3
Fide kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Genel Markalar Domates Fidesi ve Kıl Biber Fidesi Karışık Paket 5 Domates 5 Kıl Biber Toplam 10 Fide Çitil Ekonomik

94 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Domates Fidesi ve Kıl Biber Fidesi Karışık Paket 5 Domates 5 Kıl Biber Toplam 10 Fide Çitil Ekonomik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi Kaktüs Dünyası Satıcı Ünvanı: AYÇA GÜLÜMSER MAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440180351
    Bu ürün Bi Kaktüs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içerisinde 5 adet domatesi fidesi 5 adet kıl biber fidesi bulunmaktadır
  • Ekonomik paket.
Geri Bildirim Ver

AHG BOTANİK AHG24 Karışık Paket 5 Domates 5 Kıl Biber Toplam 10 Fide

Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide ürünü kahvaltılarınızdan, öğle yemeklerinizden ve akşam yemeklerinizden kısacası günün her öğün saatinin vazgeçilemez parçalarını bir araya getiriyor. Bu özel setin içerisinde 5 adet domates, 5 adet de kıl biber tohumları yer alıyor. Siz de kendi emeğinizle ekip, filizlendirip olgunlaştırdığınız kıpkırmızı mis kokulu domateslerinizi tüketmek istiyorsanız bu ürün tam size göre. Salata yapacağım ama bibersiz olmaz diyorsanız, bu üründen satın alıp saksınızda yeşeren minik biberlerinizin büyümesini izleyebilir, zamanı geldiğinde kendi ellerinizle çıtır çıtır biberlerinizi tüketebilirsiniz. Siz de kendi özenle yetiştirdiğiniz ürünlerinizi tüketme taraftarıysanız ama bahçeniz olmadığı için bunun imkansız olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu minik ama mucizevi tohumlarla her şey mümkün!

  • 5 adet domates
  • 5 adet kıl biber
  • Kolay yetiştirme

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fidenin Ömrü Ne Kadardır?

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fidenin Ömrü Ne Kadardır?

Ahg botani̇k karışık paket domates fidesi ve kıl biber fidesi doğru ve dikkatli bakım sayesinde köklenebilir ve çok uzun süreler size her döneminde tazecik domatesler ve biberler verebilir. Ekmek istemeseniz ya da uygun bir alan bulamasanız bile iyi saklandığı taktirde bu tohumlar minimum 4 yıl aynı şekilde bozulmadan kalabilir. Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide bakımı ve yetiştirilmesi kolay ürünlerdir. Domates fidelerini yazın kahvaltılarınızda zeytinyağı eşliğinde biraz tuzla kullanabilir, yaz sonlarına doğru konserve domates yapabilir, kışa hazırlık için salça yapabilir, kışın tüm sebze yemeklerinizde kullanabilir ve makarnalara sos olarak ekleyebilirsiniz. Kıl biberi de aynı zamanda tüm salçalarınıza ekleyebilir, salatalarınızın baş tacı yapabilir ve turşu olarak da tüm yemeklerinizin çıtırtılı eşlikçisi haline getirebilirsiniz.

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fide Kullanışlı mıdır?

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fide Kullanışlı mıdır?

Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide oldukça kullanışlı bir üründür. Bahçeyle ilgili hiç tecrübeniz olmasa bile bu ürünü alıp tek başınıza kolayca yetiştirebilirsiniz. Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide ürünü içerisinde günlük yaşamınızın bir parçası haline gelmiş 2 ana sebze yer almaktadır. Paket içerisinde 5 adet domates fidesi, 5 adet de kıl biber fidesi vardır. Bu fideler sizin için ayrı ayrı paketlidir. Köklerini fideleri yerlerinden çıkarttığınızda kolayca görebilirsiniz. Sizin yapmanız gereken tek şey bu fideleri uygun toprakla buluşturup sevginizle büyütmektir. Kısa sürede size aynı duygularla yanıt verecek bu fideleri saksıda da yetiştirebilirsiniz. Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide yorumlarını da inceleyebilirsiniz.

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fide Nasıl Yetiştirilir?

Ahg Botani̇k Çitil 5 Domates 5 Kıl Biber 10 Fide Nasıl Yetiştirilir?

Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide ürünü hem domates hem de biber yetiştirilmesi bakımından birbirinden farklı yetiştirilme metodlarına sahiptir. Domates fidelerini her fideyi tek bir saksıya ekilecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Toprağı nemli tutmayı unutmamalısınız. Günlük az miktarda sulama yapabilirsiniz. Direkt olarak gün ışığından uzak tutmalısınız. Fideyi aydınlık bir ortamda yetiştirebilirsiniz. Kıl biberlerinizi de saksınızda bulunan nemli bir toprak içine ekebilirsiniz. Çimlenme sonrası saksınızı serin bir yerde bir ay kadar tutabilirsiniz. Fidenizin üzerinde zamanla çıkacak olan çiçekleri koparmanız fidenizin biber vermesini kolaylaştırır. Ahg botani̇k çitil ekonomik 5 domates 5 kıl biber toplam 10 fide fiyatı bütçe dostudur. Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.