1
Isıtıcı Ayağı & Aparatı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Genel Markalar kumtel ufo Soba Ayağı Teleskopik Isıtıcı Ayak

180 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar kumtel ufo Soba Ayağı Teleskopik Isıtıcı Ayak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hızlı Sepet Satıcı Ünvanı: FURKAN KURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1444493854600001 Vergi Kimlik Numarası: 5941412133
    Bu ürün Hızlı Sepet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Isıtıcı ayağı 1.Kalite Metal gövde 4 ayaklı 1.Kalite Isıtıcı ayağı ufo ayağı Elektrostatik toz boyalı 155cm yükseklik Istenilen her ortamda (açık alan ve /veya kapalı alan) kullanılabilir Kullanılacak infrared ısıtıcıyı anahtar ile kolay ve güvenli monte edilebilir Korozyona karşı dayanıklı metal kolon ve sürgü borusu kullanılmıştır Isıtıcı, ısıtılmak istenilen yere doğru kolayca yönlendirilir Üzerine monte edilen infrared ısıtıcı kablosu için kullanılan kablo kanallarıyla estetik görünür Bakım maliyeti yoktur kolay temizlenir bir yerden bir yere kolayca taşınabilir Ufo - kumtel - Alf - Sinbo ve diğer tüm ınfrared ısıtıcı markalarına uyumludur
Geri Bildirim Ver

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Teleskopik Isıtıcı Ayak

Ufo teleskopik ayak kaliteli yapısı sayesinde uzun süre kullanılır. 155 cm yüksekliğinde olan tasarım, her ortamda kullanıma uygundur. Bahçe, ofis, yatak odası, çalışma odası gibi gününüzün çoğu saatini geçirdiğiniz alanlarda tercih edebilirsiniz. Kolay bir şekilde monte edilir. Isıtıcıyı ısınmasını istediğiniz yere doğru kolayca döndürebilirsiniz. Kolay temizlenen yapısı sayesinde temizlik yaparken saatlerinizi harcamanıza gerek yoktur. Ufo, Kumtel, Alf, Sinbo markaları gibi daha birçok ısıtıcı markasına uygunluk gösterir. Sobanızı yerden yükseltmek ve ortamı ısıtmak için kullanmak istiyorsanız Minisan Kumtel Ufo soba ayağı teleskopik ısıtıcı ayak ürününü tercih edebilirsiniz. Konumlandırıldığı yerde sabit kalarak düşme tehlikesinin önüne geçilir. Sobanızı istediğiniz zaman ürüne takabilir istediğiniz zaman da çıkarabilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile ön plana çıkan Kumtel Ufo ayağı ürününü dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

  • Farklı ürünlere uyumlu tasarım
  • Taşınabilir yapı
  • Dayanıklı malzeme

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Özellikleri

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Özellikleri

Isıtıcılar için tasarlanan teleskopik Ufo ayağı metal gövdesi sayesinde dayanıklıdır. 1. sınıf kaliteye sahip olan ürün 1.55 cm yüksekliğinde tasarlanır. Soba ayağını bahçede ya da evde kullanabilirsiniz. Infrared ısıtıcıyı anahtar sayesinde kolayca monte edebilirsiniz. Bu ürün sağlam yapısı sayesinde sobayı sabit tutar ve düşmesini engeller. Dilediğiniz zaman takıp istediğiniz zaman sökebilirsiniz. Bu sayede sobanızı hem yerde kullanabilir hem de yükselterek odayı ısıtmak için kullanabilirsiniz. Kolay takılıp çıkarılabilmesi sayesinde havalar ısınmaya başlayınca kaldırabilirsiniz. Kış aylarında soğuk havalara karşı ısınmada yardımcı olacak Minisan ısıtıcı ayağı sayesinde rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Sürgü borusu ve metal gövdesi ürünün dayanıklılık seviyesini artırır. Kolay taşınabilen ürünü dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Evinizden iş yerinize götürerek konforu iş hayatınızda da hissedebilirsiniz. Minisan marka soba ayağı sayesinde bakım masrafından kurtulabilirsiniz.

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Kullananlar

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Kullananlar

Minisan sayesinde birçok markanın sobasını ayaklı bir şekilde kullanabilirsiniz. Soba ayağı sayesinde sobanızı yerden yükselterek evinizi, iş yerinizi ya da odanızı ısıtabilirsiniz. Odalar arasında kolayca taşıyabilir ve soğuk odaların ısınmasını sağlayabilirsiniz. İstediğiniz yere yönünü çevirerek ısıtmak istediğiniz yeri ısıtabilirsiniz. Kullanışlı tasarımı sayesinde sobayı dakikalar içerisinde monte edebilirsiniz. Minisan soba ayağı, siyah rengi ve zarif duruşuyla evinizdeki mobilyalara da uyum sağlar. Üzerindeki infrared ısıtıcı kablosu için tasarlanan kablo kanalları estetik bir görünüm kazandırır. Ayağında problem olan sobalar için tercih edebilirsiniz. Kış aylarında bahçede oturmak istediğinizde kullanabilirsiniz. Açık ve kapalı alan koşullarına göre tasarlanır. Temizlik yaparken saatlerinizi almadan temizlenir. Metal gövdesini bez ile silmeniz temizlenmesi için yeterlidir. Minisan Kumtel Ufo soba ayağı teleskopik ısıtıcı ayak kullananlar soğuk havalarda kolaylığın ve konforun tadını çıkarırlar.

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Fiyatları ve Yorumları

Minisan Kumtel Ufo Soba Ayağı Fiyatları ve Yorumları

Minisan Kumtel Ufo soba ayağı teleskopik ısıtıcı ayak fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. 4 ayaklı tasarımı sayesinde düz zeminlerde sabit durur. İnce gövdesinin sonunda ısıtıcı takabileceğiniz boşluk vardır. Anahtar yardımıyla sobayı sabitleyebilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklı olan ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sinbo, Kumtel, Ufo gibi birçok markanın sobası ile uyumludur. Kış aylarında kurtarıcınız olacak olan bu ürün sayesinde sobanızı ayaklı ısıtıcıya çevirebilirsiniz. Bu sayede sadece zemini ısıtmak yerine ısıyı tüm odaya dağıtabilirsiniz. Kış aylarında işinizi kolaylaştıracak ürün sayesinde rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Odaları ısıtırken zorluk çekmeye Minisan ile son verebilirsiniz. Elektrostatik toz boya ile boyanan ürün, şık ve zarif görünümüyle evinize uyum sağlar. Minisan Kumtel Ufo soba ayağı teleskopik ısıtıcı ayak yorumlarını Trendyol’dan okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.