Folixir Ince Telli Saçlar Için Kalınlaştırıcı Saç Kremi 300 ml

589,90 TL

Ürün Bilgileri

Folixir Ince Telli Saçlar Için Kalınlaştırıcı Saç Kremi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Folixir & Elixir Satıcı Ünvanı: NOVATEMED INNOCEUTICALS İLAÇ KOZMETİK KİMYA SAĞLIK VE REKLAM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632036674400012 Vergi Kimlik Numarası: 6320366744
    Bu ürün Folixir & Elixir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Folixir Kalınlaştırıcı Günlük Saç Kremi 300 ml Saçın nemini içinde tutan, Kolay kuruyan, Hacimli, Parlak, Sağlıklı, Canlı ve Tok görünüm elde etmek isteyen kişilerin saçları için geliştirilmiştir. Saçları dış faktörlerden koruyan, saç tellerini besleyen, parlatan, kalınlaştıran, sağlık ve hacim kazandıran doğal ve bitkisel bileşenlerden oluşmaktadır
  • - Saça hacim ve parlaklık kazandırır - Saçı besler - Daha sağlıklı, daha kalın ve daha kuvvetli saç teli oluşumuna yardım eder - Saç tellerinin nemini geri kazandırır. Bitki özlerinden elde edilen maddeler, doğal yağlar ve amino asitler ihtiva eder. Silikon veya mineral yağ içermez. Paraben, SLS ve SLES gibi zararlı kimyasallar içermez. Hem erkekler hem kadınlar için güvenlidir. Kullanımı : Saç derisine değdirmeden, ıslak saça uygulanır. Avuç içine alınan saç kremi yine avuç içine alınan saç tutamlarına üstten uca doğru uygulanır ve saçlara nazikçe yedirilir. 2 dakika bekletilir ve daha sonra ılık suyla saçlar asla karıştırılmadan tepeden su tutularak iyice durulanır. Saçlar tekrardan şampuan ile yıkanmaz. Sonuçlar kişiye göre değişiklik gösterebilir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Saç Tipi İnce Telli
  • Etki Hacim / Dolgunluk Veren
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Folixir İnce Telli Saçlar İçin Kalınlaştırıcı Saç Kremi 300 ml

Folixir saç kremi ince tellerin nem vasıtası ile %40 daha hacimli görünmesini sağlar. Ürün, yoğun nem desteği ile koruduğu yıpranmış tellerde onarım da yapar. Duman, is, toz ve benzeri çevre kirliliğinden zarar gören buklelere bakım sağlayan bu özel krem, Prof. Dr. Meral Şaşoğlu tarafından formülize edilir. Folixir i̇nce telli saçlar için kalınlaştırıcı saç kremi 300 ml kullananlar ürünü denedikleri ilk andan itibaren gözle görülür farktan memnun kaldıklarını belirtirler. Dermatoloji profesörü olan Şaşoğlu, alanında edindiği tecrübeyi ve engin bilgisini harmanlayarak hazırladığı bu formül için müşterilerden alınan geri bildirimlerden mutluluk duyduğunu beyan eder. Patentli ve tescilli olan doğal bileşenlerin teknolojik ortamda bilimsel yöntemlerle bir araya getirilmesi ile ortaya çıkan bu ürünü siz de güvenle deneyimleyebilirsiniz.

  • Dermatolojik onaylı içerik
  • Kısa sürede güçlü etki
  • Doğal ve bitkisel formül

Uygun Folixir İnce Telli Saçlar İçin Kalınlaştırıcı Krem

Uygun Folixir İnce Telli Saçlar İçin Kalınlaştırıcı Krem

Folixir i̇nce telli saçlar için kalınlaştırıcı saç kremi 300 ml miktarında ve pratik kapaklı şişe içinde sunulur. Yoğun bir AR-GE prosesinden geçtikten sonra klinik uygulamalarla optimize edilerek mükemmelleştirilen formül, bilimsel temelli bir üründür. Tüm testlerden başarı ile geçen bu kremi güzellik rutinlerinizin bir parçası haline getirebilirsiniz. Duşta veya saç yıkama sırasında kullanabileceğiniz bu ürünü fındık tanesi kadar miktarda elinize alıp saçınıza tutamlar halinde yaymaya başlayarak uygulayabilirsiniz. 3 dakika beklettikten sonra bol su ile durulama yapabilirsiniz. Ürünü düzenli olarak haftada üç ya da dört kere kullanabilirsiniz. Köklerden itibaren kalın bir hacme kavuşan saçlarınızın uçlarında bulunan kırıklar da onarılır. Bu sayede saçlarınız her daim canlı, parlak ve hacimli görünür. Size moral kaynağı olarak yaşam kalitenizi yükselten ipeksi buklelerin keyfini çıkarabilirsiniz.

İnce Telli Saçlar İçin Kalınlaştırıcı Saç Kremi Yorumları

İnce Telli Saçlar İçin Kalınlaştırıcı Saç Kremi Yorumları

Tamamen bitkisel bileşenlerden oluşan ürün, saç tellerinizi beslerken parlatan ve sağlıklı hacim kazandıran yapısıyla büyük beğeni toplar. Pratik şekilde uygulanan üründen sonra dolaşık saçların kolayca taranması da keyif veren sonuçlardan biridir. Saçınızı kurutmak için fön makinesi kullanabilir, kırılma ya da hasar görme endişesi duymadan şekillendirebilirsiniz. Düzleştirici kullanıyorsanız üçlü bir set olan kremin diğer yan ürünlerinden de faydalanabilirsiniz. Düzleştirme yaparken maşayı kaydırma hareketleri ile uygulamayı tercih ederseniz tellere baskı yapmadan ve telleri ezmeden başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Folixir i̇nce telli saçlar için kalınlaştırıcı saç kremi 300 ml yorumları ile görüş bildiren müşterilerin ürünü hangi sıklıkta ve ne şekilde kullandığı hakkında farklı öneriler de alabilirsiniz. Gönül rahatlığı içinde tercih edebileceğiniz krem sayesinde buklelerinize kozmetik bir dokunuş yapabilirsiniz.

Kampanya Fırsatlarıyla Saç Kremi 300 ml Fiyatı

Kampanya Fırsatlarıyla Saç Kremi 300 ml Fiyatı

Folixir i̇nce telli saçlar için kalınlaştırıcı saç kremi 300 ml satın aldığınızda etkisini ilk uygulamadan itibaren fark edebilirsiniz. Kozmetik testlerini hayvanlar üzerinde yapmayan marka, duyarlı kişilerin de öncelikli tercihleri arasındadır. Aldığı olumlu yorumlar ve yüksek yıldızlı kalite puanları ile öne çıkan bu krem hem gençler hem de yetişkinler tarafından güvenle kullanılabilir. Saç üzerinde kozmeterapötik etki gösteren gelişmiş formül sayesinde canlı ve hacimli şekillendirmeler yapabilirsiniz. Verdiğiniz şeklin uzun süre korunmasını sağlayan nemli doku sayesinde buklelerinizi gün boyu aynı formda kullanabilirsiniz. Avantajlı kampanyalara dahil olan Folixir i̇nce telli saçlar için kalınlaştırıcı saç kremi 300 ml fiyatı bütçe dostu rakamlarıyla alım fırsatı yaratır. Siz de bu kampanya fırsatlarını değerlendirmek için Trendyol üzerinden yorumları inceleyebilir ve sonrasında siparişinizi oluşturarak ürünü güvenle satın alabilirsiniz.