Fisher Price Katlanabilir, Müzikli Ve Işıklı Soothing View Projeksiyon Beşiği

4.200 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Fisher Price Katlanabilir, Müzikli Ve Işıklı Soothing View Projeksiyon Beşiği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iqcocuk Satıcı Ünvanı: FATOM EĞİTİM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385075051600011 Vergi Kimlik Numarası: 3850750516
    Bu ürün iqcocuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price Soothing View Projeksiyon Beşiğinde bebeğinizi hafif titreşimler, müzik ve seslerle sallayarak uyutun. Portatif beşik, bebeğinizin uyumasını yatıştırmaya yardımcı olmak için iki sarkan oyuncak ve yıldızlı bir ışık projeksiyonu ile birlikte gelen yumuşak, geri çekilebilir bir kanopiye ve içeriyi görebilmeniz için file yan taraflara sahiptir. Sabit uyku için bir kilidi olan hafif çerçeve, 6 inç'in altında ince bir kat halinde çökerek seyahat veya depolama için ideal hale getirir. Sadece elleri veya dizleri üzerinde itemeyen, yukarı çekemeyen veya yardımsız oturamayan bir çocukta kullanım içindir. Küçük çocuğunuzu Fisher-Price Soothing View Projection Bassinet portatif bebek beşiğinde uyutun. Portatif beşik, bebeğinizi yatıştırmak için yumuşak titreşimler, müzik ve seslerin yanı sıra iki asılı oyuncak ve yıldızlı bir ışık projeksiyonu ile geri çekilebilir bir kanopiye sahiptir. Fisher-Price Soothing View Projection Bassinet, seyahat veya depolama için ideal olan, 6 inç'in altında ince bir kata dönüşen portatif, hafif bir beşiktir. Silinebilir bir yatak pedi ve çıkarılabilir, makinede yıkanabilir çarşaf ile birlikte gelir. Yalnızca elleri veya dizlerini yukarı kaldıramayan, yukarı çekemeyen veya yardımsız oturamayan yenidoğanlarda ve bebeklerde kullanım içindir. SÜPER YILDIZLI RÜYALAR Fisher-Price Soothing View Projection Bassinet, bebeğinizin her gece tatlı bir uykuya dalmasına yardımcı olabilir. Sadece yumuşak bir itme ile bu portatif beşik, yatıştırıcı sesler ve göz kamaştırıcı bir yıldızlı gökyüzü projeksiyonu ile bebeği nazikçe sallar. Montajı kolay beşik, hafif bir çerçeveye ve gözünüzü küçük uyku makinenizden ayırmanıza izin veren havadar file kenarlara sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Tenteli
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver