GoldSilver Gold Sılver Gs-105 Traş Makinesi

329 TL

Ürün Bilgileri

GoldSilver Gold Sılver Gs-105 Traş Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesapli Alişveriş Burada Satıcı Ünvanı: GÜRKAN BULUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1890774499
    Bu ürün Hesapli Alişveriş Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 adet taraktan oluşan sakal tıraş makinesi şarj adaptörü ile şarj edilerek kablosuz kullanım sunar.
  • Saç sakal tıraş makinesi istediğiniz boyutta sakal şekillendirmesi yapar.
  • Saç tıraş makinesi saç tıraşı, sakal kısaltma, ense tıraşı gibi amaçlar ile kullanılır.
  • Şarjlı tıraş makinesi üzerinde yer alan şarj göstergesi sayesinde pil durumunu kontrol edip şarja takabilirsiniz.
  • Gold Silver tıraş makinesi farklı cilt tiplerinde ve saç diplerinde etkili kullanım sağlar. İnce ve kalın saç tiplerinde kullanılabilir.
  • Tıraş makinesi erkek bakımını pratik hale getirir, cilt yapısına ve saç tipine dikkat ederek tasarlanmış bir yapıdadır.
  • Kablosuz tıraş makinesi lityum batarya teknolojisi ile geliştirilmiştir.
  • Çok başlıklı tıraş makinesi güçlü motor özelliği sayesinde kesintisiz kullanım sağlar.
  • Çok amaçlı tıraş makinesi hem saç kısaltmada hem de sakal kısaltmada etkili kullanım sağlar.
  • Kuru tıraş makinesi içerisinde yer alan temizleme fırçası ile cihazın her bölgesini temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda yağdanlık ile de cihaz ömrünü arttırabilirsiniz.
  • Elektronik tıraş makinesi kablosuz kullanım özelliği sayesinde birçok alanda tıraş yapılmasını sağlar. Aynı zamanda vücudunuzun birçok bölgesine ulaşmanızda yardımcı olur.
  • Taşınabilir tıraş makinesi ergonomik yapısı ve dayanıklı materyallerden üretilen yapısı ile uzun süre kullanıma uygundur.
  • Gold Silver tıraş makinesi GS-105 adaptörü ile hızlı ve güvenilir bir şekilde şarj edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

GoldSilver GS-105 Tıraş Makinesi

Gold Silver GS 105, kişisel bakım ürünleri arasında sıklıkla tercih edilen bir cihazdır. Son derece kaliteli malzemeler ile üretilen ürün ile evinizin konforunda ense kılı, saç ve sakal kesme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Tıraş makinesi sayesinde kişisel bakımınızı kendi istediğiniz zaman diliminde yapmanız mümkün hâle gelir. Bahsi geçen ürün; tatile, iş seyahatlerine ya da arzu edilen yere kutusu sayesinde kolayca taşınabilir. Gold Silver tıraş makinesi GS-105, tutuş rahatlığı sağlayan hafif yapısı sayesinde saç ya da sakal kesimi sırasında konforlu hissetmenizi mümkün kılar. Bu ürün, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Kullanım şekli: Kuru
  • Cihazla Tıraş Edilebilecek Bölgeler: Saç, Sakal, Ense
  • Kutu İçindeki Başlık Sayısı: 4

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesi Kutusunun İçeriği

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesi Kutusunun İçeriği

Gold Silver GS-105 kablosuz tıraş makinesi kesim işlemi esnasında ihtiyacınız olan tüm malzemelerle birlikte gönderilir. Ürün, kutusundan çıkan aletler sayesinde çok yönlü ve kullanışlı bir tıraş makinesidir. İlk olarak kutunun içinden tıraş makinesinin gövdesi çıkar. Üzerinde optik LED gösterge bulunan cihaz sayesinde, saç ya da sakal kesimi sırasında ürünün şarjını görebilirsiniz. Paketin içinden çıkan 4 adet tarak, farklı bölgeler için kullanım kolaylığı sağlar. Ense, saç ya da sakal bölgesi için farklı büyüklükteki başlıkları kullanmanız mümkündür. Gold Silver GS 105 tıraş makinesinin şarjı bittiğinde bataryayı tekrar doldurabilmek için kutudan çıkan adaptörden faydalanabilirsiniz. Ürün, bu aparat sayesinde kolayca şarj edilebilir. Tıraşın ardından makinenin üzerindeki saç kalıntılarını temizlemek için kutuda bulunan fırçayı kullanabilirsiniz. Bu aparatların tümü, verimli bir kullanımı mümkün kılar.

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesinin Kullanımı Kolay mı?

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesinin Kullanımı Kolay mı?

Gold Silver GS 105, tıraş olmak için kişiler tarafından sıkça kullanılan pratik bir üründür. Makinenin sahip olduğu T bıçak teknolojisi sayesinde verimli bir tıraş deneyimi yaşarsınız. Kademeli tarakları ise istediğiniz bölge için ayarlayarak değişik boylarda kesimler yapabilirsiniz. Cihaz, teninize yakın kesim yaparken cildinize zarar vermez. Saç, sakal kesimleri sırasında konforsuzluk hissi yaratmaz. Kullanım süreci sona erdiğinde kolay temizlenebilmesi için rahat sökülebilen bıçağa sahiptir. Bu sayede bıçağı zaman içinde değiştirebilirsiniz. Gold Silver GS-105 saç sakal tıraş makinesi tüm saç tiplerine göre tasarlanmıştır. Ürün, saç yoğunluğunuz ne olursa olsun yüksek devirli güçlü motoru sayesinde konfor sunar. Gold Silver tıraş makinesi son derece kaliteli, dayanıklı ve pratik bir üründür. Kolay bir kullanım vadeden cihaz, uzun ömürlü yapısı ile de dikkat çeker.

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesinin Garantisi Var mı?

Gold Silver GS-105 Tıraş Makinesinin Garantisi Var mı?

Gold Silver GS 105 tıraş makinesi resmi distribütör garantili olarak tarafınıza iletilir. Ürün size teslim edildikten sonra garanti kapsamına girer. Cihazın doğru kullanımı için paketten çıkan bıçak yağını düzenli olarak makineye eklemeniz gerekir. Kullanım süreci sona erdiğinde ürünü kutudan çıkan fırça ile temizlemeniz tavsiye edilir. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra cihazın üzerinde bulunan bıçağa yağı sürebilirsiniz. Bu makine tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü kalitesini uzun süre korur. Yüksek performans sergileyen bu ürün, pek çok farklı modeli uygulamanızı mümkün kılar. İlk kullanımdan önce cihazın bataryasını tamamen doldurup kesme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu cihazı adaptör aracılığıyla tekrar şarj etmeniz ya da kablolu olarak kullanmanız mümkündür. Gold Silver GS-105 saç sakal tıraş makinesi yorumlarını inceleyerek ürünü Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.