Flormar Yoğun Nem Veren Aydınlatıcı Makyaj Bazı - Illuminating Make Up Primer Plus - 000 - 8690604534678

430 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Yoğun Nem Veren Aydınlatıcı Makyaj Bazı - Illuminating Make Up Primer Plus - 000 - 8690604534678

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Him Kozmetik Satıcı Ünvanı: HİM KOZMETİK İLAÇ VE GIDA SAN. TİC. A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463055018400001 Vergi Kimlik Numarası: 4630550184
    Bu ürün Him Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Yoğun Nem Veren Aydınlatıcı Makyaj Bazı 000, makyajın ilk adımında uygulanan ve makyaj ürünlerinin kalıcılığını ve performansını artırmaya yardımcı olan bir makyaj ürünüdür. Sedefli bir görünüme sahip olan Flormar Illuminating MakeUp Primer Plus, aydınlık ve canlı bir cilt görünümü elde etmeye yardımcı olur. Flormar aydınlatıcı makyaj bazı tüm cilt tiplerine uygundur. Flormar nemlendirici makyaj bazı, kadifemsi bir dokuya sahiptir. Cilt üzerinde kolayca dağılır ve ağırlık hissi yaratmaz. Nemlendirici etkisi sayesinde makyajın cilt üzerinde kuru ve pul pul görünmesine engel olur. Makyaj malzemelerinin kalıcılığını artırmaya yardımcı olan Flormar makyaj bazı, cilt kusurlarını gizlemeye ve enerjik bir cilt görünümü yaratmaya da yardımcı olur. Flormar doğal görünüm veren makyaj bazı makyaj fırçasıyla uygulanabilir. Bu kalıcı makyaj bazı fondöten ve kapatıcı gibi ten makyajı ürünlerinden önce uygulanmalıdır. Flormar pürüzsüz görünüm sağlayan makyaj bazı hem günlük makyajların hem de özel gün makyajlarının hazırlık aşamasında rahatlıkla tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Flormar Aydınlatıcı Makyaj Bazı 35ml ile Dikkat Çeken Ciltler

Çoğu kadının vazgeçilmez makyaj markası Flormar bu sefer de makyajınızın kusursuz hale gelmesine yardımcı olacak flormar aydınlatıcı makyaj bazı ile karşınıza çıkıyor. Peki makyaj bazı nedir ve neden kullanılır? Makyaj bazı makyajınızın yüzüne oturması, malzemelerin topaklanmaması ve makyajınızın daha kalıcı olmasını yardımcı olur. Makyaj bazı nemlendiriciden sonra fondöten önce kullanılır. Flormar aydınlatıcı makyaj bazı cildinizin ışıltılı gözükmesine yardım ederken cildinizi makyaja hazır hale getirir. Cildinizde pudra etkisi yaratır ve makyajınızın daha kalıcı olmasına yardım eder. Flormar aydınlatıcı makyaj bazı illuminating makeup primer 35ml 8690604534678 fiyatı için Trendyol.com’da farklı satıcıları inceleyebilir kampanyaları takip ederek uygun şekilde sahip olabilirsiniz. Trendyol.com’da Flormar aydınlatıcı makyaj bazı illuminating makeup primer 35ml yorumları inceleyerek ürüne satın almış kullanıcıların tecrübelerini okuyabilir ürün için fikir sahibi olabilirsiniz.

  • Flormar Aydınlatıcı Makyaj Bazı ile Pudramsı Bir Görünüm Sağlayın
  • Daha Kalıcı Makyaj ve Işıltılı Bir Cilde Sahip Olun
  • Antioksidan İçeriği ile Cildinizi Besleyin

Flormar Aydınlatıcı Makyaj İlluminating Makeup Kullanımı

Flormar aydınlatıcı makyaj bazını kullanmak için üründen bezelye tanesi kadar sıkmanız yeterlidir. Bezelye kadar makyaj bazı miktarı bile makyajınızı kusursuzlaştırmak için yeterli olacaktır. Elinize sıktığınız miktarı parmak uçlarınızla yüzünüzün ortasından başlayarak etrafına doğru yaymaya başlayın. Makyaj bazını yüzünüze sürerken parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın ve yanaklarınızdan sonra elmacık kemiklerinize, çenenize ve son olarak alın bölgenize iyice yedirin. Makyajınızın sonraki aşaması olan fondötene geçmeden önce yüzünüzde fazlalık kalmadığından emin olun. Cildiniz makyaj bazını emdikten sonra fondöten kısmına geçebilirsiniz. Flormar makyaj bazı fondötenin cildinizce daha pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Makyaj bazının yardımı sayesinde makyajınızın kalıcığı artar ve makyajınızın kusursuz bir hale gelmesine yardımcı olur. Flormar makyaj bazı sayesinde cildinizde pudra yumuşaklığını hissedebilirsiniz.

Daha Kalıcı Makyaj İçin Flormar Makyaj Bazı Kullanın

Flormar aydınlatıcı makyaj bazını makyajınıza başlamadan önce tüm cildinize uygulayarak kullanabilirsiniz. Makyaj bazını cildinize hafif bir parlaklık kazandırmak için tek başına da cildinize uygulayabilirsiniz. Flormar makyaj bazınızı yüzünüze nemlendirici sürdükten sonra ve fondöten sürmeden önce kullanmalısınız. Cildiniz makyaj bazını emdikten sonra makyajınıza devam edebilirsiniz. Flormar aydınlatıcı makyaj bazı illuminating makeup primer 35ml 8690604534678 içeriği yeşil çay ve aça meyveleri ile zenginleştirilmiştir. Yeşil çay içeriği UV ışınlarının verdiği zararlara ve yaşlanma belirtilerine karşı cildinizi korumaya yardımcı olur. Aça meyveleri ise antioksidan konsantresini önemli ölçüde arttırır. Aydınlatıcı makyaj bazı kullanmanız cildinizi nemlendirerek yüzünüze aydınlık ve ışıltılı bir görünüm sağlama da yardımcı olur. Cildinizi makyaja hazırlar ve makyajınız yüzünüzde çok daha kalıcı olur.

Flormar Aydınlatıcı Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Flormar makyaj bazı normal ve kuru cilt, karma ve yağlı cilt, sivilceli cilt ve gözenekli cilt tipleri için ayrı şekilde üretilmiş olup cildinizde en kusursuz etki yaratmak için cildinize en uygun aydınlatıcı makyaj bazını seçebilirsiniz. Flormar aydınlatıcı makyaj bazı özel içeriği ile cildinizin korunmasına yardımcı olurken içerdiği akai meyvesi ve yeşil çayla cildinizi besler. Aynı zamanda akai meyvesi ve yeşil çay ekstreleri antioksidan özelliğine sahip olup cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korumaya yardımcı olur. Yüzünüze sürdüğünüz ince tabaka sayesinde cildiniz ve fondöten arasında koruyucu bir tabaka oluştururken tel ve nem gibi olumsuz koşullara kadar dayanıklılık sağlar. Flormar makyaj bazı jel krem dokusu ile cildinize kadifemsi bir yumuşaklık sağlar. İçeriğinde bulunan yeşil çay ve açai meyveleriyle cildinizi besler.