GPD Dst19-1 Duş Seti (5 FONKSİYONLU EL DUŞU İLE) -dst19-1

3.288 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.300 TL

Ürün Bilgileri

GPD Dst19-1 Duş Seti (5 FONKSİYONLU EL DUŞU İLE) -dst19-1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SERDOHAN YAPI LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: SERDOHAN YAPI MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0762051373700001 Vergi Kimlik Numarası: 7620513737
    Bu ürün SERDOHAN YAPI LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GPD DST19-1 Duş Seti 5 Fonksiyonlu El Duşu İle: Şıklık ve Fonksiyonun Buluşma Noktası GPD DST19-1 Duş Seti, şık tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile banyo deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor. İşte bu ürünün detayları: 5 Fonksiyonlu El Duşu:DST19-1, 5 farklı fonksiyon ile öne çıkan el duşuyla banyo keyfinizi kişiselleştirmenize olanak tanır. Masaj, yağmurlama, sprey, su yoğunlaştırma ve su karışımı gibi seçenekler arasından istediğinizi seçerek duş deneyiminizi özelleştirebilirsiniz. Mafsallı Tepe Duş Başlığı:Ürünün mafsallı tepe duş başlığı, geniş bir açı ile su püskürtme imkanı sunar. Bu özellik, duş alanınızın tamamına eşit bir su dağılımı sağlar ve duş keyfinizi daha da artırır. Dayanıklı ve Şık Tasarım:DST19-1 Duş Seti, krom renkteki şık tasarımıyla banyonuza modern bir hava katar. Aynı zamanda alüminyum malzemeden üretilmiş olup, dayanıklılığı ile uzun ömürlü kullanım vadediyor. Ayarlanabilir Su Jetleri:Ürünün gövdesine entegre edilmiş 5x5 silikon kireç kırıcılı su jetleri, suyun daha etkili bir şekilde dağılmasını sağlar. Bu sayede su tasarrufu yaparken, kaliteli bir duş deneyimi yaşarsınız. Pirinç Çıkış Ucu:DST19-1, pirinçten üretilmiş çıkış ucu ile sağlam ve dayanıklı bir yapı sunar. Ayrıca çıkış ucu, suyun pürüzsüz ve etkili bir şekilde akmasını sağlar. Uzun Spiral Hortum:Ürün, 150 cm uzunluğundaki spiral hortumu ile kullanım esnekliği sunar. 1/2” - 1/2” ölçülerindeki hortum, standart duş bağlantılarına kolayca uyum sağlar. İdeal Çalışma Basıncı:DST19-1 Duş Seti, 3-4 bar arasındaki ideal çalışma basıncında en iyi performansı sergiler. Filtre Kullanım Tavsiyesi:Tesisatta oluşabilecek kirliliklerden kaynaklanabilecek zararları önlemek amacıyla, ürün kullanılmadan önce daire girişinde filtre kullanılması tavsiye edilir. GPD DST19-1 Duş Seti 5 Fonksiyonlu El Duşu İle, şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getirerek banyo deneyiminizi lüks bir seviyeye taşıyor. Her detayı düşünülmüş bu ürün, modern tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle banyonuzda fark yaratıyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Seti
  • Materyal Pirinç
Geri Bildirim Ver