FUHASSAN Fh S606 Power Güçlü Motor

99.000 TL
Tükeniyor!

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FUHASSAN Fh S606 Power Güçlü Motor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUHASSAN Medical & Technology Satıcı Ünvanı: FUHASSAN ELEKTRİK ELEKTRONİK İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388184931800001 Vergi Kimlik Numarası: 3881849318
    Bu ürün FUHASSAN Medical & Technology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FH S606 POWER YÜKSEK PERFORMANSLI GÜÇLÜ MOTOR AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE FABRİKAMIZ TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜNE (TSE) UYGUN YETKİLİ SERVİS BELGESİNE SAHİPTİR. ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL TEKNİK SERVİS VE 6AY AKÜ GARANTİSİ MEVCUTTUR. ARACISIZ, BAYİ OLMADAN EN UYGUN FİYATLARLA FABRİKADAN KULLANICIYA HİZMET VERMEKTEYİZ. Akülü Tekerlekli Sandalye iç ve dış alanda ve özellikle her türlü arazi şartlarınada kullanıma uygundur. Bataryanın tükendiği anlarda, manuel sürüş fonksiyonu ile sürüşe devam edebilirsiniz. Motor Gücü: 320Watt x 2 GERÇEK TAİWAN MOTOR , Kaptan koltuklu, konforlu sırt ve oturma yeri, Kalkabilir kolçaklar, elektromanyetik fren sistemi, geriye düşmeyi önleyici denge teker ile mükemmel sürüş sağlayan Akülü Tekerlekli Sandalyedir. Kontrol Sistemi 50A kumanda Sürüş Cihazı 24V 350W*2 motor Güç Kaynağı 40Ah X 2 ADET JEL akü Sarj Cihazı Özel fiş Fren Sistemi Elektro manyetik fren Max. speed 8-10KM/Saat Sürüş Menzili 15-20KM Azami tırmanma açısı 12° Ön Teker 8 inç Dolgu Teker, Arka Teker 12 inç Dolgu Teker Koltuk Genişliği 47cm Koltuk Derinliği 47cm Koltuk Yüksekliği 59cm Sırtlık Yüksekliği 83cm Başlık ile Net Ağırlık 116kg Brüt Ağırlık 120kg Paketleme Boyutu 93*70*83cm
Geri Bildirim Ver