Grundig Tr 1200 Radyo (kırmızı)

5.600 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.625 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.650 TL

Ürün Bilgileri

Grundig Tr 1200 Radyo (kırmızı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aklaticaret Satıcı Ünvanı: İSMAİL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1150781856200001 Vergi Kimlik Numarası: 9570187527
    Bu ürün aklaticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tr 1200 Radyo (kırmızı)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Grundig TR 1200 Radyo (Kırmızı)

Müzik dinlemek eğlenceli aktivitelerden biridir. İnsanların ruhunu yansıtan ve kendisine iyi gelen müzikleri dinlemesi de son derece huzur vericidir. Radyo çeşitleri listeden gelen müziklerin dinlenebilmesine yardımcı olur. Özellikle radyo kanallarının sohbetini seven müşteriler bu radyoları satın alırlar. Grundig TR 1200 radyo kaliteli frekanslarıyla yüksek çekim gücüne sahiptir. Ses kalitesi oldukça yüksek olduğundan dilediğiniz şekilde müzik dinleyebilirsiniz. Taşınabilir özelliğe sahip olan bu model ergonomik bir kullanım imkanı sunar. Pikniğe, havuza ve bahçe gibi alanlara giderken yanınızda taşıyabilir ve müzik dinleyebilirsiniz. Bu sayede ruhunuzu rahatlatabilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Siz de müzik dinlemeyi seviyorsanız Grundig markası tarafından üretilen bu modeli satın alabilirsiniz. Böylelikle kendinizi iyi hissedecek müzikleri kolaylıkla dinleme imkanı elde edebilirsiniz.

  • Taşınabilir özellik
  • Yüksek ses kalitesi
  • Estetik tasarım

Estetik Tasarımlı Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo

Estetik Tasarımlı Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo

Evlerde bulunan kullanışlı eşyaların estetik tasarıma sahip olması son derece önemlidir. Bu eşyalardan biri olan radyolar çok fonksiyonlu bir kullanım deneyimi yaşatır. Grundig TR 1200 radyo (kırmızı) estetik tasarımıyla müşterilerin dikkatini çeker. Kırmızı rengi sayesinde evlerinizin güzel alanlarında değerlendirebilir ve dekoratif bir bölge oluşturabilirsiniz. Bu sayede göz alıcı ve estetik bir ürüne sahip olabilirsiniz. Müzik dinleme işlevlerinizi de bu radyo sayesinde halledebilirsiniz. Bu sayede işlevsel olan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Dilerseniz evinizde dilerseniz de ofislerinizde tercih edebilirsiniz. Bu sayede dekorasyonu zenginleştirebilirsiniz. Grundig TR 1200 radyo (kırmızı) kullananlar ürünün tasarımından ve görünümünden oldukça memnun kaldıklarını belirtirler. Siz de hem müzik dinlemek hem de evlerinize dekoratif bir hava katmak istiyorsanız bu kullanışlı radyoyu satın alabilir, ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.

Yüksek Ses Kalitesiyle Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo

Yüksek Ses Kalitesiyle Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo

Radyo çeşitlerinin yüksek ses kalitesine sahip olması son derece önemlidir. Tüm frekansların çekmesi ve kaliteli radyo kanallarının ürün içerisinde yer alması son derece önemlidir. Grundig TR 1200 kırmızı radyo yüksek ses kalitesine sahiptir. Kırmızı rengi ile oldukça canlı bir kullanım sağlar. Özellikle tüm frekansların çekmesi müşterilerin beğenisini kazanır. Bununla birlikte evlerinize dekoratif bir görünüm katar. Birbirinden farklı radyo kanallarını yüksek kalite ile dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda tüm kanallara ulaşarak tarzınızı yansıtan parçalara ulaşabilirsiniz. Bununla birlikte kaliteli bir ürüne sahip olabilirsiniz. Grundig TR 1200 radyo (kırmızı) yorumları ürünün alt kısmında yer alır. Müşteriler genellikle ürünün özelliklerinden ve kullanım alanlarından bahsederler. Siz de yüksek ses kalitesine sahip olan bir radyo arıyorsanız bu kaliteli modeli tercih edebilir ve konforlu kullanıma sahip olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo Fiyatı

Bütçe Dostu Grundig TR 1200 Kırmızı Radyo Fiyatı

Radyo çeşitlerinin taşınabilir özelliğe sahip olması müşterilerin ergonomik bir kullanım imkanı elde edebilmesine yardım eder. Özellikle gidilen alanlara kendinizi rahatlatabilecek bir ekipman götürebilirsiniz. Grundig radyo çeşitleri arasında bulunan TR 1200 kodlu model, Trendyol’dan satışa sunulur. Taşınabilir özelliği sayesinde kullanım konforunuzun artmasını sağlar. Bununla birlikte ergonomik bir tasarıma sahip olduğundan taşıma sırasında herhangi bir biçimde yorulmanızı engeller. Bununla birlikte oldukça şık bir tasarımı bulunur. Ürünün rengi kırmızı olduğundan estetik ve dekoratif bir kullanım imkanı sunar. Bu modeli satın almadan önce fiyatını inceleyebilirsiniz. Grundig TR 1200 radyo (kırmızı) fiyatı müşterileri şaşırtır. Radyo seven tüm müşterilerin bütçesine hitap eden fiyatı sayesinde ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Bu sayede dilediğiniz gibi retro tarzınızı yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda evlerinizde dekoratif bir alan oluşturabilir ve kaliteli müzikler dinleyebilirsiniz.