5
Aksiyon Kamera kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

GoPro Aksiyon Kamerası Hero9 Black Aksiyon Kamera 798Gseri

19.999 TL

Ürün Bilgileri

GoPro Aksiyon Kamerası Hero9 Black Aksiyon Kamera 798Gseri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hero9 Black Aksiyon Kamera - 20 20 . - 10 - - -

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük 4K
  • Renk Siyah
  • Arttırılabilir Hafıza (Hafıza Kartı Desteği) Var
  • Fotoğraf Çekimi Var
  • Hareket Algılama Var
  • Su Geçirmezlik 1 ATM
  • Türkçe Menü Yok
  • USB Var
  • Wireless Özelliği Var
Geri Bildirim Ver

GoPro Hero9 Black Aksiyon Kamera

GoPro 2002 yılında Amerika'da kurulan bir teknoloji firmasıdır. Eylem kameraları, mobil uygulamalar ve video düzenleme yazılımları üretir. GoPro Hero 9, markanın aksiyon kamera modelidir. GoPro Hero9 black aksiyon kamerası, sahip olduğu özelliklerle eylemlerinizi kaybolmayan anılara dönüştürür. Gelişmiş teknolojiye sahip aksiyon kamerası sayesinde özgürlüğü yakalamanız mümkündür. Aksiyon kameraları heyecanlı aktiviteleri kalıcı hale getirir. GoPro Hero 9 Türkiye piyasasına girdiğinden beri markanın ilgi gören ve müşteri memnuniyetine sahip modelidir. Farklı düzeylerde piksel çözünürlüğünde video çekimi yapılır. Spor severlerin öncelikli aksesuarlarından birisi olan aksiyon kameraları, sahip oldukları pil ömrü kadar görüntü kalitesi ve çekim özelliklerine göre de değerlendirilir. Hareket halinde kaliteli kayıtlar elde edebilmek, cihazın sahip olduğu fonksiyonlarla ilgilidir.

  • Full HD 4K çekim kalitesi
  • 1720 mAh Lityum pil
  • 9 x Zoom lens

Yenilikçi Bakışla Aksiyon Kamerası GoPro Hero9 Özellikleri

Yenilikçi Bakışla Aksiyon Kamerası GoPro Hero9 Özellikleri

GoPro Hero9 özellikleri, deneyimlerinizi torunlarınıza anlatabileceğiniz anılara dönüştürür. Uzun süreli aktivitelerde kameranın performansına devam edebilmesi pil yapısıyla ilgilidir. GoPro Hero9 pil 1720 mAh performansa ve Lityum-İyon teknolojisine sahiptir. Gelişmiş pil teknolojisi sayesinde çekimlerinizi kesintisiz yapabilirsiniz. Duraklatma fonksiyonuyla GoPro Hero9 bataryayı boşa harcamaktan kaçınmanızı sağlar. Modelin bataryası gömme biçimde cihaz içerisindedir. Dayanıklı malzemelerden üretilen GoPro Hero 9 batarya süresi cihazda kullanılan kayıt türüne göre değişkenlik gösterir.4K ile yapılan çekimlerde bir saati geçen kayıtlar yapılır. Batarya boyutu büyüyen model, soğuk havalarda çekim yaparken sizi yarı yolda bırakmaz. Bataryanın bulunduğu alanda mikrofon girişi bulunur. GoPro Hero 9 mikrofon girişi cihazın sağ yan kısmında bulunan kapak altındadır. Bu kısım içerisinde batarya da bulunduğundan, kapağı açık kullanmak yerine cihaza eklenebilen markanın mikrofonunu kullanmak gerekir.

GoPro Hero9 ile Özgürleşin

GoPro Hero9 ile Özgürleşin

Paketli satılan model, GoPro'ya üye olabileceğiniz kare kodun olduğu ve ilk kez markanın ürünlerini kullanacaklara paket içerisindeki parçaların nasıl monte edileceğini anlatan bilgilendirmeyle birlikte gelir. GoPro Hero9 lens resim sabitleyici özelliktedir. 1080p, 1520p ve 2160p video formatlarını destekleyerek 4K ultra HD kalitede çekimler elde edilir. Çözünürlüğü arttıran tasarımıyla 9x zoom lens ekstra ayrıntıları yakalayarak yüksek çözünürlüklü görüntülere sahip olmanızı sağlar. GoPro Hero 9 tripod aparatıyla birlikte kullanıldığında cihazı bir noktaya sabitleyerek çekim yapar. Cihaza uygun aparatlarla herhangi bir tripoda kameranızı sabitlemeniz mümkündür. GoPro Hero 9 ayarları farklı çeşitlere sahiptir. GoPro Hero 9 zoom lens sayesinde gece modu ayarı ile karanlıkta dahi net görüntü alınır. Lens değişim moduyla görüş açısını artırarak geniş çekim yapılır. Bluetooth ve Wi-Fi bağlantılarıyla paylaşımlarda bulunmak kolaylaşır.

GoPro Hero 9 Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

GoPro Hero 9 Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Modelin mikrofon ve koruyucu özelliklere sahip farklı aksesuar çeşitleri bulunur. GoPro Hero 9 kılıf seçenekleri farklı renklerde üretilir. Rüzgar filtresi özelliği sayesinde çekimlere duruluk katar. Ekran dokunmatik ve rahat kullanıma uygun hassasiyettedir. GoPro Hero 9 black 10 metreye kadar su geçirmez. Hafıza kartı ekleyerek hafızayı arttırmak mümkündür. Zorlu koşullarda kesintisiz ve net kayıtlar almayı sağlayan lens özellikleri GoPro Hero 9 incelemelerinde öne çıkar. Yerleşik sensörler kullanılarak görüntü otomatik düzleştirilir. Kayıt düğmesine basmadan 30 saniye çekim yapabilen kamerayla acele etmeden aksiyonlar kaydedilir. Otomatik çekim ayarına sahip cihazla programlamayı yaptıktan sonra kamerayı çekimin yapılacağı yerde bırakmanız yeterlidir. Kullanım kolaylığı sağlayan GoPro Hero 9 fiyat çeşitleri indirimli olarak bulunabilir. Online alışveriş rahatlığı sunan Trendyol'da GoPro Hero 9 satın alırken çeşitli kampanyalardan faydalanabilirsiniz.