Glory Siyah Hint Kınası 10gr

79,98 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  79,98 TL
%15 indirim
5 x  67,98 TL
339,92 TL
%16 indirim
6 x  67,18 TL
403,10 TL
%17 indirim
7 x  66,38 TL
464,68 TL

Ürün Bilgileri

Glory Siyah Hint Kınası 10gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LokmanAVM Satıcı Ünvanı: TARIK DEMİRA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2911035157400019 Vergi Kimlik Numarası: 2790120351
    Bu ürün LokmanAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanma Talimatı: Kınayı her seferinde uygulamadan önce saçlarınızı yıkayıp kuruduktan sonra uygulayınız. Kınayı kullanırken ellerinize eldiven takınız. Kına poşetini küçük bir kaseye boşaltınız ve kına tozunu macun kıvamına getirmek için su ekleyiniz. Kına-su karışımını üçe bir oranında yapınız. Bir ölçek kına, üç ölçek su ekleyiniz. Çok iyi karıştırınız ve karışım içinde topaklaşma kalmamasına dikkat ediniz. Macun kıvamına gelen karışımı hemen kullanınız. Eğer uzun süre kullanılmazsa boyanın etkinliği azalır. Kınayı saçınıza uygularken tarak ve fırça kullanınız. Tarak ile saçlarınızı küçük tutamlar halinde ayırınız ve karışımı saçınıza fırça yardımı ile kökten uca doğru uygulayınız. Boyanmamış yer kalmamasına dikkat ediniz. Alın çevresindeki saç diplerine tekrar tekrar uygulayınız. Saçlarınız uzun ise saçınızı başınızın üzerinde topuz yapar gibi toplayınız. Saçınızın macun şeklindeki kınanın rengini tamamıyla alması ve kuruması 30 dakika sürer. Daha çabuk sonuç alabilmek için saç kurutma makinesi kullanabilirsiniz. Saçlarınız tamamıyla kuruduktan sonra saçlarınızı bitkisel sabun veya şampuan ile yıkayınız. Durulama esnasında bol su kullanarak saçınızdan akan su, tamamıyla renksiz ve duru olana kadar yıkayınız. Saçınızı makine ya da havlu ile kuruttuktan sonra istediğiniz şekli verebilirsiniz. Bir poşetin içindeki kınanın tamamını bir defa da kullanınız. Kalanını saklamayınız. Artık kına veya kalıntılarını kullanmayınız. UYARI: Kirpik ya da kaşlarınızı boyamak için kullanmayınız. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Cilt deri alerjik reaksiyon testi için: Kınaya alerjiniz olup olmadığını test etmek için, macun kıvamındaki kınadan çok az bir miktar dirseğinizin iç kısmına sürünüz ve kuruması için bir süre bekleyiniz. Daha sonra cildiniz kınaya herhangi bir tepki veriyor mu kontrol ediniz. Kızarma, yanma ya da kaşınma gibi durumlar gerçekleşirse ürünü kullanmayınız. Eğer bu gibi durumlarla karşılaşmazsanız kınayı güven içinde kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver