Genel Markalar Cumhuriyet Dönemi'nde Bolu'da İktisadi Hayat

205 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,70 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cumhuriyet Dönemi'nde Bolu'da İktisadi Hayat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Grafiti Kitap Satıcı Ünvanı: KOYUSİYAH YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582074542800001 Vergi Kimlik Numarası: 5820745428
    Bu ürün Grafiti Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu eserde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu ve iktisadi temellerinin atıldığı yıllardan 1960’lı yıllara kadar uzanan dönemde, tarım ve hayvancılık, ormancılık, madencilik, sanayi, ticaret, bankacılık ve turizm gibi birçok başlıkta Bolu’nun iktisadi tarihi derlenerek mercek altına alınmaktadır. Ayrıca Bolu tüccar ve sanayicisinin kanuni temsilcisi olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın da dönemsel olarak kesitlerine yer verilmiştir. İktisadi ve ticari hayat, sosyal, kültürel ve toplumsal yaşantıdan ayrı düşünülemeyeceğinden, çalışma aynı zamanda şehrin toplumsal yaşantısına da ayna tutar niteliktedir. Birçok farklı kaynaktan, arşiv kayıtlarından ve şahıslardan elde edilen çarpıcı bilgi ve belgelerle, titizlikle derlenerek hazırlanan bu eser, bir başlangıç niteliği taşımaktadır. Her yeni gün, söz konusu döneme ilişkin yeni bilgi ve belgeler bulunabilmektedir. Kuşkusuz ulaşılan kaynaklar ve bilgi dağarcığı genişledikçe, bu kıymetli çalışmanın içeriği de bu doğrultuda çok daha zenginleşerek büyüyecektir. Eserin içeriğine ve basılarak okuyucularla buluşmasına Bolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak katkı sağlamış olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve heyecan duyuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Nuray Özdemir Tiryaki
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver