Genel Markalar Pompa Kombi Pompası

1.478,34 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pompa Kombi Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kombi Yedek Parça Satıcı Ünvanı: ORHAN LİKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6080251316
    Bu ürün Kombi Yedek Parça tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kombi pompası kombi içerisindeki suyu tekrar kombi içerisinde dolaştırdığı için enerji tasarrufu yapmanızı sağlar.
  • Wilo kombi pompası metal materyalden üretildiği için darbelere karşı dayanıklı bir şekilde uzun süre kullanıma uygundur. Böylelikle kombinin de uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi mümkün olur.
  • Hafif yapısı ile kolaylıkla istenen bölgeye monte edilebilir. Uyumlu olan kombi modelleri ile hatasız bir şekilde çalışma özelliğine sahiptir.
  • Gri renk seçeneği ile şık bir tasarımı vardır. Kombi kazanı içerisinde dolaşan suyun dolaşımının kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmesine yardımcı olur.
  • Sirkülasyon pompasının üstünde yer alan kırmızı buton ile ayar yapılabilmesi mümkündür. Düğmenin 2 ve 3 sayılarının yönüne doğru çevrilmesi ile sirkülasyon ayarının yapılabilmesi mümkündür.
  • Sirkülasyon ayar düğmesi ile istenen zaman dilimleri içerisinde sirkülasyon ayarının yapılabilir. Dayanıklı yapısı ile kombinizi uzun süre kaliteli bir şekilde kullanmanıza yardımcı olur.
  • Sistem içerisinde yer alan suyu 230 volt elektrik gücü ile çalıştırma özelliğine sahiptir. İç ve dış çap ölçüleri her kombiye uyabilecek şekildedir.
  • 38W, 59W ve 82W değerlerinde ayarlandığı için suyun sirkülasyonunu değiştirebilir.
  • Kombi ayarlamasına göre iç basıncının ve ısının ne kadar olduğunu anlayabilmenizi sağlar. Kenarlarında yer alan giriş çıkış aparatları ile kolaylıkla monte edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Wilo Kombi Pompası G038R

Kombi, günlük hayatın bir parçasıdır. Dolayısıyla bakımının düzenli olarak yaptırılması gerekir. Bakımının yaptırılmasının yanında kombi pompası seçimi cihazınız için oldukça önemlidir. Pompa seçimi yaparken özelliklerini incelemek gereklidir. Ürünün seçimini yaparken dikkat edilecek önemli noktalardan biri modelin kendi kombiniz için uygun olmasıdır. Wilo Kombi Pompası G038R ürünü; Baymak, E.C.A, Vaillant, Demirdöküm, Alarko ve Buderus gibi birçok kombi için uygundur. Böylece bu pompayı güvenle satın alabilmeniz mümkün olur. Model gri renkli bir ürün olduğu için cihazınızla uyum sağlar. Kullanışlı tasarımıyla Wilo kombi pompası beğeni toplayan bir üründür. Kombinizin bakımına destek olan model; faydalı özellikleri sayesinde sizi her anlamda memnun eder. Cihazınızın performansını artıran bu ürün sıklıkla tercih edilir.

  • Farklı marka kombilere uyumlu
  • Kombi performansı destekleyici
  • Gri renk

Wilo Kombi Pompası Avantajları

Wilo Kombi Pompası Avantajları

Kombinin çalışabilmesi için sürekli bir devirdaim gereklidir. Devirdaim; sıcak suyun hem kombi hem de tesisatta sürekli olarak dolaşması olarak anlatılabilir. Bu dolaşım verimli bir ısıtma için çok önemli bir durumdur. Wilo ürünü kombinizin sorunsuz çalışmasını ve devirdaimi eksiksiz yerine getirmesini sağlar. Bunun yanında uzun süreli kullanım ömrüne sahip olan model, yüksek performanslı bir cihazdır. Wilo kombi pompa modelinin sağladığı diğer bir avantaj, farklı marka ve modelde cihazlarla uyumlu olmasıdır. Modelden 10 adete kadar sipariş verme imkanına sahip olarak çoklu alım yapma şansı da elde edebilirsiniz. Fiyat değişimlerinden korunarak uzun süre bu pompaları kullanabilirsiniz. Ürünün sunduğu avantajlardan bir diğeri sayıca yüksek stoğu olmasıdır. Böylece dikkat çeken bu ürüne kolayca sahip olunması mümkündür. Sağladığı tüm bu avantajlarla Wilo kombi pompasını ihtiyaç duyduğunuz zaman alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Memnuniyet Yaratan Wilo Kombi Pompası

Memnuniyet Yaratan Wilo Kombi Pompası

Müşteri yorumları, bir ürünü satın almadan önce insanlara fikir veren son derece önemli kaynaklardır. Yorumlar, modeli satın alan insanların deneyimlerini yansıttığı için cihazın performansı hakkında değerli bilgiler ortaya koyar. Ürün yorumlarına bakıldığında cihazın teknik özellikleri ve avantajları hakkında kapsamlı bilgiye sahip olunur. Wilo kombi pompası yorumları incelendiğinde müşterilerin ürünün çalışmasından ne kadar memnun olduğunu görebilirsiniz. Cihazın performansını artıran ve uzun süreli kullanımda sıcaklık seviyesinin sabit kalmasını sağlayan ürün müşterilerinden tam not almayı başarır. Wilo kombi pompası kullananlar modelin son derece verimli ve üst düzey ısıtmaya sahip olduğunun altını çizer. Memnuniyet yaratan bu ürüne sahip olmak kombinizin sorunsuz çalışmasına yardımcı olarak hayat kalitenizi artırır. Modeli tercih ettiğinizde evinizde daha az enerji harcayarak daha iyi ısınmak mümkün olur. Bu özellikleriyle ürüne akıllarda soru işareti kalmadan sahip olabilirsiniz.

Wilo Kombi Pompası Fiyatı

Wilo Kombi Pompası Fiyatı

Kombiler, sahip oldukları yüksek fiyatlar sebebiyle evlerde en çok dikkat edilen eşyaların başında gelirler. Isıtma başta olmak üzere pek çok ev işinde insanların yardımcısı olan bu cihazda üst düzey yedek parçaları tercih etmek çok önemlidir. Kaliteli yedek parça tercih ederken parçanın fiyatı da elbette önem kazanır. Wilo kombi pompa fiyatları incelendiğinde her bütçeye uygun bir aralıkta olduğu görülür. Bu ürün tercih edildiğinde yüksek maliyetli kombinizin kullanım ömrünü büyük oranda korur. Böylece oldukça uygun bir fiyatla uzun sürede pek çok masraftan kurtulmanız mümkün olur. Pompa değişiminden sonra düzenli bakıma devam ederek cihazı koruyabilirsiniz. Farklı cihazlarla uyumu nedeniyle kombi pompası Wilo markasından tercih edilebilir. Uzun süreli kullanıma sahip, kaliteli ve satın alma kolaylıkları olan bu ürüne Trendyol güvencesiyle kolayca sahip olabilirsiniz.