FırsatYeri Pratik Nar Ayıklayıcı Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Narmatik

81,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FırsatYeri Pratik Nar Ayıklayıcı Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Narmatik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsatyeri Satıcı Ünvanı: FİDAN YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2751655012
    Bu ürün Fırsatyeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pratik Nar Ayıklayıcı Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Narmatik
Geri Bildirim Ver

FırsatYeri ANKAAP-914500002444 Pratik Nar Ayıklayıcı Narmatik

Bilmecelerdeki kadar eğlenceli olmayan nar ayıklama işi pratik aparatlarla sadece birkaç dakikaya sığdırılabilir. Fırsatyeri tarafından üretilen aparat, bu bol taneli meyveyi kolay ve hijyenik şekilde ayıklamanıza yardımcı olur. Narı ikiye böldükten sonra tahta kaşıkla meyvenin üzerine vurarak tüm tanelerini ayırma imkânı verir. Fırsatyeri pratik nar tanesi ayıklama aparatı, kaliteli materyaliyle güvenli ve uzun ömürlü kullanım sunar. Sağlıklı ve dayanıklı plastik parçalardan oluşur. Delikli kapağı ve geniş iç haznesi sayesinde çok sayıda narı dakikalar içinde yemeye hazır hâle getirir. Üstelik bunu yaparken çevrenin kirlenmesine de engel olur. Fırsatyeri pratik narmatik, dökmeyi kolaylaştıran özel ağız tasarımıyla da oldukça beğeni kazanır.

  • Yeşil ve beyaz renkli
  • Sağlıklı plastik materyal
  • 1,3 litre hacim ve 10 cm x 17 cm ölçüler

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Tasarımı

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Tasarımı

İçerisinde yüzlerce tane saklı nar, ayıklaması oldukça zor meyvelerin başında gelir. Fırsatyeri nar ayıklama aparatı, bu lezzetten mahrum kalmamanızı sağlar. Yeşil rengiyle öne çıkan aparat, işlevselliği ve şıklığı bir araya getirir. Basit kullanım özelliğiyle nar ayıklamayı yediden yetmişe herkes için kolaylaştırır. Fırsatyeri pratik nar tanesi ayıklama aparatı, delikli bir kapak ve kâseden oluşur. Düz beyaz kapak, elmas kesimli delikleriyle nar tanelerinin kolayca aşağı geçmesini sağlar. Ayıklanan tanelerin dışarıya sıçramasına ise engel olur. Plastik kâse, meyveyi doğrudan tüketmek veya farklı kaplara bölüştürmek için uygundur. 1,3 litre hacmi ile birden fazla narı tek seferde ayıklama imkânı verir. Fırsatyeri pratik nar ayıklayıcı, kullanımın ardından iki parça hâlinde makinede ya da elde yıkanabilir. Uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur.

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Kullanımı Nasıl?

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Kullanımı Nasıl?

Fırsatyeri pratik nar tanesi ayıklama aparatı, kolay kullanım özelliğine sahiptir. Basit çalışma prensibi sayesinde narı seven çocuklar tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Normal koşullarda sayısız kesme işlemine maruz bırakılan nar, bu aparatla kısa sürede ayıklanır. Geniş hacimli pratik aparat, nar tanelerini ezilmeden toplayabilme imkânı verir. Üstelik tanelerin acı ve lezzetsiz beyaz zardan da kolayca ayrılmasını sağlar. Fırsatyeri yeşil plastik pratik nar tanesi ayıklama aparatını kullanmak için sadece bir adet kaşığa ihtiyacınız vardır. Meyveyi ikiye böldükten sonra delikli aparatın üzerine yerleştirmeniz gerekir. Ardından narın kabuğuna tahta ya da metal kaşıkla hafifçe vurarak tanelerin dökülmesini sağlayabilirsiniz. Başka hiçbir işleme gerek kalmadan narın tamamen ayıklandığını görebilirsiniz. Nar tanelerini direkt olarak kâseden tüketebileceğiniz gibi tabaklara da bölüştürebilirsiniz.

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Kalitesi Nasıl?

Fırsatyeri Pratik Nar Tanesi Ayıklama Aparatı Kalitesi Nasıl?

Fırsatyeri pratik nar tanesi ayıklama aparatı, oldukça kaliteli ve uzun ömürlü bir tasarıma sahiptir. Üretiminde gıdayla doğrudan temasa uygun materyaller kullanılır. Sağlıklı ve güvenli plastik malzemesi ile pratik ve uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Darbe ve çizilmeye dayanıklı yapısıyla öne çıkar. Delikli aparat, kırılmaya ve çatlamaya karşı direnç gösterir. Yüksek yüzey direnci ile güvenli ve sağlıklı şekilde kullanılabilir. Kalın ve güvenilir plastik, meyvelerin zararlı cisimler ile temas etmesine engel olur. Kanserojen maddelerden uzak üretim teknikleriyle imal edilir. Koku yapmayan plastik aparat, sadece su ve deterjanla kolayca temizlenebilir. Dilerseniz siz de Fırsatyeri yeşil plastik pratik nar tanesi ayıklama aparatı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Çevreyi kirletmeden ve konforlu bir biçimde nar yemenizi sağlayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.