Fargen Sağlık Alerjistop Mekanik Bariyer Jel

125 TL
Son 1 ürün!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fargen Sağlık Alerjistop Mekanik Bariyer Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Revisse Satıcı Ünvanı: SOBELAB MEDİKAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772125872900001 Vergi Kimlik Numarası: 7721258729
    Bu ürün Revisse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri Vücudun bağışıklık sistemi, normalde zararsız olan bir maddeye, gereğinden fazla tepki verdiğinde alerji oluşur.
  • Havada bulunan toz, kirlilik, polen, evcil hayvan tüyleri gibi yabancı maddeler insan vücudunda kaşıntı, hapşırma, göz kızarıklığı, burun akıntısı gibi rahatsız edici durumları ortaya çıkarır.
  • Topikal olarak burun bölgesine ve etrafına uygulanan alerjistop jel, mekanik etkisiyle alerjenlere karşı bariyer görevi görür.
  • Burun boşluğundaki alerjenlerin inhalasyonunu bloke ederek etkisini gösterir.
  • İç ve dış mekânlardaki polenleri ev tozları, hayvan türleri ve toz akarları gibi çeşitli havadaki alerjenlerin oluşturduğu alerjik semptomları hafifletmeye ve saman nezlesini iyileştirmeye yardımcı olur.
  • Yan etkisi yoktur.
  • Etki Alanları AlerjiSTOP, açık alanda ve kapalı alanda bulunabilecek alerjik semptomları hafifletir. Bunlara örnek vermek gerekirse başlıca
  • polen, ev tozları, hayvan tüyleri, toz akarları gibi alerjenleri bloke ederek burun tıkanıklığı, kaşıntı, kızarıklık gibi alerjik reaksiyonlarda AlerjiSTOP'u gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Neden ihtiyaç var? Halk arasında bahar alerjisi olarak bilinen ve toplumun %20lik kısmında görülen Alerjik rinit rahatsızlığında semptomların önlenmesi büyük önem arz eder. Bu Alerjinin Mevsimsel ve Sürekli olan iki tipi vardır. Devamlı ilaç tedavisi kullanmak zorunda kalanlar iyi bilirler ki bu durumun önlenmesi çok kritiktir. Yeni geliştirilmiş teknolojisi sayesinde AlerjiSTOP, bahar mevsiminde doğanın keyfini çıkarmaktan mahrum kalan herkesi ilaç kullanmadan özgürce açık havayı solumaya kavuşturur. En büyük faydalarından biri de ilaçların yan etkilerinden kurtarmasıdır. Artık iş yerinde ilaca bağlı halsizlik, bitkinlik, yorgunluk ve uyku hali tarih oluyor. Bu ürünle hem kişinin hayat standardı artıyor hem de iş verimliliği bu durumdan etkilenmemiş oluyor. Milli ekonomiye hem işgücü kaybını azaltarak hem de yüksek fiyatlardaki “anti-alerjik” ilaç ithaline gerek bırakmayarak tamamen yerli üretim bu ürün ile katkıda bulunuyor. AlerjiSTOP jel, yalnızca bahar alerjisi değil hayvan tüyü alerjisinde, ev akarlarına alerjide ve hatta havadan vücuda girebilecek tüm alerjenleri blokajda kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver