FırsatVar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazikli

375 TL

Ürün Bilgileri

FırsatVar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazikli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatvar Satıcı Ünvanı: HACI YUSUF YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2254308130800001 Vergi Kimlik Numarası: 9530421355
    Bu ürün Fırsatvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tazikli Su Tabancası Basınçlı Oto Araç Halı Yıkama Tabancası Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazikli 8 Farklı Uçlu Deterjanlı ve Basınçlı Sulama Sistemi ile dilediğiniz herşeyi kolayca yıkayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken hortumu takmanız, gerisini Deterjanlı Basınçlı Yıkama Tabancası Ez Jet' e bırakın. Soap Dispenser Water Cannona hortuma takın ve sekiz adet farklı ucun birinden su çıkması hazır. Kabı sabun ile doldurup ulaşamadığınız yüksekte olan camlarınızı ya da arabanızı yıkayın. Çiçeklerinizi sulamak için kullanabilir, çiçekleriniz için sıvı vitamin ile de doldurabilirsiniz. Su kabındaki basınçlı püskürtme ile ulaşılması zor bölgeleri temizleyebilirsiniz. Basınçlı su ile taşları, dış ahşap zeminleri, dışarıdaki mobilyalarınızı, duvarları, botları v.s yıkayabilirsiniz. Çıkış yerine çevirin ve çiçeklerinizi ve çimlerinizi sulayın. Soap Dispenser Water Cannon birçok günlük kullanım için idealdir. Soap Dispenser Water Cannont Anahtar Özellikleri: Güçlü Yıkama : Tüm erişemediğiniz yelerdeki yapışmış kirleri basınçlı püstürtme ile kolayca çıkarır. Kolay Temizlik : Aracınızı ve teknenizi yıkamakta kullanabilirsiniz, en dar alanları bile rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Uzaktan Temizlik : 2. kat ve 3. kat pencerelerinizi bile yıkayabilirsiniz. Güçlü Basınç : Kirlenmiş karoların aalarını, beton araları, havuz kenarları, kaldırım kenarları v.s. gibi yerleri de güçlü basınçlı ayarı ile temizleyebilirsiniz. Süpürme Aparatı : Bütün yüzeylerdeki tozları, kirleri, birikmiş atıkları, yaprakları çok kolay ve eğlenceli bir şekilde temizleyebilirsiniz. Basınç - Serpme Ayarı : İsterseniz syun tazyikini azaltarak çiçeklerinize zarar vermeden, istediğiniz kuvvette püskürterek çiçeklerinizi sulayabilirsiniz. İlaçlama ve Sabunlama : Haznesine koyacağınız sıvı sabun ile sabunlu yıkama yapabilirsiniz yada çiçeklerinizi ya da çimleriniz için ilaçlama yada vitaminler ile özel sulama yapabilirsiniz. Soap Dispenser Water Cannon Nedir? Water Jet güçlü basınç sistemidir. her türlü hortuma uyumlu kolay bağlantı sistemidir. Water jet ile suyun kuvvetini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Water jet su basınç sistemi normal musluklarınızdan akan suya tazyik kazandırarak, çok farklı amaçlar için kullanmanızı ve daha rahat ve kolay temizlik yapmanızı sağlar. Soap Dispenser Water Cannon in kullanımı kolay, hafif, taşınabilir, pratik ve eğlencelidir. Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir
Geri Bildirim Ver

Fırsatvar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazyikli

Araç sahipleri, otomobillerini temizlemek ve bazı bölgeleri yıkamak için çeşitli materyallere gereksinim duyar. Bu amaçla üretilen ve fonksiyonel yönleriyle ön çıkan Fırsatvar basınçlı oto araç yıkama su tabancası deterjan hazneli tazyikli seçeneği, konforlu bir temizlik sürecini beraberinde getirir. Gelişmiş özellikleri ve ergonomik tasarımıyla bilinen ürün, herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Temel olarak basınçlı sulama sistemiyle çalışma prensibine sahiptir. Ayrıca 8 farklı uçtan oluşan tasarımı ve geniş deterjan haznesiyle, suyun akış miktarı kolaylıkla ayarlanabilir. Haznenin deterjan ya da sabun ile doldurulmasının ardından suyun akması için gerekli olan tetiğe basılması şeklinde çalışır. Bu pratik ve etkili ürün ile yetişmekte güçlük çektiğiniz bölgeleri hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Geniş deterjan depolama haznesi
  • 8 farklı su çıkış ucu
  • Kolay taşınabilir hafif tasarım

Fırsatvar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Özellikleri

Fırsatvar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası Özellikleri

Fırsatvar araç yıkama su tabancası, fonksiyonel yapısı ve kullanışlı olmasıyla her dönem yoğun ilgi görür. Pratikliğiyle bilinen ürün, ulaşılması zor olan bölgelerdeki lekelerin çıkarılması için güçlü yıkama özelliğiyle dikkat çeker. Ergonomik yapısı sayesinde en dar ve küçük alanları bile rahatlıkla temizleyebilir. Aynı zamanda ortalama 2 - 3 kat yükseklikteki pencerelere bile ulaşma kapasitesine sahiptir. Beton araları, kaldırım kenarları ve havuz kenarları gibi zorlu kirlerin temizliği; üründe bulunan güçlü basınç ayarı sayesinde mümkün olur. Bu ürün seçeneği, her türlü yüzey üzerinde bulunan kirlerin ve tozların süpürme aparatı aracılığıyla temizlenmesine olanak tanır. Üründe bulunan basınç ayarı, suyun akış hızının ve miktarının ayarlanmasını sağlar. Siz de Fırsatvar basınçlı oto araç yıkama su tabancası deterjan hazneli tazyikli yorumları bölümünü inceleyerek kendi arayışlarınız doğrultusunda karar verebilirsiniz.

Pratik Fırsatvar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası

Pratik Fırsatvar Basınçlı Oto Araç Yıkama Su Tabancası

Fırsatvar oto araç yıkama su tabancası, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir. Böylelikle uzun yıllar deforme olmadan ilk günkü görünümünü ve işlevselliğini korumayı başarır. Gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bir üründür. Çiçek sularken, araç içi yıkarken, pencere temizlerken veya bir bölgede biriken kirleri temizlerken kullanılmaya uygun yapıdadır. Suyun akış hızının ve tazyik miktarının ayarlanması şeklinde çalışan bu su tabancası seçeneği, güçlü basınç sistemine sahiptir. Dar ve ulaşılması zor alanları bile rahatlıkla temizleyebilir. Güçlü yıkama, kolay temizlik ve güçlü basınç gibi pek çok farklı fonksiyonuyla çeşitli amaçlar doğrultusunda kullanılabilir. Her tür hortum ile uyumlu olması sayesinde kolaylıkla bağlantı kurabilen araç yıkama su tabancası, pratik ve konforlu olmasıyla bilinir. Fırsatvar basınçlı oto araç yıkama su tabancası deterjan hazneli tazyikli kullananlar tarafından büyük beğeni kazanır.

Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazyikli Fiyatı

Araç Yıkama Su Tabancası Deterjan Hazneli Tazyikli Fiyatı

Fırsatvar basınçlı oto araç yıkama su tabancası deterjan hazneli tazyikli fiyatı belirlenirken ürünün bütün detayları göz önünde bulundurulur. Bu ürün, birçok farklı bölgenin kolay ve rahat bir şekilde temizlenmesine olanak sağlar. Zorlu lekelerin dahi çıkarılması için püskürtücü ve tazyik miktarı ayarlayıcı özelliği bulunur. Gelişmiş yönleri ve fonksiyonel yapısıyla öne çıkan ürün, 8 farklı çıkış ucuna sahiptir. Ayrıca her çeşit hortum ile bağlantı kurabilir. Ergonomik tasarımı ve hafif yapısı sayesinde hem kullanım hem de depolama açısından büyük avantaj sağlar. Kolaylıkla taşınabilen ve kullanılabilen ürün, ulaşılması güç olan bölgelerin bile temizliğini rahat hale getirir. Günlük temizlik hayatı içerisinde önemli bir yere sahiptir ve size konforlu kullanım deneyimi yaşatır. Kaliteli yapısı ve işlevsel olmasıyla bilinen bu ürüne Trendyol aracılığıyla uygun fiyat fırsatıyla sahip olabilirsiniz.