go smart Gosmart Bluetooth Kulaklık

124,98 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
157,88 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

go smart Gosmart Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliwa Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030212657
    Bu ürün Oliwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık, kulak içine yerleştirilerek, kompakt bir şekilde taşınabilir ve kulak kanalınızın içine sıkıca oturarak, aktif gürültü önleme özelliği ile dışarıdan gelen seslerin rahatsız ediciliğini engeller. 4.480GHz frekans aralığı ile güçlü bir sinyal bağlantısına sahiptir
  • Go Smart Bluetooth kulaklık, 80 saatlik hazırda bekleme süresi sayesinde kulaklığınızı uzun süre kullanmadığınızda bile enerji tasarrufu yapar. 10 metre çalışma mesafesi ile kulaklığı, cihazınıza yakın olmadan bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • Siyah Bluetooth kulaklık, şık klasik tasarımı ve 50 mAh pil kapasitesi ile 3 saat sürekli konuşma ve müzik çalma süresi sağlar.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık, kablosuz bir bağlantıya sahipken aynı zamanda entegre bir mikrofon ile eller serbest telefon görüşmeleri yapmanıza, dijital asistanları kullanmanıza ve sesli komutları dinlemenize olanak tanır. Ayrıca video konferansları veya çevrimiçi oyunları daha rahat kullanmanıza yardımcı olur.
  • Mono Bluetooth kulaklık, ikinci bir kulaklığa gerek duymadan, yalnızca tek kulaklık içeren bir kulaklıktır. Sürüş sırasında, toplantılarda, konferanslarda, koşarken veya tek bir kulaklıkla diğer çevresel seslere duyarlı olmanız gereken durumlar için tercih edilir.
  • 4.2 Bluetooth kulaklık, Bluetooth teknolojisinin 4.2 sürümünü kullanarak, düşük güç tüketimi, hızlı veri transferi ve güçlü kablosuz bağlantılar sunar. Bu nedenle bu kulaklık, tasarruflu enerji verimliliği ve istikrarlı bağlantısıyla kaliteli bir müzik ya da telefonla konuşma keyfi sunar.

Ürün Özellikleri

  • Model Tek Kulak
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 ile Net Ses Kalitesi

Müzik keyfinden ödün vermeyen tüm kullanıcılar üst düzey kulaklıklar ister. Her kullanıcının kulaklıktan beklentileri ve model tercihleri farklılık gösterebilir. Özellikle her zaman kulaklıkla müzik dinleyen kullanıcılar için detaylara önem verirler. Bu açıdan GoSmart Bluetooth kulaklık, aradığınızı bulmanızı kolaylaştırır. Bu kulaklık, kendinize sorduğunuz birçok soruyu kolayca yanıtlar. Muhtemelen gün içinde müzik dinlerken veya film izlerken rahatlık sağlayan bir kulaklığa ihtiyacınız vardır. Konfor düşünülerek tasarlanan GoSmart bt kulaklık modeli, aradığınız rahatlığı her zaman parmaklarınızın ucunda sunar. Özel tasarlanmış bu ürün modeli sayesinde ergonomik kullanım sağlar. Taşımaya uygun bir yapıya sahip olan GoSmart bluetooth kulaklık - siyah sayesinde uzun mesafe ve kısa mesafe seyahatlerde bile kullanımı kolaydır. Birden fazla ayrıcalığı bir arada sunan bu ürün modeli ile gün boyu kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz.

  • Kullanımı Kolay
  • Beklentilerin Üzerinde
  • Farklı Modeller

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Kullanımı

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Kullanımı

Tüm kullanıcıların müzik keyfini ikiye katlayan bir cihaza ihtiyacı olabilir. Özellikle dışarıdayken cep telefonunuzdan müzik dinlemek isteyebilirsiniz. Bazı kişiler müzik dinlerken kusursuz bir deneyim ister. Özellikle gürültülü ortamlarda klasik kulaklıklardan beklediğiniz kaliteyi alamayabilirsiniz. Bu açıdan GoSmart bluetooth kulaklık özellikleri ile tek bir ürünle beklentileri aşan birçok ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Etkili bir kullanıcı deneyimi sunan GS-BT-1 kulaklık modeli, tasarımıyla günlük yaşama uyum sağlar. Kulaklık satın alırken her kullanıcının tercih ettiği tasarım farklılık gösterebilir. Bu kulaklık modelinin zarif ve sade tasarımı, her yerden erişimi kolaylaştırır. Bu açıdan ürün ile etkileyici saflık ve şık beyaz tasarım sizleri bekler. Ayrıca bu kulaklık modeli sayesinde kablosuz olarak en güzel müzik deneyimini yaşayabilirsiniz. Kablo sorunlarını ortadan kaldıran bu Bluetooth kulaklık modeli sayesinde özgürce dolaşabilirsiniz.

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Kullananlar

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Kullananlar

GoSmart ürün modeline bağlı olarak, kulaklığın Bluetooth özellikleri ve diğer ayrıntılar değişiklik gösterebilir. GoSmart Bluetooth ürün modelinin şık tasarımı ve bol fonksiyonel seçenekleri ile bir arada yaşayabilirsiniz. Bu açıdan GoSmart bluetooth kulaklık kullananlar tarafından da beğenilmiştir. Kulağınıza tam oturan GoSmart kulaklık modeli sayesinde mükemmel müziğin keyfini siz de çıkarabilirsiniz. İstediğiniz kulaklık modeline bağlı olarak GoSmart Bluetooth ürününüzün renk detayları değişiklik gösterebilir. Birçok ürün modeli siyah ve beyaz renk seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu açıdan beyazın sade ve yaratıcı tasarımını GoSmart kulaklıkları ile kombinleyebilirsiniz. Ayrıca GoSmart bluetooth kulaklık şarj süresi ile mükemmel ve net ses kalitesi elde edebilirsiniz. Tüm GoSmart kulaklık modelleriyle günlük kullanım, filmler, oyunlar ve daha fazlası için mükemmel ses deneyimini yaşayabilirsiniz.

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Fiyatları

Go Smart Gosmart Bluetooth Kulaklık GS-BT-1 Fiyatları

Tüm kullanıcılar, yeni bir kulaklık satın alırken mükemmel ses kalitesi ve en iyi fiyat seçeneklerini deneyimlemek ister. Aldığınız ürün GoSmart Bluetooth kulaklık modeli ise aynı detaylara dikkat etmeniz gerekmektedir. GoSmart bluetooth kulaklık fiyat skalası birkaç farklı seçenek içerir. Bu sayede bütçenize uygun GoSmart ürünleri için birçok fiyatlandırma seçeneği görebilirsiniz. GoSmart kulaklığın özellikleri fiyat üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Favori Bluetooth kulaklık modelinizin tüm özellikleri ve diğer detayları GoSmart ürününüzün fiyatını doğrudan etkiler. Ancak GoSmart ürün fiyatlandırması tüm bütçelerdeki kullanıcılara hitap edecek şekilde ayarlanmıştır. Ürün fiyatları satın aldığınız GoSmart kulaklık modelinin rengine göre değişiklik gösterebilir. Almak istediğiniz GoSmart Bluetooth kulaklık modelini bulmak için ise Trendyol'a göz atabilirsiniz. Bu sayede GoSmart Bluetooth kulaklık yorumları ve değerlendirmelerine de erişebilirsiniz.