Fermente Mutfağım Vegan Shea Yağlı Deodorant Roll-on 20 ml

390 TL

Ürün Bilgileri

Fermente Mutfağım Vegan Shea Yağlı Deodorant Roll-on 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA Satıcı Ünvanı: FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA PAZARLAMA TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385155520700001 Vergi Kimlik Numarası: 3851555207
    Bu ürün FERMENTE MUTFAĞIM YAŞAYAN GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vegan Shea Yağlı Krem Deodorant (Roll-on) Herkes kullanabilsin diye, krem deodorantımızın Vegan Sertifikalısını da ürettik. Diğer krem deodorantımızın içerisindeki tek hayvansal girdi olan Ham Bal mumu yerine de Vegan ürünümüzde Hindistan Cevizi Bal Mumu kullandık. Terlemeyi değil, ter kokusuna sebep olan kötü bakterileri hedef aldık. Beslenen ve nemlenen ciltte iyi bakteriler çoğalarak, ortama hakim olurlar. Bu sayede, cilt üzerinde doğal bariyer oluşturarak, kötü bakterilerin üremesine mani olurlar. Kötü bakteri yoksa, kötü koku da bulunmaz! Kötü kokulardan kurtulmak için onları bastıracak, daha keskin sentetik kokulara, terlemeyi ya da ter kokusunu da engelleyecek kimyasallara ihtiyacımız yok! %100 Yenilebilir formülümüzle aldığımız etkili sonuç, binlerce memnun müşteriyle kulaktan kulağa yayıldı. Ter kokusunu önlemeye yardımcıdır. Cilt için, doğal besleyici ve nemlendiricidir. Ergenlik çağında da etkilidir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Gramaj ve Muhafaza Şekli• 20 ML Cam kavanozda.• Ağzı kapalı olarak direk ısı ve ışığa maruz kalmadan, 1 yıl boyunca muhafaza edilir. İçindekiler:Shea yağı, kakao yağı, hindistan cevizi yağı, lavanta yağı, hindistan cevizi bal mumu, nişasta, İngiliz karbonatı. Shea Yağı:Cildi nemlendirir. Akne ve leke karşıtıdır. Anti-aging özelliktedir. Cilde esneklik kazandırır. Ciltteki tahrişi azaltır, çatlakları onarır, döküntü ve kaşıntıları yatıştırır. Bu ve buna benzer cilt sorunlarının giderilmesinde çok etkili ve cilde besin kaynağı sunması yönünden oldukça zengin bir yağdır. Kakao Yağı:Cildi nemlendirme, besleme ve elastikiyetini arttırma kabiliyeti vardır. Kakaoda bulunan antioksidanlar, ciltte, oksidatif strese karşı koruyucu bir bariyer oluşturur. Cildi onarırken, yaşlanma etkileriyle de savaşır. Hindistan Cevizi Yag?ı:Cilde sağladığı yüksek nem sayesinde, cilt kuruluğunun önüne geçmede yardımcıdır. Süper temizleyici gücüyle cildin ve saçın derinlemesine temizliğinde etkilidir. Lavanta Yag?ı:Lavanta yağı, ciltte kesik ve sıyrıkları iyileştirmeye yardımcı olan güçlü antibakteriyel özellikler içerir. Aynı zamanda cildinizde yaşayan, hastalığa neden olan patojenleri öldürme kabiliyetine sahip güçlü bir antiseptiktir. Doğal sinek kovucu özelliği ile bilinir. Lavanta yağı sadece cildinizi değil aynı zamanda ruh halinizi de etkiler. Hindistan Cevizi Bal Mumu:Daha yüksek erime noktasına sahip sertleştirilmiş bir Hindistan Cevizi Yağı formudur. Yenilebilir ve doğal bir ürün olmasının yanı sıra hindistan cevizi yağının da faydalarını içerir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim Mini Boy
  • Ek Özellik Yok
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver