8
Kışlık Set Ürünler kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Falken Araç Camı Buğu Önleyici Sprey 200 Ml

57,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
59,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Falken Araç Camı Buğu Önleyici Sprey 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lastik & Akü Center Satıcı Ünvanı: TAYLAN TATU MİMARLIK PEYZAJ PROJE DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0832096438400001 Vergi Kimlik Numarası: 8320964384
    Bu ürün Lastik & Akü Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: * Tüm cam yüzeylerde, aracınızın iç kısmında,aynalarda ve duşa kabinlere vitrin camların, çayocağı camlarında buhar olan tüm alanlarda 30 gün boyunca BUĞULANMAYA %85 oranında karşı koruma sağlar. * Soğuk ve yağmurlu havalarda camlarda ve aynalarda oluşan buğulanmayı çözer ve tekrar buğulanmasını uzun süre engeller. * Otomobil, gözlük, ayna, kask v.b camlarında buğu önleyici bulunmadan kaynaklanan görüş problemlerini kesin olarak çözer ve size güvenli bir görüş sağlar. Uygulama: * Önce camlarınızı silerek temizleyin. * Spreyi 15 cm uzaklıktan uygulayacağınız kuru ve temiz yüzeye sıkın. * Sıktıktan sonra temiz bir bez ile yatay yönde yayarak ince bir tabaka oluşturun yayıp bırakın. * Parlatmak için tekrar silmeyiniz. Uyarı: * Göze temasından kaçınız, temas halinde temiz su ile 15 dakika yıkayınız * Yutulması halinde kusturmayınız ve derhal tıbbi yardım alınız. * Her kullanımdan sonra ellerinizi yıkayınız. * Çocuklardan uzak tutunuz.
Geri Bildirim Ver