Fidanburada Japon Gülü Fidanı - Hibiscus Rosa

243,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fidanburada Japon Gülü Fidanı - Hibiscus Rosa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FİDAN BURADA Satıcı Ünvanı: FİDAN BURADA TARIM, HAYVANCILIK VE GIDA ÜRÜNLERİ İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387056552500017 Vergi Kimlik Numarası: 3870565525
    Bu ürün FİDAN BURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Japon Gülü Fidanı - Hibiscus Rosa Çiçeklenme Ilıman iklimleri seven Japon gülü, kışın ortalama 13-19 derece arasında yaşar, 6-7 derecenin altında ise sağlıklı bir şekilde yaşayamaz ve ölür. Bol güneş alan, aydınlık ve havadar ortamlarda tutulması gerekse de çoğu bitki gibi direkt olarak güneşin yakıcı etkisi altında kalmamalıdır. Sürekli gölgede kalırsa çiçek açmayacaktır dolayısı ile çiçeklenmesi için güneş ve gün ışığı önemli bir faktördür. Yılın her zamanı çiçek açabilir. Japon gülünün çiçekleri bir günlüktür. Sulama İlkbahar ve yaz sıcaklarında çiçek tomurcukları oluşmaya başladıktan sonra bol su vererek sıcak havalarda yapraklara su püskürtme yapılmalıdır. Normal rutininde toprak hafif nemli kalacak şekilde bir sulama programı uygulanabilir. Kış aylarında da evde çiçek açmaya devam eden Japon gülünü oda sıcaklığından daha soğuk su ile sulamak gerekir. Budama Japon gülleri budama isteyen bitkilerdir. Küçük formda kalmasını isterseniz sürekli budamayla bu boyu ve formu koruyabilirsiniz. Onun haricinde kış aylarının sonunda bahara girerken güzelce budama yapılmalıdır. Yaz boyunca da vermiş olduğunuz şeklin bozulmaması için azda olsa budama yapılabilir.
Geri Bildirim Ver

Fidanburada Japon Gülü Fidanı - Hibiscus Rosa

Fidanburada Japon gülü fidanı - Hibiscus Rosa ile bahçenizi düzenleyebilirsiniz. Ilıman iklimlerden hoşlanan çiçek, kış aylarında yaklaşık 13 ila 19 derecede yaşar. 6 - 7 derecenin altında ölmeye başlar. Aydınlık, havadar ve bol güneş alan yerlerde tutulması gerekir. Güneşin yakıcı etkisine direkt olarak maruz kalması zarar görmesine neden olabilir. Bu durumun aksine sürekli olarak gölgede kalması da çiçek açmasını engeller. Çiçek açması ve sağlıklı şekilde yaşaması için güneş ışığı oldukça önemlidir. Yılın her zamanı çiçek açabilir. Bu sayede her zaman bahçenizde veya evinizde renkli ve güzel bir görüntü sağlar. Japon gülünün çiçekleri bir günlük olur. Sulama işlemi ilkbahar ve yaz aylarında çiçek tomurcukları oluşmaya başladığında yapılır. Bol su ile yetişen bitkinin yapraklarına sıcak havalarda su püskürtme işlemi gerçekleştirilir.

  • Bahçe ve saksıda yetişebilme
  • Canlı bitki
  • Hoş görünüm

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Özellikleri

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Özellikleri

Fidanburada Hibiscus rosa ile bahçenizin peyzajını yapabilirsiniz. Bahçenizde çiçek bahçesi yapmak istiyorsanız bu fidanı tercih edebilirsiniz. Sulama işlemini sıcak havalarda yapraklara püskürterek yapabilirsiniz. Toprak, hafif nemli kalacak şekilde sulama planlaması yapılabilir. Eğer ev içinde saksıda yetiştirecekseniz sulama suyu oda sıcaklığından daha soğuk olmalıdır. Aynı zamanda ev içinde ve saksıda yetiştirirken budama işlemini yaparak formuna ve büyüklüğüne siz karar verebilirsiniz. Kış günlerinde de evde çiçek açmaya devam ederek evinizin havasını değiştirir. Küçük boyda kalmasını istiyorsanız sürekli olarak budama işlemi yaparak formunu koruyabilirsiniz. Kış aylarının sonlarına doğru budama işlemi kesinlikle yapılmalıdır. Yaz aylarında da verdiğiniz şeklin bozulmaması için budama işlemini ara sıra yapabilirsiniz. Yer saksılarında ya da masaüstü saksılarda tercih edebilirsiniz. Sevdiklerinize uzun süreli bir hediye vermek için alabilirsiniz.

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Avantajları

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Avantajları

Canlı çiçekleri beslemek ve büyütmekten hoşlanıyorsanız yaşam alanınızı Japon gülünün güzel renkleriyle süsleyebilirsiniz. Japon gülü fidanını hem saksıya dikebilir hem de bahçenizde direkt olarak toprağa ekebilirsiniz. Evinizin her köşesinde canlı çiçeklerin avantajından yararlanabilirsiniz. Kendinize yeni bir hobi arıyorsanız tercih edebilir ve çiçeklerin bakımı ile ilgilenerek kendinize aktivite saatleri oluşturabilirsiniz. Hibiscus, birçok rahatsızlığa iyi geldiğini için tıbbi bitkiler arasında yerini alır. İştah azaltır, metabolizmayı hızlandırır, ödem ve şişkinliğin giderilmesine yardımcı olur. İnsan sağlığına birçok yararı vardır. Bu yüzden de insanlar tarafından sık tercih edilir. Hibiscusun faydalarından yararlanmak için satın alabilir ve kendi bahçenizde büyütebilirsiniz. Aynı zamanda hoş görüntüsü sayesinde de ortamın güzel gözükmesini sağlayabilirsiniz. Siz de ürünü satın alarak Japon gülünün birçok avantajından yararlanma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Fiyatı

Fidanburada Japon Gülü - Hibiscus Rosa Fiyatı

Fidanburada Japon gülü fidanı - hibiscus rosa fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Bahçe peyzajlarında sık tercih edilen bu bitki, ev içinde de kolayca yetiştirilebilir. Masaüstü saksılarda, büyük saksılarda, toprakta yetiştirilebilir. Ev, ofis, iş yeri gibi birçok yaşam alanında büyütmek için idealdir. Büyürken güneş ışığını düzenli olarak alması önemlidir. Oda sıcaklığından daha soğuk bir su ile sulama işlemi yapılması gerekir. Düzenli bakıldığında çiçek vererek renkli görüntüsünü belli eder. Bulunduğu ortamda canlılığıyla dikkat çeker. Göze hitap ederek ortama hoş bir görüntü katar. Çiçek büyütmeyi seviyorsanız tercih edebilirsiniz. Bu fidan sayesinde sevdiklerinize kalıcı bir hediye verebilirsiniz. Dilerseniz Fidanburada Japon gülü fidanı - hibiscus rosa yorumlarını okuyarak fikir edinebilirsiniz. Siz de bahçenize fidan dikmek istiyorsanız, Trendyol’dan bu ürüne bakabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.