Gıpta Punto A4 200 Yaprak Kareli Plastik Kapak Spiralli Defter

174,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
184,95 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gıpta Punto A4 200 Yaprak Kareli Plastik Kapak Spiralli Defter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Office Satıcı Ünvanı: MAHİDE DÜNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6020418734
    Bu ürün Smart Office tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gıpta Punto Plastik Kapak Helezon Spiralli Defter Sayfa Kenarları Yuvarlak Kesim 1. Kalite Defter 1 Adet Stoklarımızda olduğu müddetçe talebiniz doğrultusunda istediğiniz renk gönderimi yapılır. Aksi durumda stoktaki renk gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Sert
  • Tel Tipi Spiralli
  • Sayfa Tipi Kareli
  • Sayfa Sayısı 200 Yaprak
  • Boyut Büyük Boy
  • Renk Beyaz
  • Defter Tipi Okul Defterleri
  • Kağıt Boyutu A4
Geri Bildirim Ver

Gıpta 616547 Punto A4 200 Yaprak Kareli Plastik Kapak Spiralli Defter

Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak spiralli defter, pek çok ihtiyaca yönelik kullanılabilecek kaliteli bir üründür. Kırtasiye malzemelerinin olmazsa olmazları arasında yer alan bu defter, matematik dersleri başta olmak üzere pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilir. Son derece geniş bir kitleye hitap eden ürün, Gıpta markasının kalitesini her detayıyla yansıtır. Üründe birinci sınıf A4 boyutlarında kağıt kullanılır. Bu kağıtlar pek çok kalem türü ile başarılı çalışmaların ortaya konulmasını sağlar. Defterdeki kağıt kalınlığı ideal boyutlardadır. Dokusu ve ergonomik yapısı söz konusu defterin rahat taşınmasına olanak sağlar. Ürünün kapağı ve diğer detayları son derece şıktır. Klasik kareli defter şeklinde dizayn edilen bu ürün ile özellikle matematiksel işlemleri kaydetmek ve yazı yazmak mümkündür. Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli spiralli defter, ideal boyutlarda ve ağırlıktadır.

  • Kapak Rengi: Kırmızı
  • Spiral Rengi: Siyah
  • Defter Boyutu: A4

Gıpta Punto A4 Plastik Kapak Spiralli Defterin Özellikleri Nedir?

Gıpta Punto A4 Plastik Kapak Spiralli Defterin Özellikleri Nedir?

Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak defter, birinci kalite materyaller kullanılarak imal edilir. Defterin kenarları yuvarlak kesime sahiptir. Böylece ürün kullanıldığı alanlara zarar vermez. Kırmızının hoş bir tonuyla imal edilen defter kapağı, plastik materyaldendir. Bu materyal hem sayfaların hem de içeriğin korunmasını sağlar. Plastik kapak, ürünün çalışma sırasında oluşabilecek kazalardan korunmasına yardımcı olur. Özellikle; çay, kahve ya da su gibi sıvı maddelerin dökülme sonucunda ürüne zarar vermesini engeller. Ürün kapağı kolay kolay leke tutmaz. Böylece Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli spiralli defter, daha uzun süre kullanılabilir. Ürün; çantada, klasörde veya elde taşımaya uygundur. Hem iş hem de okul yaşamına eşlik edebilecek bu defterle, pek çok bilgiyi rahatlıkla not edebilirsiniz.

Gıpta Punto A4 Kareli Plastik Kapak Spiralli Defter Kaliteli midir?

Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak spiralli defter, plastik kapağı sayesinde son derece dayanıklı bir üründür. Düşme, sıkışma ve katlanma durumlarına karşı dirençlidir. Sağlam plastik kapak, ürünün sayfalarının muhafaza edilmesine yarar. Böylece defter daha uzun süre kullanılabilir. Ürün spiralli olarak tasarlandığından sayfalar arasında geçiş yapmak son derece kolaydır. Defteri kaliteli kılan bir diğer detay ise birinci sınıf hamur kullanılarak üretilen kağıtlarıdır. Bu kaliteli hamur, yazıları silerken yaprakların aşınmasını ve zarar görmesini engeller. Çocuklar tarafından da güvenle kullanılacak bu ürün, öğrenim döneminin başından sonuna kadar onlara eşlik edebilir. Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli spiralli defter, işlevsel ve nitelikli bir üründür.

Gıpta Punto A4 Plastik Kapak Spiralli Defter Nerelerde Kullanılır?

Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak spiralli defter, geniş kullanım alanına sahip bir materyaldir. Söz konusu defter ile okulda, ofiste ve evde çeşitli çalışmalar yapabilmeniz mümkündür. Yazı yazmak ve not almak için ideal olan bu defterle matematiksel işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Kareli yapısı özellikle; matematik, biyoloji, geometri ve kimya gibi branşlarda kullanılmaya uygundur. Bunun yanı sıra çizim yapmak, sunum oluşturmak ve grafik tasarlamak için de söz konusu defter rahatlıkla kullanılabilir. Klasik A4 boyutlarında olduğundan bu defterle çeşitli metinleri not edebilir, alışveriş listeleri dahi oluşturabilirsiniz. 200 yapraklı bu işlevsel defter uzun süreli kullanım sağlar. Ürün neredeyse bütün tüketicilerden tam not almayı başarır. Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak spiralli defterin yorumlarında da kullanıcı memnuniyeti net olarak görünür. Siz de kendiniz veya çocuğunuz için işlevsel bir defter arayışındaysanız, bu ürünü Trendyol‘dan sipariş edebilirsiniz. Gıpta Punto A4 200 yaprak kareli plastik kapak spiralli defter, fiyatı ve performansıyla sizleri memnun edecektir.