Genel Markalar Water Magic Sihirli Kitap Orman 3 Yaş+

329 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Water Magic Sihirli Kitap Orman 3 Yaş+

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pusula kids yayıncılık Satıcı Ünvanı: MURAT KİPRİKSİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1144058636800001 Vergi Kimlik Numarası: 5630286824
    Bu ürün pusula kids yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Galt B0Z337064 BOZE Galt Water Magic Sihirli Kitap Orman 3 Yaş+ Galt Water Magic Sihirli Kitap Orman 3 Yaş+ Özellikleri
  • Çocukların büyük eğlencesi Galt Sihirli Boyama Kitapları! Paketten çıkan kalemin içi suyla doldurulur. Kalem siyah beyaz sayfaların üzerine sürüldüğünde rengârenk resimler ortaya çıkar. Renkli resimler bir süre sonra kendiliğinden kaybolur ve sayfalar tekrar siyah beyaz hale geri döner. Tekrar tekrar kullanılabilen bu sihirli kitaplar özel 6 kalın sayfadan oluşur. Kitap ölçüleri: 21 cm x 15 cm Yaş: 3 Yaş+ Saat 13:00 'a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
Geri Bildirim Ver

Galt Sihirli Kitap Orman 3 Yaş+

Doğumdan itibaren gelişmeye ve yeni şeyler öğrenmeye açık olan çocuklar için boyama kitapları doğru bir gelişim aracıdır. Renkleri öğrenmek, şekilleri anlamak, anlama ve kavrama kabiliyetini geliştirmek adına tasarlanan Galt Water Magic Orman boyama kitabı, içerisinde türlü çeşit şekillerin olduğu bir dünya sunar. Çocuklar için büyük bir eğlence aracı olarak değerlendirilen bu sihirli ürün, siyah beyaz sayfalardan oluşur. Bu sayfaların üzerinde su dolu kalemi gezdirmek, renkli resimlerin ortaya çıkarılması için yeterli olur. 3 yaşından itibaren kullanılmaya uygun olan Galt Water Magic kitabıyla kaliteli zaman geçirmek mümkündür. Uygun fiyat etiketine sahip olan bu ürünler, her bütçeye uygun olup kolaylıkla alınabilir. Böylece çocukların ilgi alanlarına yönelik ürünlerden faydalanarak onların gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.

  • Renkler bir süre sonra kaybolur ve tekrar boyanabilir hale gelir.
  • 21 cm x 15 cm boyutlarındadır.
  • 3+ yaş üstü için uygundur.

Sihirli Kitap Orman Rengarenk Bir Dünya Sunar

Sihirli Kitap Orman Rengarenk Bir Dünya Sunar

Sihirli bir dünya üzerine kurulan Galt Water Magic Orman Kitabı, diğer boyama kitaplarına çok daha farklıdır. Adından anlaşılacağı üzere adeta sihirli içerikleriyle çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlanır. Kitabın içerisinden çıkan özel kalem su ile doldurulur. Bu kalem beyaz sayfaların üzerinde gezdirilerek renkler ortaya çıkarılır. Diğer boyama kitaplarına göre çok daha sıra dışı içeriklere sahip olan bu ürün, ormanın derinliklerindeki sevimli hayvanların ortaya çıkmasına yardımcı olur. Kitap, suyla doldurulan özel kalemiyle boyanır. Tekrar tekrar kullanmaya uygun olan bu özel kitap, resimlerin ortaya çıkarılmasının ardından bir süre sonra tekrar siyah beyaz haline gelir. Çocuklar için eşsiz bir deneyim sunan Galt Water Magic Sihirli Boyama Kitabı, kalın şekilde 6 adet sayfaya sahiptir. Çocuklarınızın macera dolu bir boyama deneyimi yaşamak için bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Sihirli Kitap Orman Fiyatları

Sihirli Kitap Orman Fiyatları

Çocukların kişisel gelişiminde önemli yere sahip olan boyama kitapları, küçük yaştan itibaren kullanılmaya uygundur. Alışılmışın dışında bir özelliğe sahip olan Water Magic kitap, sulu kalemiyle renkli resimlerin ortaya çıkarılması sonucunda bir eğlence yaşatır. Çocukların kişisel gelişiminde önemli bir yere sahip olan bu boyama kitabı, fiziksel gelişim için faydalı olduğu kadar zihinsel gelişim içinde yararlıdır. Çocuklar, doğdukları andan itibaren öğrenmeye açıktır. Öğrenme sürecini olumlu etkileyen uygun bir boyama kitabı seçimi yapmak için çocuklarınızın ilgi alanlarına odaklanabilirsiniz. Özel kalemi ve büyülü resimleriyle etkileyici bir deneyim sunan Sihirli Orman kitabı, tekrar tekrar kullanılabilir. Bu işlevsel ürünü uygun fiyatla bulabilirsiniz. Gerek tek başına vakit geçirmeleri gerekse ebeveynler ile kaliteli vakit geçirmek adına uygun bir eğlence aracı olan boyama kitapları, çocukların hayal dünyasını geliştiren içerikler sunar.

Sihirli Kitap Orman Yorumları

Sihirli Kitap Orman Yorumları

3 yaşından itibaren kullanmaya uygun Galt Water Magic ile etkileyici zaman geçirmek mümkündür. Her bir sayfasında farklı resimlerin yer aldığı bu özel kalemli boyama kitabında, sulu kalemin temas etmesiyle resimler ortaya çıkar. Her bir resim canlı renk tonlarına sahip olup, çocukların dikkatini çekecek niteliktedir. Basit hareketlerle sayfalar üzerinde gezdirilen kalem yardımıyla boyama yapabilirsiniz. Kitabın en önemli özelliği ise resmin oluşmasının ardından tekrar siyah beyaz bir hal almasıdır. Bu sayede kitabı tekrar tekrar kullanmak mümkündür. Uzun süre yıpranmadan kullanılmaya müsait olan Galt Water Magic, çok eğlenceli özelliklere sahiptir. Kenarları çizgili içi boş olan şekilleri boyamaya küçük yaşta başlayan çocuklarıni kalem tutma kabiliyeti ve el becerileri gelişeceği gibi motor becerilerinde de gelişim sağlanır. 3 yaşından sonra her çocuğun keyifle vakit geçireceği bu özel boyama kitabını Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.