Garnier Saf & Temiz Kömür 3' ü 1 Arada 150 ml, Serum 30 ml ve Kağıt Yüz Maskesi 28 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
726,50 TL

Ürün Bilgileri

Garnier Saf & Temiz Kömür 3' ü 1 Arada 150 ml, Serum 30 ml ve Kağıt Yüz Maskesi 28 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garnier Kömür 3' ü 1 Arada Saf & Temiz 150 ml,Garnier Serum Saf & Temiz AHA + BHA Kömür 30 ml,Garnier Kağıt Yüz Maskesi Siyah Saf Kömür 28 gr Garnier Kömür 3' ü 1 Arada Saf & Temiz 150 ml Garnier Saf ve Temiz Siyah Nokta Karşıtı Serisinden 150 ml ultra emici kömür formülü ile zenginleştirilmiş , salisilik asit ve yaban mersini özü içeren , temizleme , peeling ve maske özellikli, yağlanma ve pürüzlere karşı 3'ü 1 arada Ultra emici kömür ile zenginleştirilmiş yeni nesil formül inatçı siyah noktaları bile görünür şekilde azaltır, tekrar oluşmasını engellemeye yardımcı olur.Salisilik asit ile zenginleştirilmiş formül cildi yoğun bir şekilde temizler , kir ve pürüzlerden arındırır.4 haftalık kullanımdan sonra 2 hafta boyunca kalıcı etki yaratır.Temizleme , Peeling ve maske özelliği vardır. 3'Ü 1 Arada Temizleme + Peeling + Maske Yağlanma ve Pürüzlere Karşı Garnier Serum Saf & Temiz AHA + BHA Kömür 30 ml GARNIER AHA+BHA CİLT KUSURLARI KARŞITI SERUMUN CİLDE FAYDALARI NELER? [%4 [NİASİNAMİD +AHA+BHA] ile zenginleştirilmiş ilk siyah serumumuz, cilt kusurlarının görünümünü azaltır. Cildi pürüzsüzleştirir ve eşit bir cilt görünümü sağlar. SERUMUN ARKASINDAKİ BİLİM:Kömür
  • cildi arındırmaya ve matlaştırmaya yardımcı olduğu bilinen doğal kaynaklı içeriktir.AHA, mat ve eşit olmayan cildi arındırmaya yardımcı olur.BHA, cilt kusurlarının görünümünü azaltmayı sağlar.Niasinamid, cilde yatıştırıcı his sağlamaya yardımcı olduğu bilinmektedir. NASIL KULLANILIR?Temiz yüze uygulayın ve nazikçe cilde pürüzsüz şekilde yayın. Sabah ve akşamları günlük rutininizde veya hedefe yönelik bir bakım olarak kullanabilirsiniz. Göz çevresiyle temasından kaçının. KANITLANMIŞ ETKİLER:İlk kullanımdan itibaren daha pürüzsüz ve mat bir cilt görünümü.7 Gün İçinde: Cilt dokusu arınmış ve cilt tonu daha eşit görünür.28 Gün İçinde: Gözenek ve siyah nokta gibi cilt kusurlarının görünümünde azalma. Tüketici Testi, 155 Gönüllü. CİLT KUSURLARI KARŞITI SERUM AKNEYE EĞİLİM GÖSTEREN CİLTLER İÇİN UYGUNDUR. Garnier Kağıt Yüz Maskesi Siyah Saf Kömür 28 gr Kömür, siyah alg özü ve hyaluronik asiti birleştiren nemlendirici ve arındırıcı etkiye sahip, gözenek sıkılaştırıcı kağıt yüz maskesi Temiz yüzünüze maskeyi yerleştirin ve 15 dakika boyunca bekletin.15 dakika sonunda maskeyi yüzünüzden çıkarın. Yüzünüze hafif hareketlerle masaj yapın ya da kalan miktarı bir pamuk yardımı ile yüzünüzden temizleyin.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Tip Kağıt
Geri Bildirim Ver