Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Araca Özel 2014 Sonrası

350 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Araca Özel 2014 Sonrası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gold Oto Aksesuar Satıcı Ünvanı: HALİL PATLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7230019986
    Bu ürün Gold Oto Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ? Tasarımındaki 4 cmlik bariyerli yapısı ile maksimum koruma sağlar. ? Ayak dayama bölmesi ile aracınızda paspasın kaplamadığı alan kalmaz Bariyerin tasarımı ile aracınıza dekoratif bir görünüm sağlar. ? Paspaslarda en çok aşınan topuk bölgesi, paspasımızın diğer alanlarına göre %30 daha kalın üretilmiştir. ? Tasarımında tırtıklı klipleri sayesinde paspasın sürüş esnasında kayması tamamen önlenmiş olup güvenli bir sürüş sağlar. 4D EXTRA DERİN HAVUZLU ? 40mm Derinliğindeki havuz aracınızı kirletebilecek çamur, toz, içecek vb. dış etkenlere karşı korur. ARACINIZA HARİKA UYUM ? Kesilebilir tasarımı sayesinde bineki ticari, suv, otomatik vites ve düz vitesli tüm araçlar ile uyumludur. ? Şoför ve yolcu kısımları olarak tasarlanmış olup aracınıza ÇOK KOLAY bir şekilde uyum sağlar. ? Çiftli çelik kalıplarda üretilen paslarda mükemmel bir yüzey netliği vardır. Pratik ve kolay şekilde yıkanır ve çabuk kurur. ? Soğukta ve sıcakta sertleşme ve kırılma yapmaz. ? Ekolojik, doğayla dost , geri dönüştürülebilen KOKUSUZ malzemeden imal edilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Ford Tourneo Courier
  • Paspas Türleri Havuzlu
  • Ürün Özelliği 3D
Geri Bildirim Ver

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Araca Özel 2014 Sonrası

Bagaj havuzu, arabanın bagaj bölümü için özel olarak üretilen bir paspastır. Koruyucu yapısı arabayı sıvı dökülmelerine ve kire karşı korur. Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D bagaj havuzu araca özel 2014 sonrası modeli ile aracınızın zeminini koruma altına alabilirsiniz. Bu aksesuar, araç döşemelerinin temiz kalması için vazgeçilmez bir parçadır. Araca özel tasarlanan model, bagajın taban ölçülerine uyum sağlar ve döşemelerin üzerini boşluk kalmayacak şekilde örter. Ürünün yüzeyi havuzlu tasarıma sahiptir. Su tutmama özelliği sayesinde aksesuarın temizliği oldukça kolaydır. Yıkama sonrasında ürünü kurutarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Bagaja yerleştirilen ürünler havuz yüzeyli aksesuara tutunur ve kayma yapmaz. Bu sayede yol boyu eşyalar güvenle taşınır. Aracınıza özel tasarlanan 3D tasarıma sahip olan modeli seçerek yüksek koruma sağlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı yüzey
  • İşlevsel tasarım
  • Birebir uyum

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Kullananlar

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Kullananlar

Araç bagajı zeminini kaplayan paspas, bagaj havuzu adıyla bilinir. Bu aksesuar, dökülen kırıntıların kolayca temizlenmesini sağlar. Araç temizliğini oldukça kolaylaştıran ürün işlevselliği ile deneyenlerden tam not alır. Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D bagaj havuzu araca özel 2014 sonrası kullananlar ürünün birçok ayrıcalığına sahip olur. Siz de bu aksesuara sahip olarak arabanızın temizliğini sağlayabilirsiniz. Bu ürün, arabanın yüzeyini saran kaplamanın korunmasına da yardımcı olur. Bagajda taşınan eşyaların yüzeye vereceği hasar, koruyucu havuz ile asgari seviyeye iner. Sert hava koşullarına uygun olan ürün size her koşulda kullanım imkanı sunar. Havuz, sıvı geçirmez özelliğe sahiptir. Bu sayede sıvı ürünler bagajda güvenle taşınır. Ürün, araç yüzeyini koruma altına alırken görselliğini muhafaza eder. Aracınız için doğru ürünü tercih ederek bagaj yüzeyinde maksimum koruma sağlayabilirsiniz.

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Yorumları

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Yorumları

Bagaj havuzu, aracın arka kısmına koyacağınız malzemelerin verebileceği hasara karşı zemini korur. Gold Oto Aksesuar 3D bagaj havuzu araba zeminine benzer bir tasarıma sahiptir. Bu sayede aracın iç tasarımını etkilemez. Aracınıza hasar verme korkusu yaşamadan bu aksesuarı güvenle kullanabilirsiniz. Araba bagajında ​​birçok nesne taşınır. Evcil hayvan sahibi olan bireyler için taşıma süreci oldukça önemlidir. Havuz aksesuarı, hayvan kılı veya dışkı gibi kirlerin araç yüzeyine bulaşmasını engeller. Ürünün su çekmeyen özelliği sayesinde temizlik süreci oldukça kolaylaşır. Kirlenme durumunda paspası yerinden çıkararak su ve temizlik ürünleri ile temizleyebilirsiniz. Kurutma sonrasında ürün tekrar yerine yerleştirilerek kullanılır. Aksesuarın takıp çıkarılması oldukça kolaydır. Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D bagaj havuzu araca özel 2014 sonrası yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Fiyatı

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D Bagaj Havuzu Fiyatı

Gold Oto Aksesuar Ford Courier 3D bagaj havuzu araca özel 2014 sonrası fiyatı ürünün imalat sürecinde kullanılan materyallerin maliyetine bağlı olarak belirlenir. Bütçe dostu olan bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Aşınmaya dayanıklı olan aksesuar, uzun süre kullanım imkanı sunar ve dört mevsim kullanıma uygundur. Gold Oto Aksesuar bagaj havuzu aşırı soğuk ve sıcak havalara karşı dayanıklıdır. Soğuk havalarda sertleşme ve kırılma, sıcak havalarda genleşme problemi yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Modelin 3D yapısı araç yüzeyine dökülen sıvıların muhafaza edilmesini sağlar. Bu sayede bagaja dökülen sıvıların aracın diğer bölümlerine sızması engellenir. Kırılabilecek eşyaların taşınmasında havuz paspasların kullanılması büyük önem taşır. Kalınlığı ideal olan ürün, aracınızda ağırlık yapmaz. İşlevsel tasarımı ve kolay kullanım imkanı ile dikkat çeken bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.