Genel Markalar Lenovo Scm01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok Işlevli Masaj Aleti

1.419 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.547 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Lenovo Scm01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok Işlevli Masaj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO Sepeti Satıcı Ünvanı: SAM DIŞ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742090386300001 Vergi Kimlik Numarası: 7420903863
    Bu ürün TEKNO Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti, vücudunuzun farklı bölgelerinde kullanım yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Oval yumuşak başlığa sahiptir bu sayede vücudunuzun farklı alanları için etkili ve rahatlatıcı bir masaj yapabilirsiniz. Ergonomik kullanımıyla size gün boyu vücudunuzda oluşan yorgunluğu atmanız için yardımcı olur. Özellikleri arasında yer alan 'pinch massage' ve 'scalp massage' sayesinde kan dolaşımınızı hızlandırabilir ve yorgun kaslarınızı dinlendirebilirsiniz. Taşınabilir boyutuyla her çantaya sığabilir ve IPX7 sertifikasıyla ter ve suya son derece dayanıklıdır. 5 Farklı Mod ve Çoklu KullanımLenovo Lecoo SCM01 masaj aleti, gevşemiş kaslarınızı toparlar, masajın vücudunuza olan olumlu etkisi ile teninizi canlandırır ve cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Bu sayede rahatlama gibi ihtiyaçların yanı sıra daha sağlıklı bir vücuda sahip olmanızı da sağlar. Ayarlanabilir HızLenovo Lecoo SCM01 masaj aletinin çalışma hızını ayarlayabilirsiniz. İçerisinde 5 farklı mod bulunmaktadır. Masajınızı nasıl sevdiğinize göre seçim yapabilirsiniz. Basitçe tuşa bastıktan sonra masaj için kullanıma hazır hale gelir. Şarjı bittikten sonra manyetik şarj kablosuyla ürünü şarj edip kullanmaya devam edebilirsiniz. Şarj esnasında kullanılmamaktadır. Masaj ModlarıMod 1: Yavaşça ileriye doğru yoğurma, mor gösterge.Mod 2: İleri yönde hızlı yoğurma, sarı göstergeMod 3:Ters yavaş yoğurma, beyaz göstergeMod 4: Hızlı ters yoğurma, mavi göstergeMod 5:İleri ve geri yönlerde hızlı yoğurma, turuncu gösterge Ürün ÖzellikleriMarka: Lenovo LecooModel: SCM01Renk: BeyazŞarj Voltajı: 5V=0.5ALityum Pil Kapasitesi: 800mAhLityum Pil Voltajı: 3.7VAnma Gücü: 5WNominal Süre: 15 DakikaŞarj Süresi: 2-3 SaatSu Geçirmezlik Derecesi: IPX7 Paket İçeriği1x Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti1x Manyetik Şarj Kablosu Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti Nedir? Ne işe yarar?Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti, vücudunuzun farklı bölgelerinde kullanım yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Oval yumuşak başlığa sahiptir bu sayede vücudunuzun farklı alanları için etkili ve rahatlatıcı bir masaj yapabilirsiniz. Bilgisayar başında çalışanlar, uzun süre aynı pozisyonda duranlar, kas yorgunluğu, boyun sertliği vb. gibi şikayetleri olanlar için özel olarak olarak üretilmiştir. Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti'ni Kullanmada Bir Sakınca Var mıdır?Lenovo Lecoo SCM01 Taşınabilir Kafa Bel Boyun Sırt Çok İşlevli Masaj Aleti, 6 yaşından küçük çocukların ve hamilelerin kullanımına uygun değildir. Bu ürün bir ev tipi elektronik sağlık bakım ürünü olup tıbbi cihaz olarak kullanımı uygun değildir. * Bu ürünün vücutla temas halinde kullanılmasından ötürü sağlık açısından iadeleri ancak paketin açılmadığı durumunda gerçekleşmektedir.
Geri Bildirim Ver