GK HAIR Global The Best Vegan Coco En Iyi Düzleştirme, Onarıçı Keratin Tedavisi 1000ml

13.500 TL

Ürün Bilgileri

GK HAIR Global The Best Vegan Coco En Iyi Düzleştirme, Onarıçı Keratin Tedavisi 1000ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GK Hair Türkiye Satıcı Ünvanı: İŞLEMCİ BİLGİSAYAR YAZILIM İLETİŞİM ÖZEL EĞİTİM İNŞAAT TURİZM PLASTİK HURDA SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0482015904500019 Vergi Kimlik Numarası: 4820159045
    Bu ürün GK Hair Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GK HAİR Global The Best Vegan Coco En İyi Düzleştirme, Onarıçı Keratin Tedavisi 1000ML Juvexin V2 ve Coco'nun iyileştirici gücü ile nemlendirici bakım. Hindistan cevizi yağı, E vitamini ve GOJİ BERRY özü içinde yoğunlaşan uzman saç bakımı tedavisi, bu saç bakımı, saçın gücünü ve parlaklığını canlandırarak çekirdeğe kadar çalışır, daha sonra pürüzsüz ve düz hale getirir. JUVEXİN V2 bir Keratin yaşlanma karşıtı ajan, vücut ve sıçrama eklemek için iç katmanları yeniden yapılandırır. En iyi keratin Yumuşatma tedavisi olarak adlandırılmasının ve saç uzmanlarının buna kefil olmasının bir nedeni var. En iyi kabarma önleyici sonuçlar için şimdi satın alın. malzemeler Juvexin V2: Saçı içten dışa geri kazandırmak ve daha genç bir duruma döndürmek için optimize edilmiş keratin yaşlanma karşıtı bir protein karışımı. Her saç teli üzerinde bir kalkan oluşturarak gelecekteki hasarlara ve çevresel etkilere karşı korur. Hindistan cevizi Yağı: Köklerden uca derin nemlendirme sağlar. Kıvrılmalarla savaşmak ve saçları muhteşem bir şekilde düzleştirmek için uçuş yollarını pürüzsüzleştirir ve kuru uçları çözer. E vitamini: Antioksidan kaynağı yüksek, saçın elastikiyetini geri kazandırarak ve kırılgan tellere ekstra koruma sağlayarak çifte görev yapar. Goji Berry: Saç üzerinde detoksifiye edici bir etkiye sahiptir. Saç kırılması endişelerini dinlendirir. Özellikler Saçı Besler ve Güçlendirir Şekillendirme Süresini Azaltır Pürüzsüzleştirir ve Güçlendirir Kolay uygulama nasıl kullanılır Tırnak etlerini açmak için uygulamadan önce saçları pH + Şampuanla iki kez yıkayın. Tırnak etlerini düzgün bir şekilde açmak için her şampuan uygulama başına üç dakika saç üzerinde bırakılmalıdır. Saç derisine masaj yapmaktan kaçının. Saçı ayırın. Kafa derisinden 1 ?4 inç uzağa uygulayın. Saçı 40-60 dakika işleyin. Saçlar En iyi Kokodan arınana kadar saçı ılık suyla durulayın. Saç rengi işlenmiş veya gözenekliyse, GK Hair Color Protection Nemlendirici Şampuanla şampuanlayın ve ardından durulayın. Derin Kremi beş dakika uygulayın, ardından durulayın. Tırnak etlerini kapatmak için saçı fönle kurutun ve ütüyü düzleştirin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Keratin
Geri Bildirim Ver