Gardena 5554-20 Teleskopik Su Geçirgenli Sap 155-260 Cm

3.500 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Gardena 5554-20 Teleskopik Su Geçirgenli Sap 155-260 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDEF İTHALAT Satıcı Ünvanı: HEDEF İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TURİZM TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461000501300011 Vergi Kimlik Numarası: 4610005013
    Bu ürün HEDEF İTHALAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gardena 5554-20 Teleskopik Su Geçirgenli Sap 155-260 cm Açıklama Yüksek temizlik yapmanız gerektiğinde Yükseklikleri de temizleyebileceğiniz bir Akan Su Sapına ihtiyacınız var mı? O zaman GARDENA Teleskopik Akan Su Kolu tam size göre. Yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmıştır ve bu nedenle hafif ve sağlamdır. Sapın kavraması kolay plastik kaplamaya sahip olduğundan, kullanım hoştur, çizik izi yoktur, sap kaymaz ve yüzey asla soğuk hissetmez. Teknik özellikler Makale numarası. 5554-20 EAN kodu: 4078500555401 Özellikler kullanım Bireysel ve ihtiyaca uygun genişletme için 5 yıl garanti, yüksek kalite sağlar Bireysel yüksekliği ayarlanabilir Kulp 155 - 260 cm'den başlayan adımlarla ayarlanabilir ve uygulama alanlarına göre maks. yak. 5 m yükseklik. Suyu kademesiz olarak ayarlayın veya kilitleyin Evin etrafını temizlemek daha kolay. Su tutamaktan akar ve kademesiz olarak ayarlanabilir veya kilitlenebilir. En iyi ürün kalitesi GARDENA Alman yapımı kaliteli ürünler güvenilir performans, güvenilirlik ve sürekli yenilik anlamına gelir. Doğru miktarda bakım ürünü Dağıtıcı sayesinde uygun GARDENA Bakım Ürünleri gerektiği gibi dozajlanabilir. Kolay ve güvenli bağlantı teknolojisi Vida bağlantılı Akan Su Kulpunu Orijinal GARDENA Cleansystem aksesuarlarına bağlamanız ve güvenli ve etkili bir şekilde temizlemeniz yeterlidir. Pratik, kullanışlı, etkili Teleskopik Akan Su Kolu ile büyük yüksekliklere bile kolayca ulaşılabilir. OGS bağlantısı sayesinde GARDENA Sistem Ek Parçaları ve su hortumu ile kolayca ve rahatlıkla bağlanabilir. Su, saptan doğrudan fırça veya Pencere Temizleyicisine taşınır. Hiçbir kova koymak ve su alarak zahmetli.
Geri Bildirim Ver