Gomax Apple Macbook Thunderbolt To Hdmı Kablo Çevirici Görüntü Kablosu

139,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Gomax Apple Macbook Thunderbolt To Hdmı Kablo Çevirici Görüntü Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknomi Satıcı Ünvanı: IŞIK TEKNO BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0467053360900014 Vergi Kimlik Numarası: 4670533609
    Bu ürün teknomi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Thunderbolt Teknolojisi ile daha hızlı veri aktarımı ( 10 GB/ps ) Macbook Macbook Air Notebook Laptop ile UYUMLUDUR iPhone ve iPad ile UYUMLU DEĞİLDİR Kablo Macbook , Macbook Air lerle de Uyumludur Mini Displayport veya Thunderbolt port kullanan tüm cihazlarla uyumludur. Thunderbolt çıkışınızı HDMI girişine çevirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Gomax Apple Macbook Thunderbolt to HDMI Kablo Çevirici Görüntü Kablosu

Veri ve bağlantının önem kazandığı bugünde, hızlı bir şekilde verileri aktarmak öncelikli sayılır. Macbook cihazların hızlı veri aktarımı özelliğinin yanı sıra farklı girişlere sahip olması, müşterilerin dönüştürücü ürünlerine ihtiyaç duymasına neden olur. Gomax Apple Macbook Thunderbolt to HDMI kablo çevirici görüntü kablosu tam bu noktada ihtiyaçları karşılar. Kablo girişleri ile farklılıklar gösteren Apple cihazlar, özellikle Macbook modellerinde HDMI girişine sahip olmayabilir. Bu durumda dönüştürücü yardımıyla bağlantının sağlanması gerekir. Macbook cihazlarının ikincil ekranlara bağlanmasını sağlamak amacıyla üretilen dönüştürücü, hızlı veri aktarımı sayesinde öne çıkar. Ergonomik tasarıma sahip olan ürün Thunderbolt çıkışı sayesinde Macbook serisinde yer alan son model cihazların hepsiyle uyumluluk gösterir. Bu sayede bağlantı sorununuza çözüm sunar.

  • Ergonomik, kolay taşınabilen tasarım
  • Hızlı veri aktarımı
  • Tüm Macbook cihazlarla uyumluluk

Gomax Apple Thunderbolt to HDMI Dönüştürücü Avantajları

Gomax Apple Thunderbolt to HDMI Dönüştürücü Avantajları

Macbook laptoplarını dahili ikinci bir ekrana bağlamak istediğiniz zaman farklı kablo ve girişler sorun çıkarabilir. Bu nedenle kaliteli bir dönüştürücüye ihtiyaç duyabilirsiniz. Hızlı veri ve bağlantı özelliklerine sahip bir ürün, ideal tercih olur. Hem yüksek performans sağlayan bilgisayarınızdan almanız gereken performansı almanıza hem de işinizin kolay ve sorunsuz ilerlemesine yardımcıdır. Thunderbolt to HDMI dönüştürücü 10 GB/ps veri aktarım hızını sunarak yüksek bir deneyim yaşamanızı sağlar. Macbook ve Macbook Air serisinde yer alan tüm cihazlarla uyumluluk gösterir. Veri aktarımında yüksek performans sunan Thunderbolt çıkışını HDMI’a dönüştürür. Bu sayede dilediğiniz tüm monitor veya display ekrana bağlantı sağlanabilir. Ergonomik tasarıma sahip olması da nereye giderseniz gidin yanınızda kolay taşıma imkanı sunar. Dönüştürücü gövdesinde yer alan kısa kablo, kopmalara karşı koruyucu malzemelerle tasarlanır.

Gomax Apple Kablo Çevirici Görüntü Kablosu Yorumları

Gomax Apple Kablo Çevirici Görüntü Kablosu Yorumları

Apple markasının birçok cihazında kullanılan Thunderbolt teknolojisi, çıkışları ile farklılık gösterir. Type C olarak bilinen bu çıkışlar, Apple cihazlar dışında yaygın kullanıma sahip olmaması ile bilinir. Bu nedenle Macbook cihazlarınızın ekran boyutları yetersiz geldiğinde dahili bir display ekrana ve monitör kullanamanız gerekir. Bu durumda markanın ürünü, ihtiyacınız olacak kablo çevirici özelliğini sağlar. Gomax Apple Macbook thunderbolt to HDMI kablo çevirici görüntü kablosu yorumları ve incelemeleri sayesinde ürünü yakından inceleyebilirsiniz. Cihazlarınızın performansını destekleyecek şekilde üretilir. 4K’ya kadar görüntü kalitesi sağlayan cihazlara bağlantı sağlamanıza olanak tanır. Intel tarafından tasarlanan ve Apple tarafından aktif olarak kullanılan Thunderbolt teknolojisinden tam anlamıyla faydalanabilirsiniz. Dönüştürücü Thunderbolt hızlı veri aktarımı ve yüksek güvenlik önlemlerinden kayıp yaşanmasını önler. Aktarım sırasında Thunderbolt’un sunduğu güvenli kanalı devam ettirir.

Gomax Apple Macbook Kablo Çevirici Görüntü Kablosu Fiyatı

Gomax Apple Macbook Kablo Çevirici Görüntü Kablosu Fiyatı

Gomax Apple Macbook thunderbolt to HDMI kablo çevirici görüntü kablosu fiyatı belirlenirken üretiminde kullanılan malzemeler göz önünde bulundurulur. Üretiminde kullanılan malzemeler ise Apple cihazlarınız ve kullandığınız diğer marka display ekran kaliteleri düşünülerek belirlenir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak olan bu dönüştürücü, yüksek kalite malzemeler kullanılarak üretilir. Aynı zaman da yüksek veri aktarım hızı ve Macbook cihazlarını dilediğiniz diğer tüm cihazlara bağlanmanıza olanak tanır. Tüm bu özellikler, ürünün fiyatının belirlenmesinde göz önünde bulundurulur. Uygun fiyatı ve yüksek performansı ile beğeni toplar. Şık beyaz rengi sayesinde dikkat çekici bir görünüme sahiptir. Mini Displayport kullanılan tüm cihazlara uyumludur. Bu sayede oldukça geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir. İstediğiniz display ekranı kullanmanıza yardımcı olacak ürünü Trendyol’da bulabilirsiniz. Müşteri yorumlarını ve incelemelerini okuyarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.