Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum-Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer - 000 - 8682536046305

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum-Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer - 000 - 8682536046305

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer Makyajı kusursuz kılmanın yolu nemli bir cilde sahip olmaktan geçiyor! Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer ise makyajından maksimum verim alabilmen sana nemli bir ciltten daha fazlasını sunuyor. Flormar’ın bu vitaminli serumu, özel formülü sayesinde cildi besliyor ve canlandırıyor. Aynı zamanda makyaj uygulamalarını çok daha kalıcı hale getirmek için etkili bir makyaj bazı görevi görüyor. Çift fonksiyonlu kullanımı ve güçlü içeriğiyle cilt ve makyaj rutinlerine yeni bir yön veren Flormar Vitamin Bomb Serum&Primer’ı mutlaka dene! Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı- Vitamin Bomb Serum&Primer Nedir? Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı, vitaminler ve antioksidanlarla zenginleştirilmiş bir cilt bakım ve makyaj ürünüdür. Pürüzsüz bir cilt görünümü oluşturarak en iyi makyaj uygulamasını yapmaya destek olur. Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer Hangi Özelliklere Sahiptir? Formülü B, C ve E vitaminleriyle zenginleştirilmiştir. Cildi nemlendirir ve besler. Cildi aydınlatır ve renk tonu eşitsizliklerini giderir. Tüm cilt tipleri için uygundur. Hafif jel dokuludur. Sprey forma sahiptir. Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer’ı Tercih Etmek için 3 Neden Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı, besleyici içeriği sayesinde cildi nemlendirir, dolgun ve canlı bir görünüm kazandırır. Bu sayede makyaj öncesi için pürüzsüz bir zemin hazırlar. İçeriğinde bulunan vitaminler sayesinde cilde doğal bir aydınlık ve ışıltı kazandırır. Primer işlevi sayesinde makyaj deneyimlerini çok daha etkili hale getirir ve makyajın kalıcılığını artırır. Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer Nasıl Uygulanır? Flormar besleyici serum ve makyaj bazını hem günlük cilt bakım rutinine hem de makyaj hazırlık aşamasına dahil edebilirsin. Sprey formu sayesinde yüze homojen bir şekilde dağılan Flormar serum/makyaj bazını 10-15 cm uzaktan uygulamalısın. Flormar serum ve makyaj bazını cildine iyice yedirerek uygulamayı sonlandırabilirsin. Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı - Vitamin Bomb Serum&Primer için Kullanım Tüyosu Flormar Nem ve Işıltı Veren Vitaminli Serum/Makyaj Bazı’nı kullanmadan önce cildinin temiz olmasına özen göstermelisin. Makyaj temizleyici ve tonik gibi ürünlerle yüzündeki fazla sebumu giderdikten sonra uygulama yapabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Renk Sarı
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver