell Grip Finepen klasik 5'li fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü sipariş edebilirsiniz. Faber Castell Grip Finepen klasik 5'li yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.