Farmasi Sıgnature Edp Kadın Parfüm 50 Ml

300 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Farmasi Sıgnature Edp Kadın Parfüm 50 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sude Naz Satıcı Ünvanı: ERSİN GEÇİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3890610397
    Bu ürün Sude Naz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçeksi, Meyvemsi, Odunsu Şiirsel ve Büyüleyici Bir İmza Koku Gülü incelikle altına dönüştüren bu koku, en sevdiğiniz anlarınıza eşlik edecek ve onları daha değerli kılacak.Kollarınızda tuttuğunuz bir buket pembe gül gibi zarif, aynı zamanda özgür ve naif... Signature, üst notalarında taze, çekici çiçek notaları ve siyah frenk üzümü ile açılış yapıyor. Kalbindeki Türk Gülü olarak bilinen Rosa Damascena, gülün ileri dönüştürülmesi* ile elde ediliyor ve kokunun karakterini yansıtıyor. Kalp notasında güle manolya ve vanilya eşlik ediyor. Dip notasındaki misk, amber, kaşmir notalarının eşsiz uyumu kokuya imzasını atıyor. *Upcyling yani ileri dönüştürme tekniği, gülün distilasyonunda gül suyu elde edilirken oluşmuş gül yaprakları gibi atık malzemelerin, tekrar gül suyuna dönüştürülmesidir. Bu sayede sıfır atık ve yüksek verimlilik elde edilir. Üst Notalar: Frenk Üzümü, Pembe Biber, Armut, Greyfurt Orta Notalar: Gül, Orris, Heliotrope, Manolya Dip Notalar: Misk,Amber, Kasmeran, Vanilya 50 ml/1.7 oz.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
Geri Bildirim Ver