Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr - 1 Koli 5 Paket & 2500 Yaprak

749 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr - 1 Koli 5 Paket & 2500 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: butikAli Satıcı Ünvanı: ALİ ERDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3617820924200001 Vergi Kimlik Numarası: 3460183800
    Bu ürün butikAli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Koli (5 Paket & 2500 Yaprak) Ofislerde ve kurumlarda günümüzün her anında dijital baskı teknolojileri ile işlerimizi halletmeye çalışırız. Bu durum ise bizi sürekli elimizin altında kağıt bulundurma ihtiyacına yönlendirir. Fotokopi kağıdı fiyatları incelenirken, en ucuz kağıtlardan ziyade kaliteli ve ürünleri tercih etmek, uzun vadede daha hesaplı olacaktır. Golden Star A4 Fotokopi Kağıtları, yüksek kalite performansına sahiptir. Orijinal ambalajı açılmadan önce kağıt, ortam şartlarına uyum sağlayabilmesi için makine ile aynı ortamda bulundurulmalıdır. Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı, yüksek sıcaklık, nem, toz, ısı gibi etkenlerden uzakta muhafaza edilmelidir. A4 Fotokopi Kağıdı, kullanım zamanına kadar ambalajından çıkarılmamalıdır. Fotokopi, kitap, yazı, evrak, kişisel kullanım, dijital baskı vs. alanlarında kullanılabilen Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı, endüstriyel amaçlı ağaçlandırılmış ormanlardan üretilmiştir ve PEFC çevre sertifikasına sahiptir. Gelişmiş Baskı Kalitesi Yüksek baskı kalitesi sağlama adına üretilen Golden Star A4 Fotokopi Kağıtlarını ofiste, okulda ve ihtiyacınız olan her kurumda rahatça kullanabilirsiniz. Golde Star A4 Fotokopi Kağıdı yazıcıda sıkışma yapmaz, çift taraflı ve renkli çıktılarınızda rahat ve güvenil kullanım sağlar. *1 kolide 5 paket ve her bir pakette 500 yaprak bulunmaktadır. Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı Özellikleri Marka: Golden Star Format: A4 Renk: Beyaz Kağıt Ağırlığı: 80 gr Ürün Adedi: 5 paket: 2500 yaprak Endüstriyel amaçlı ağaçlandırılmış ormanlardan üretilmiştir. PEFC çevre sertifikasına sahiptir. ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, ISO 9706 Belgelerine sahiptir. Kullanım Alanları Fotokopi, kitap, yazı, evrak, kişisel kullanım, dijital baskı vs. Kullanım ve Depolama Orijinal ambalajı açılmadan önce kağıt, ortam şartlarına uyum sağlayabilmesi için makine ile aynı ortamda bulundurulmalıdır. Yüksek sıcaklık, nem, toz, ısı gibi etkenlerden uzakta muhafaza edilmelidir. Ürünler kullanım zamanına kadar ambalajından çıkarılmamalıdır. Birçok ürüne en uygun fiyatlarla ve yüksek kalitede sahip olmak için hemen Ofmark'tan siparişinizi verin, gerekli tüm ihtiyaçlarınız için kaliteli ve güvenli alışveriş deneyimine sahip olun!

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver

Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr - 1 Koli 5 Paket & 2500 Yaprak

A4 fotokopi kağıtları, günlük yaşamın her anında lazım olan ve sarf malzemelerden üretilen kağıtlardır. Okullarda, evlerde veya işyerlerinde sıklıkla kullanılan bu kağıtlar, işlev açısından da oldukça fazla alternatif sunar. Golden Star fotokopi kağıdı dijital ortamda yapılan işlemlerin basılı olarak belgelendirilmesi için kullanılır. Yazıcılarda A4 fotokopi kağıtlarının ölçülerine göre kolay bir şekilde çıktıların alınması sağlanır. Bu kağıtların milimetrik ölçü farklılıkları kullanım alanlarının belirlenmesini sağlayan unsurlar arasındadır. Kaliteli malzemelerden üretilen bu A4 kağıdı, uzun vadeli kullanımlarda dahi bozulma veya yırtılma gibi olaylar ile karşılaşılmasını engeller. Dayanıklılık özelliği bulunan bu ürünün paket dahilinde toplam 2500 adet yaprak sayısı bulunur. Uzun süreli kullanım ömrü sunan ürünü ödevleriniz veya iş yerinde çalışmalarınız için kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Dayanıklı malzeme
  • A4 boyutu

Kaliteli Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Özellikleri

Kaliteli Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Özellikleri

Kalitesi düşük olan kağıtların kullanımı yazıcılarda ve fotokopi makinelerinde arızalanmalara yol açar. Golden Star A4 fotokopi kağıdı 80 gr kaliteli sarf malzemeden üretilen kağıtların seçilmesi, makinelerin uzun ömürlü olmasına katkı sağlar. Uzun ömürlü olmasının yanı sıra yazıcıdan çıkarılan baskıların net ve canlı görsel sunmasına da yardımcı olur. Ürünün 1. dereceli hamurdan üretilir. Aşınma ve yıpranmalara karşı dayanıklı ürünü kullanarak belgelerinizi uzun süre saklayabilirsiniz. 80 gram ağırlığa sahip ürünü kolay bir şekilde dilediğiniz alana taşıyabilirsiniz. A4 boyutu ile birçok yazıcı makinesinde kullanıma uygundur. 1 koli içerisinde 5 paket ürün bulunur. 5 paketten oluşan set 2500 yapraktan oluşur. Seri ve kurun bir yerde uzun süre muhafaza edilebilir. Kullanım kolaylığı sunan ürünü dayanıklı yapısi için tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Golden Star 1 Koli 5 Paket, 2500 Yaprak Yorumları

Kullanışlı Golden Star 1 Koli 5 Paket, 2500 Yaprak Yorumları

İhtiyaç doğrultusunda seçilen kağıtlar birçok işlemde kullanılır. Golden Star A4 fotokopi kağıdı 80 gr kullananlar ürünün kalitesinden bahseder. Ürünün düz bir zeminde ve paketi içerisinde muhafaza edilmesi gerekir. Bu sayede kağıtların kullanım ömürlerinin uzaması sağlanır. A4 fotokopi kağıtlarına yatay bir şekilde muhafaza edilmesi, yer kaplamasını engeller ve kolay bir şekilde depolama imkanı sağlar. Ürünü yatay şekilde saklamak yerine dikey olarak saklanması durumunda, kağıtların üzerlerine binen ağırlıkta artış meydana gelir. Bu nedenle ürünlerde deformeler ve şekillerinde değişiklik olabilir. A4 fotokopi kağıtları 18 ile 25 dereceli ve nem oranının %50 üzerinde olan ortamlarda saklanması gerekir. Bu sayede üründen alınan verim artar. Kurşun veya tükenmez kalemlerle üzerine yazı yazılabilir. Çok amaçlı kullanım alanı sunan ürünleri eviniz veya ofisiniz için satın alabilirsiniz.

Avantajlı Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Fiyatı

Avantajlı Golden Star A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Fiyatı

A4 kağıdı satın alırken kalitesi ve dayanıklılığına dikkat edilir. Ürünlerin boyutu kullanım alanlarına göre farklılık gösterebilir. Golden Star A4 fotokopi kağıdı 80 gr yorumları ürün hakkında detaylı bilgi içerir. Yorumları okuyarak diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, fikirlerini inceleyebilirsiniz. Ürün, A4 boyutu ile birçok yazıcıda kullanıma uygundur. 1. tip hamurdan üretilir ve kaliteli yapısıyla müşterilerin beğenisini kazanır. Golden Star A4 fotokopi kağıdı 80 gr satın alanların kullanım alanlarının çeşitliliğini sunması ve avantajlı özelliklerinden dolayı ürünü tercih eder. Golden Star A4 fotokopi kağıdı 80 gr fiyatı ürün özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, serin ve kuru bir alanda muhafaza edilir. 5 paketten oluşan koli içerisinde 2500 yaprak bulunur. Kaliteli malzemelerden üretilen kağıtları Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.