GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç Sarı Disk Fırfırı Kampana Sacı 4'lü Gnc

155 TL

Ürün Bilgileri

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç Sarı Disk Fırfırı Kampana Sacı 4'lü Gnc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FVTUNİNG Satıcı Ünvanı: FURKAN VAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220750889
    Bu ürün FVTUNİNG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş aracına özeldir14 janttır 4 adettir Sarı renktir

Ürün Özellikleri

  • Jant Çapı 14
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç Sarı Disk Fırfırı Kampana Sacı 4'lü

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç sarı disk fırfırı kampana sacı 4’lü modeli, Tofaş araçlarına uygun olarak üretilir. Güvenli bir kullanım sunar. Kaliteli bir yapısı bulunur. Oldukça yüksek dayanıklılık özelliği gösterir. Bu özelliği sayesinde uzun süreli bir şekilde ürünü kullanabilme fırsatı elde edilebilir. Aynı zamanda uygun fiyat özelliğine sahiptir. Böylelikle ekonomik olarak kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilme fırsatı elde edilebilir. Tüm bunların yanında ürün, 14 jant olma özelliğine de sahiptir. Müşterilere 4 adet şeklinde sunulur. Sarı renge sahip bir üründür. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu bütün özellikleri barındırır. Siz de Tofaş aracınız için disk fırfırı kampana sacına ihtiyaç duyuyor ve kaliteli bir ürün elde etmek istiyorsanız, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Sarık renk
  • 14 jant
  • 4 adet

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Özellikleri

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Özellikleri

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç sarı disk fırfırı kampana sacı 4’lü yorumları incelendiğinde, ürünün tercih edilme nedenlerinden bir tanesi de sahip olduğu avantajlı özelliklerdir. Müşteriler ürünün kullanışlı özelliklerinden dolayı, satın almak isterler. Ürün, Tofaş araçları için mükemmel bir uyumluluk gösterir. GENÇ GARAJ kampana sacı, bu araçlar için özel olarak üretilerek satışa sunulduğu için uyumludur. Ürünün bir diğer özelliği ise sarı renkte olmasıdır. Bu noktada ürünü sipariş ederken, hangi renge sahip olduğuna dikkat edilmesi gerekir. Ayrıca 14 janttır. Böylelikle kaliteli bir kullanım sunar. Müşterilere 4 adet gönderilir. Oldukça kullanışlı bir modeldir. Tam uyum gösterdiği için müşteriler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olma özelliğine sahip olan bu ürünü, kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilme fırsatı elde edebilirsiniz.

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Avantajları

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Avantajları

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç sarı disk fırfırı kampana sacı 4’lü kullananlar tarafından yapılan yorumlar pek çok müşteri tarafından merak edilir. Bu noktada kullananlar tarafından ürünle ilgili birçok olumlu görüş belirtilir. Kullanışlı bir ürün olduğundan ve kaliteli yapısından bahsederler. Ayrıca ürünün bir diğer avantajı ise yüksek kalitede dayanıklılık göstermesidir. Uzun yıllar kaliteli bir şekilde kullanım sağlayacak dayanıklılığa sahiptir. Böylelikle rahat bir kullanım sunar. Tofaş araçlarla birebir uyumluluk gösterir. Ürün, kolay bir şekilde araçlara monte edilebilir. Tofaş araçlara uygun olarak üretildiği için montaj işleminde herhangi bir problem yaşanmaz. Bu ürün kullanım kolaylığı sağlar. 14 inç olan bu sarı disk fırfırı sayesinde araçlarınızda muhteşem bir ürün kullanabilme fırsatı elde edebilirsiniz.

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Fiyatı

GENÇ GARAJ Tofaş 14’inç Sarı Kampana Sacı 4’lü Fiyatı

GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç sarı disk fırfırı kampana sacı 4’lü fiyatı belirlenirken, ürünün sahip olduğu özellikler dikkate alınır. 14 inç özelliğine sahip olması, sarı rengi ve 4 tane disk fırfırı gönderilmesi gibi detaylar, ürünün fiyatının belirlenmesinde etkilidir. Genel anlamda ürünün fiyatı, müşteriler tarafından oldukça cazip görülür. Sahip olduğu özellikler, ürünün kalitesi ve dayanıklılığı gibi detaylar dikkate alındığında, ekonomik fiyat seçenekleriyle satışa sunulur. Ürünün fiyatını satıcı firma belirler. Bu noktada firma, fiyat konusunda müşterilerin bütçesini zorlamayacak bir ücret belirlemeye dikkat eder. GENÇ GARAJ Tofaş 14''inç sarı disk fırfırı kampana sacı 4’lü satın almak için Trendyol üzerinden sipariş işlemleri gerçekleştirilebilir. Bu işlemden kısa bir süre sonra ürüne sahip olabilir, ihtiyaç anında kullanabilirsiniz. Dilerseniz ürünün siparişini 2 adet vererek bagajınızda muhafaza edebilirsiniz.