10
Pastel Boya kategorisinde
en çok satılan 10. ürün

Globox Çevirmeli Jel Pastel Boya 12 Li Gx3818

Ürünün Diğer Satıcıları (8)
500 TL'ye %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279 TL209 TL
Kurumsal Fatura
212,95 TL199,95 TL
2.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
212,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Globox Çevirmeli Jel Pastel Boya 12 Li Gx3818

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bidünya Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9720118884
    Bu ürün Bidünya Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Globox 12 renkli kutulu jel pastel boya

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Resim yapmak çocuklar üzerinde birçok olumlu etkiye sahiptir. Kendilerini ifade etmelerine ve iletişim kurmalarına olanak sağlar. Çocukların büyük oranda ilgisini çeken pastel boya, canlı renkleriyle hayal dünyasını geliştirir. Renkleri tanıma fırsatı yakalayan çocuklar, keyifle resim yapmış olur. Globox tarafından jel halinde üretilen pastel boya ev ve tekstil ürünlerinde leke bırakmaz. Sağladığı bu avantajla müşterilerin beğenisini kazanır. Resim yaparken tortu bırakmayan bu ürün, jel özelliğiyle akıcılık ve kayganlık sağlar. Globox 12 renk 12 ml jel pastel boya çocukların kullanımına uygun olarak üretilir. Rahat ve pürüzsüz boyama yapan çocuklar mutlu olurlar. Globox 12 renk 12 ml jel pastel boya kullananlar ürünün boyamasının çok keyifli olduğunu görerek çocuklarına güvenli ürün almanın gururunu yaşarlar.

  • 12 canlı renk
  • Leke ve tortu bırakmaz
  • Pürüzsüz boyama

Keyif Veren Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Keyif Veren Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimi için gerekli olan aktivitelerden biri de resim yapmaktır. Bu esnada kullanılan pastel boyanın etrafı kirletme endişesini ortadan kaldırmaya yarayan bu ürün jel halindedir. Çocukların keyifle resim yaptığını gören aileler bu boyayı severek tercih eder. Küçük yaşlardan itibaren resim yapmayı sevenlerin kullandığı pastel boyanın jel olması sayesinde resimler çok özenli yapılır. Yumuşak materyali ile uzun süre kullanımda rahat bir çalışma sağlayan ürün, boya türleri içinde ön sırada yer alır. Globox pastel boya sayesinde çocuklarınızı sevindirirsiniz. Onlarla ortak zaman geçirmek amacıyla resim yapma etkinliği düzenlediğinizde çocuğunuzun size olan güveni artar. Globox 12 renk 12 ml jel pastel boya satın alanlar keyifle boyama yapan çocukların öz güveninin gelişmesine katkıda bulunduğunu görürler. Çocuklar renkleri tanıma fırsatını yakalayarak becerilerini geliştirir.

Pürüzsüz Uygulanışıyla Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Pürüzsüz Uygulanışıyla Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Globox jel pastel boya 12’li ile çocuklar eğlence dolu zaman geçirir. Uzun vakit ayırarak resim yapmalarını önemli bir başarı olarak görürler ve devamı için heveslenirler. El ve parmakları geliştiren etkinlikler çok önemlidir. Küçük kasların çalışmasıyla becerileri artan çocukların odaklanma becerisi de artar. Hayal gücünü geliştiren faydalı etkinliklerden biri olan resim yapmak, çocukların mutlu olmasına ve ileride daha başarılı birey olmalarına katkı sağlar. Globox jel pastel boya sadece çocukların değil resim yapmayı seven yetişkinlerin de sevdiği bir üründür. Resim yaparken pastel çeşitlerin kullanılması oldukça yaygındır. Globox tarafından üretilen jel pastel boya kağıt üzerine pürüzsüz ve hassas bir şekilde uygulanır. Kaliteli ve rengarenk boyalar farklı ortamlarda resim çalışmaları için uygundur. Çarpıcı eserler yapmaya yardımcı olan bu ürün hiçbir tortu bırakmaz.

Rengarenk Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Rengarenk Globox 12 Renk 12 ml Jel Pastel Boya

Çocukların gelişimi için faydalı uğraşlar gereklidir. Büyük bir keyif alarak resim yapmak özellikle çocuklar için güzel bir uğraştır. Rengarenk dünyası olan çocukların boyamadan aldığı zevk muhteşemdir. Özellikle çocuklar ve gençler tarafından yoğun ilgi duyulan pastel ürün çeşitli renkleriyle göz alıcıdır. Globox 12 renk 12 ml jel pastel boya fiyatı ile de size hitap ederek tüm özellikleriyle müşterilerin beğenisini kazanır. Okula yeni başlayacak olan çocuklar için sıkça tercih edilen jel pastel ürünlerin kapatıcı özelliği de bulunur. Etrafı kirletmeden kullanıldığı için memnun kalırsınız. Globox 12 renk 12 ml jel pastel boya yorumları ürünün birçok özelliği ve kalitesinin beğenilerek değerlendirildiği yönündedir. Çocuğunuzla birlikte resim yaparken ortak zaman geçirme imkanı sağlayan bu ürün, aileler tarafından güvenle tercih edilir. İstediğiniz zaman bu ürüne Trendyol'dan sahip olabilirsiniz.