Genel Markalar Kol Praktısch Konuşan Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Bosch-999 Dijital Pilli

649 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
249 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,87 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,87 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kol Praktısch Konuşan Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Bosch-999 Dijital Pilli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KalimedMedikal Satıcı Ünvanı: ERKENT SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0362005876300011 Vergi Kimlik Numarası: 3620058763
    Bu ürün KalimedMedikal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Praktısch Konuşan Koldan Ölçer Tansiyon Aleti Bosch-999 En Doğru Sonuçlar için Tercih Edilebilir Tansiyon değerlerinize en güvenilir ve doğru şekilde erişmek isterseniz Bosch tercih edin. En hassas ölçümü yaptığından yanlışlık konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. Üstelik hafıza özelliği ile ölçümleri aklınızda tutmanıza gerek kalmadan kendi hafızasında tutar. Bu yanın sıra ölçümlerin ortalamasını da size sunar. Konuşarak İkaz Etme Kim demiş tansiyon aleti ile değerleri takip etmek için illa ekrana bağlı kalmak gerek diye? Buna hiç gerek yok! Çalışma sırasında tansiyon ölçer Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki farklı dil seçeneğini sunar. Değerinizi sesli olarak da öğrenebilirsiniz. En Rahat Ölçümleri Onunla Yapabilirsiniz Tansiyon ölçüm sırasında rahatsız mı hissediyorsunuz? Merak etmeyin. Artık tansiyon ölçümü yapmak Bosch sayesinde çok kolay. En g eniş kollara sahip olan kişiler bile genişleyen manşet ölçüsü sayesinde ölçüm yaparken zorlanmazlar. 36 cm e kadar çıkan kolluk çevresinin keyfini çıkarma vaktiniz geldi! Enerjiden Tasarruf Ederek Çalışma Enerjiden tasarruf ederek çalışan bu ürün, ölçüm yapmanızdan belli bir süre sonra kendini kapatır. Sizin aleti kapatmak için bir şey yapmanıza gerek yok. Bırakın Bosch sizin için çalışsın. Kuruluma Gerek Olmadan Kullanım Tansiyon ölçüm aletini kullanmak için uzun süren, karışık ve yorucu kurulum sürecinden geçmeniz gerekmiyor. Kuruluma gerek kalmadan direk tek bir tuşla aleti çalıştırabiliyorsunuz. Kompakt Tasarıma Sahip Tansiyon ölçme aleti boyutları ve ağırlığı ile çok rahat bir kullanım sağlar. Ölçüm bittikten sonra rahatlıkla saklanabilir. Kullanımı kolaydır. 2 kullanıcı desteği ile çalışır.

Ürün Özellikleri

  • Ölçüm Şekli Kol
  • Çalışma Tipi Pilli
  • Tip Dijital
  • Hafıza Özelliği Var
Geri Bildirim Ver