Fisher Price FXB92 FP Mini Yumuşak Kitap /Yenidoğan Oyuncakları

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fisher Price FXB92 FP Mini Yumuşak Kitap /Yenidoğan Oyuncakları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAKEYF Satıcı Ünvanı: ESENGÜL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4543317502400000 Vergi Kimlik Numarası: 5770983899
    Bu ürün LAKEYF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bunlar akıllı ve yumuşak eğitim kartları!Her çocukta 1den 5e kadar olan sayıları ve renkleri elde etmek için her çocukta iki taraflı kart bulunur. İkincisi hayvanları ve şekilleri bulur.Tüm kartlar renkli bir halkayla kolye şeklinde bağlanmıştır.Farklı malzemeler ve sesler çocuğun dokunsal ve işitsel duygularını harekete geçirirken parlak renkli ve yüksek kontrastlı görüntüler gelişmekte olan vizyonunu teşvik eder.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Fisher Price FP Mini Yumuşak Kitap - Yenidoğan Oyuncakları

Bebeklerin gelişiminde oyuncaklar çok önemli bir yere sahiptir. Bunlar sayesinde bebekler kendini geliştirebilir ve etrafındaki dünyayı anlayabilir. Fisher Price’ın eğlenceli yenidoğan oyuncakları bebeklerin yaşlarına uygundur. Ürün, onların gelişimlerine katkı sağlar. Bebekler genel olarak eşyalara dokunmaktan, onları sıkmaktan ve ağzına götürmekten hoşlanır. Bu nedenle bebeklerin oynamaları için onlara zarar vermeyen, tehlike arz etmeyen, sağlıklı ve kaliteli malzemeden yapılan oyuncaklar seçilmesi çok önemlidir. Fisher Price yenidoğan bebeğiniz için sağlıklı ve kaliteli malzemelerden bu yumuşak ürünü tasarlar. Bebeğinizin bu ürünü ağzına götürmesinin sağlık açısından sakıncası yoktur. Fisher Price Mini Yumuşak Kitap parlak rengi ve yumuşak dokusuyla bebeğinizin eğlenmesini sağlarken bir yandan da gelişimine katkı sunar.

  • Sağlıklı ve kaliteli malzeme
  • Parlak ve dikkat çekici renkler
  • Eğitici içerik

Parlak Renkleriyle Fisher Price Mini Yumuşak Kitap

Parlak Renkleriyle Fisher Price Mini Yumuşak Kitap

Doğumdan sonraki dönemde bebeğinizin görme duyusu gelişir. Bu sayede parlak renklerden oluşan oyuncaklarla ilgilenebilir. Yüksek kontrastlı Fisher Price Yumuşak Kitap, sahip olduğu ve renkli görsel içeriklerle oldukça dikkat çekicidir. Ürün 10 yüzün yanı sıra harika dokusuyla bebeğinizin duyuları için eğlence kaynağı olabilir. 3. aydan itibaren bebeğinizin algısı açık hale gelir. Bebek evde çok hareketlidir ve seslere tepki verir. Özellikle eğlenceli sesler çıkaran oyuncaklar ilgisini çekebilir. Fisher Price FXB92, birbirine çarpıp ses çıkaran iki boncuğu ve ilgi çekici yumuşak yüzeyiyle bebeğinizin dokunma ve işitme duyularını uyarır. Gelişmekte olan görsel ve işitsel becerilerini pekiştirir. Fisher Price FXB92 FP Mini Yumuşak Kitap bebeğinizin boğazına veya burnuna kaçabilecek küçük parçalar içermez. Bundan dolayı onun güvenle oynayabileceği bir üründür.

Öğretici Fisher Price FXB92 FP Mini Yumuşak Kitap

Öğretici Fisher Price FXB92 FP Mini Yumuşak Kitap

Bebekler her eşyaya dokunma eğilimindedir. Fisher Price FP Mini onların kolayca kavrayıp tutabileceği dokusuyla öne çıkar. Fisher Price Yenidoğan Oyuncak bebeğinizin çevirebileceği, sallayabileceği ve sıkabileceği 5 yumuşak sayfa içerir. Ayrıca bebeğinizin ince motor becerilerini ve duyusal yeteneklerini de geliştirir. Sayfaların önünde parlak renkler ve sayılar bulunur. Sayfaların arkasında ise yüksek kontrastlı görseller ve şekiller yer alır. Ayrıca ileriki yaşlarında bebeğinize bu kartlarla sayıları, hayvanları ve şekilleri de tanıtabilirsiniz. Onun bu kavramaları kolay öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Ürün, yapısı itibarıyla bebeğinizi nesneleri kavramaya teşvik eder. Onun el becerilerini geliştirir. Fisher Price FXB92 FP Mini içerisinde bulunan sevimli hayvan dostları, bebeğinize 1’den 5’e kadar rakamları öğretir ve onun sayı bilgisini geliştirir. Ayrıca ürün hafif ve yer kaplamayan yapısıyla istediğiniz her yere rahatlıkla taşınabilir.

Fisher Price Mini Yumuşak Kitap Fiyatları

Fisher Price Mini Yumuşak Kitap Fiyatları

Fisher Price yenidoğan bebeklere yönelik kaliteli, sağlıklı ve eğitici bu oyuncağıyla ebeveynler tarafından beğenilen bir markadır. Fisher Price Mini Yumuşak Kitap fiyat aralığı ürünün içeriği ve özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bebeğiniz bu öğrenme kartlarını çevirerek ve buruşturarak birçok kavramı keşfedebilir. Sayıları, şekilleri ve hayvanları öğrenmek kolay ve keyifli bir hale gelir. Bebeğinizin sayfalarını çevirirken eğleneceği bu kitap, doğumdan itibaren her yaştan bebek için uygundur. Tüm kartların renkli bir halkayla birbirine bağlanması kullanım ve taşıma kolaylığı sağlar. FXB92 eğlendirirken öğreten yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Ürünü satın almak isteyen müşteriler Fisher Price Mini Yumuşak Kitap yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilir, içerik hakkında fikir sahibi olabilir. Bütçenize uygun bu ürüne Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.