Fujifilm Xc 15-45mmf3.5-5.6 Oıs Gümüş Lens ( Türkiye Garantili)

10.582,92 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Fujifilm Xc 15-45mmf3.5-5.6 Oıs Gümüş Lens ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUJIFILM Satıcı Ünvanı: FUJIFILM DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388002018900010 Vergi Kimlik Numarası: 3880020189
    Bu ürün FUJIFILM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok kullanılan odak uzaklıklarını kapsar Bu yeni lens 23mm ila 69mm aralığında odak uzaklığını kapsar (35mm formata eşdeğer) ve böylece hem manzara fotoğrafçılığı hem de portre fotoğrafçılığı için ideal bir lens haline gelir. Geniş açı odak uzunluğu 23mm eşdeğer olduğu için bu lens yeni X-A5 gibi LCD ekranı 180° açılabilen bir makine ile kullanıldığında birçok insan veya arka plan içeren öz portreler çekilmesi için elverişlidir. Lens ucundan 5cm mesafede yakından çekimler yapabilir En geniş açıyı kullanarak fotoğrafçılara, lens ucundan sadece 5cm uzaklıktaki konuları çekme imkanı tanınır ve 0,24 azamî reprodüksiyon oranı sağlanır. Bu lens gıda, çiçek veya küçük aksesuarlar çekmek isteyenler için idealdir. Elektrikli zoom ve pratik kullanım Küçük ve portatif bir lens yaratmak ancak elektrikli zoom’dan faydalanarak mümkün olur. Makine açıldığında lens otomatik olarak çekime hazır olacak biçimde uzar. Zoom halkası çevrilerek iki farklı zoom hızı seçilebilir. Lens, pozisyonunu sabit bir hız ile alarak video çekildiğinde yumuşak zoom hareketleri gerçekleştirir. Optik görüntü sabitleme Elektrikli zoom CIPA kurallarına uygun olan ve fotoğrafçılara az ışıklı ortamlarda asist yapan 3.0-stoplu optik fotoğraf sabitleme teknolojisi içerir. Hızlı ve sessiz AF İçten odaklı AF sistemi hafif odaklama elemanlarını hızlı ve sessiz AF performansı ile sürmek için kademeli bir motor kullanır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Lensler ve Filtreler
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver