Freeman Şekerli Çay Ve Limonlu Soyulabilen Kil Maskesi 175ml

179,90 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Freeman Şekerli Çay Ve Limonlu Soyulabilen Kil Maskesi 175ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pinkpuhu Satıcı Ünvanı: SEDA CEBECİOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6800215784
    Bu ürün pinkpuhu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Freeman Şekerli Çay ve Limonlu Soyulabilen Kil Maskesi 175MLBu sayulabilen kil maskesi hem temizleme hemde cilttekş yağları yok etmek işlemi yaparken cildi toning etkisi katmaktadır. Antioksidan özellii çay cildi çevremizdeki kötü etkenlerden korurken, limon özü siyah noktalarını giderilmesine yardımcı olur.Normal ve Karma ciltler için uygundur.Kullanımı
  • İnce bir tabaka maskeyi temiz ve kuru iken yüzünüze uygulaıynız. Uygulama yaparken maskenin göz, göz çevresi, kaş, saç derisi ve dudaklarınız ile temas etmemesine özen gösteriniz. Uygulamadan sonra 10-15 dk. yada kuruyana kadar bekleyiniz, daha sonra maskeyi dış taraflardan başlayarak nazikçe soyunuz ve sonunda hafif sıcak suyla yüzünüzü yıkayınız.ALL INGREDIENTSPolyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg -8, Propylene Glycol, Glycerin, Silica Dimethyl Silylate, Bentonite, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut)Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium Guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta Arundinacea Root Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract, Aleurites Moluccana Extract, Titanium Dioxide, Polysorbate 20, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance(Parfum), Iron Oxides, PEG-12 Dimethicone.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver