Fractal Design Torrent Compact Siyah Rgb Temper Camlı Oyuncu Bilgisayar Kasası (FD-C-TOR1C-02)

8.263,66 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.766,36 TL

Ürün Bilgileri

Fractal Design Torrent Compact Siyah Rgb Temper Camlı Oyuncu Bilgisayar Kasası (FD-C-TOR1C-02)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harcialem Satıcı Ünvanı: SET GRUP BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764039228500017 Vergi Kimlik Numarası: 7640392285
    Bu ürün Harcialem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MarkaFractal Design Anakart UyumluluğuMicro ATX Kasa TürüMid Tower Ürün İçin Önerilen Kullanım AlanlarıGaming RenkRGB Siyah Temperli Cam Bu ürün hakkında Açık ızgara ve 180 mm ön fanlar maksimum hava girişi için optimize edilmiştir Fractal Design Dinamik PWM /Prisma ARGB PWM 180 x 38 mm fanlar, büyük hava taşıma kapasitesi için güç, boyut ve kalınlık kullanır Geniş taban girişleri ve ekstra büyük alt fan desteği, olağanüstü GPU soğutma potansiyeli sunar (alt PCI yuvası ücretsiz) Aerodinamik açık iç kısım, bileşenler için bol nefes alan sağlar ve performans potansiyelini en üst düzeye çıkarır Entegre ARGB efektli üstten monte edilmiş aerodinamik PSU örtüsü Alanı optimize edilmiş, ancak yine de 274 mm genişliğe kadar E-ATX anakartlarını taşıyabilen Fraktal Tasarım Torrent Tamamen hava akışı, taviz yok. Torrent, kullanıcılara maksimum soğutma potansiyeli sunmak için tasarlanmıştır. Torrent, bileşenlerin yepyeni düzeni, öndeki açık ızgara tasarımı ve dahil edilen beş fan sayesinde kalabalıktan sıyrılıyor - kontrol edilebilir gürültü geliştirme ile maksimum soğutma performansı için ikisi 180 x 38 mm Dinamik PWM veya Prisma RGB fanlar . YÜKSEK PERFORMANS, DÜŞÜK HACİM Optimum soğutma performansı ve hacim oranı için, PWM hub aracılığıyla hassas bir şekilde kontrol edilebilen 5 PWM fanı (3x 140 mm ve 2x 180 mm) dahildir YENİ BİR SEVİYEDE GPU SOĞUTMA Altta ve ön tarafta geniş hava girişlerine sahip yeni düzen ve ayrıca ekstra büyük fan desteği, GPU'nun mükemmel şekilde soğutulmasını sağlar. GÜÇLÜ 180MM FANLAR Büyük 180x38 mm Dinamik X2 GP-18 PWM fanları, muazzam soğutma performansı sağlar (RGB versiyonunda Prisma PWM fanı)

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
Geri Bildirim Ver