Gano Excel Şeffaf Sabun 100 gr

Ürün Bilgileri

Gano Excel Şeffaf Sabun 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Gano transparent Soap gano şeffaf sabun , ganoderma lucidum özütü, aloe vera ve papaya bitkisinden üretilmiştir. Cildi nemlendirir, daha pürüzsüz ve yumuşak bir görünüm sağlar. Cildinizi tazeler, sağlıklı bir renk kazandırır. Saçlarınızın güzelleşmesine yardımcı olur ve parlaklık kazandırır.
Geri Bildirim Ver

Gano Soap KRLN26BY625 Excel 100 g Şeffaf Sabun

Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr ile cildinizi nemlendirip pürüzlerinden arınmak artık daha kolay hale gelmektedir. Diğer şampuanlara göre farklı bir içeriğe sahip olduğu için cilde daha büyük etkiler sağlamaktadır. Pürüzlü bir cilde sahipseniz Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr mutlaka kullanmanız gereken bir üründür. Kullanımlar sonrasında etkisini hızlıca göstermektedir. Ürün ayrıca saçlarınızın daha canlı bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır. Parlaklık kazandırdığı için tüm ortamlarda dikkatleri üzerinize çeker. Sağlığa zararlı herhangi bir madde içermemektedir. Gano soap şeffaf sabun Ganoderma lucidum özütü, aloe vera ve papaya bitkisinden üretilmiştir. Doğal bir ürün olduğu için şeffaf sabunlar arasında sıkça tercih edilmektedir.

  • Yüksek nemlenme sağlar
  • Cildi pürüzlerden arındırır
  • Saçlarda parlaklık ve canlılık sağlar

Gano Soap Excel Şeffaf Sabunun İçeriği Nasıldır?

Gano Soap Excel Şeffaf Sabunun İçeriği Nasıldır?

Ganoderma lucidum vücudun bağışıklığını artıran ve güçlendiren bir maddedir. Bu maddeyi içerdiği için bağışıklık güçlendirici özelliğe sahiptir. Aloe vera ve papaya ile üretilmesi sayesinde vücuda nemlendirici özellik sağlar. Nemlendirici özelliği sayesinde pürüzlü cildinizden kurtulmanıza yardımcı olur. Diğer tüm sabunlardan bu yönüyle ayrılan bir üründür. Bu sabun, nemlendirici özellikli diğer kozmetik ürünlerinden aldığınız faydaların çok büyük bir kısmını size sunar. Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr ürünü saçlarınızda da kullanabileceğiniz bir sabundur. Bu sayede saçlarınıza Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr parlaklık ve canlılık sağlayacaktır. Canlı bir saç istiyorsanız Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr tam tercih etmeniz gereken bir üründür.

Gano Soap Aloe Veralı Sabun Ne İşe Yarar?

Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr hem saç hem vücut için kullanılabilen oldukça kullanışlı bir sabundur. Diğer sabunlar sadece vücut için veya sadece saç için kullanılmaktadır. Ancak Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr iki yönlü kullanıma uygundur. Bu sayede iki farklı sabun almanıza gerek kalmayacaktır. Ekonomik olarak yardımcı bir üründür. İçerdiği maddeler sayesinde normal sabunların aksine vücudu kurutmaz. Vücudunuzun kuruluğundan şikayetçiyseniz Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr aloe veralı ile birkaç kullanımda farkı görmeniz mümkündür. Kullandığınız zaman yumuşak ve nemli bir vücuda kavuşursunuz. Nemlendirici etkisi kısa sürede görüldüğü için oldukça sık tercih edilen bir üründür. Saçlarınızda da parlaklık arıyorsanız Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr yeterli olacaktır. Ürünün kullanımı kolay olduğu için rahatlıkla duş sırasında kullanılabilir.

Gano Soap 100 gr Nemlendiricili Sabun Nasıl Kullanılmalıdır?

Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr duş sırasında kullanıma uygun bir üründür. Suyla hafifçe nemlendirilen cilde Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr nemlendirici ürününü köpürterek uygulayabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bir üründür. Duş jellerini kullandığınız gibi kullanabilirsiniz. Ürünü vücudunuza sürdüğünüz zaman biraz bekletip daha sonra durulayabilirsiniz. İlk durulamada bile vücudunuzda oluşan nemliliği fark edebilirsiniz. Cildi günün yorgunluğundan arındırmak, rahat bir duş alıp gevşemek için kullanılabilir. Sadece nemlilik değil ayrıca temizlik de sağlamaktadır. Saçlarınızda da aynı yöntemle kullanabilirsiniz. Köpürttükten sonra saçlarınıza uyguladıktan sonra biraz bekleyip bol su ile durulamanız istediğiniz sonuca ulaşmak için yeterli olacaktır. Duruladıktan sonra yorgunluğunuzun azaldığını fark edeceksiniz. Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr fiyatı oldukça uygundur. Ürünün yorumlarına Trendyol Gano soap excel şeffaf sabun 100 gr yorum sayfasından birkaç tuşlama ile ulaşabilirsiniz.