Gübretaş Potasyum Nitrat Toz Gübre 25 Kg

1.350 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.326 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.397,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Gübretaş Potasyum Nitrat Toz Gübre 25 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirler Tarım Satıcı Ünvanı: DEMİRLER ZİRAİ ÜRÜNLER İNŞAAT GIDA EMLAK OTOMOTİV TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0278095191900012 Vergi Kimlik Numarası: 2780951919
    Bu ürün Demirler Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Potasyum nitrat Yüksek oranda potasyum içerir. Dane ve meyvelerin iri, dolgun ve sert
  • renklerinin canlı olmasını sağlar. Ürünün gıda değerini (şeker, protein, aroma maddeleri, vitaminler) artırır. Meyve dökümünü en aza indirir. Olumsuz yetişme koşullarına, yatmaya ve hastalıklara karşı dayanıklılığı artırır. Yeterli potasyumu alamayan bitkilerde ürünün kalitesi dolayısıyla pazar değeri düşer. Bileşimindeki azot, çiçeklenme döneminden sonra da vejetatif faaliyetlerin devamlılığını sağlayarak meyve oluşumu ve gelişiminin devam etmesini sağlar. Sodyum, klor ve ağır metal içermediğinden tüm bitkilerde güvenle kullanılabilir. Suda eriyen tüm gübrelerle ve ilaçlarla karıştırılarak verilebilir. Kalsiyumlu bileşiklerle karıştırılmamalıdır. Garanti edilen içerikkütlece (w/w)% Toplam azot (n) 13 Nitrat azotu (n-No3) 13 Suda çözünür potasyum oksit (k2o) 45.5 Bitkiuygulama zamanıyapraktan gram/dekar (100 litre su ile)damla sulamadan kg/dekar (1 ton su ile)topraktan kg/dekar kg/ağaç baş Domates-Biber-Patlıcan-Hıyar-Kavun-Karpuz-Kabakmeyvelerin ceviz iriliği aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar300 - 5005 - 720 - 25fasulye-Nohut-Mercimekmeyvelerin ceviz iriliği aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar300 - 4004 - 520 - 25çilekmeyve tutumundan itibaren300 - 5007 - 820 - 25muzmeyve tutumundan itibaren300 - 5007 - 80.5bağ-Kivimeyvelerin fındık iriliğini aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar300 - 5007 - 80.5 - 1narinciyemeyvelerin fındık iriliğini aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar300 - 5007 - 80.5 - 1kiraz-Vişne-Şeftali-Kayısı-Erik-Elma-Armut-Ayva-Zeytinmeyvelerin fındık iriliğini aldığı dönemden, hasada 15-20 gün kalıncaya kadar300 - 5007 - 80.5 - 1mısır-Ayçiçeğibitki boyunun 40-50 cm olduğu dönemden itibaren300 - 5005 - 620 - 25patates-Ş.Pancarı-Havuçyumruların şişmeye başlamasından itibaren hasada kadar300 - 5006 - 720 - 25buğday-Arpa-Çeltiksapa kalkma döneminden süt olum dönemine kadar300 - 500-20 - 25pamuktarak oluşumundan itibaren hasada kadar300 - 5005 - 620 - 25fındık-Ceviz-Antep fıstığıiç doldurma döneminde300 - 4004 - 50.5 - 1soğan-Sarımsakbaş irileşme döneminden itibaren300 - 4004 - 520 - 25yaprağı yenen sebzeler (marul, kıvırcık, lahanagelişme dönemi boyunca300 - 4004 - 520 - 25süs bitkileri ve hobi bahçelerigelişme dönemi boyunca250 - 3003 - 420 - 25-Yapraktan önerilen dozlar 10 - 15 gün ara ile, damla sulama ve topraktan önerilen dozlar ise haftalık olarak uygulanır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 L
  • Ağırlık 25 Kg
  • Gübre Çeşidi Toz Gübre
Geri Bildirim Ver

Gübretaş Potasyum Nitrat Toz Gübre 25 kg

Toprağın verimli hale gelmesine yardımcı olan gübre çeşitleri, sera gibi birbirinden farklı alanlarda sıklıkla tercih edilir. Bitkinin büyümesi ve olgunlaşması için gereken gıdaların verilmesine yardımcı olduğundan meyvelerin olgunlaşmasını sağlar. Toz halde bulunan çeşitler, müşterilerin ilk tercihlerinden biridir. Toz modeller, kolay kullanım imkanı sağlamakla birlikte üretimin artmasına ve tarlanın verimli olmasına yardımcı olur. Aynı zamanda bitki örtüsüne herhangi bir şekilde zarar vermez. Bu sayede olgunlaşma süresi hızlandığından meyve ve sebzelerinize erken ulaşabilirsiniz. Gübretaş toz gübre çeşitleri arasında verim artırıcı formüle sahip olan potasyum nitrat, aroma ve protein içerir. Böylelikle meyve ve sebzeler kendi lezzetini kolaylıkla alır. Hastalıklara karşı tam koruma sağlayan bu çeşit, güvenli tüketim imkanınıza destek olduğu için siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Yüksek verim imkanı
  • Hastalıklara karşı koruma
  • Güvenli kullanım

Yüksek Verim Sağlayan Gübretaş Potasyum Nitrat

Yüksek Verim Sağlayan Gübretaş Potasyum Nitrat

Gübrelerin yüksek verim sunması müşterilerin aradığı özelliklerden biridir. Özel karışımlarla hazırlanan çeşitler, toprağın cinsine göre değişiklik gösterir. Potasyum içerikli çeşitler güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda verim artışının gerçekleşmesine yardımcı olur. Her toprağa kullanılabilen potasyum nitrat toz gübre, Gübretaş güvencesiyle satışa sunulur. Bununla birlikte toz kıvama sahip olduğundan olduğundan kolay bir uygulama işlemi sunar. Bitkilerde bulunan klorofilin artmasını sağlayarak proteinin gelişmesini de destekler. Genellikle zeytin, ayçiçeği, meyve ve sebzelerin olgunlaşma sürecinde kullanılır. Potasyum ve nitrat içeren bu çeşit, toprağın alması gereken hava ve su dengesini korur. Siz de toprağın verimini artırarak bitkilerinizin hızlı bir şekilde olgunlaşmasını isterseniz markanın satışa sunduğu bu ürünü satın alabilirsiniz. Böylelikle lezzetli ve sağlıklı meyvelere hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Gübretaş Potasyum Nitrat Toz Kıvamlı Gübre Yorumları

Gübretaş Potasyum Nitrat Toz Kıvamlı Gübre Yorumları

Gübreler bitki üretimini sağlayan malzemelerden biridir. Aynı zamanda kök gelişimini destekleyen, toprağın ihtiyaç duyduğu hava ve suyun sağlanmasına yardımcı olan çeşittir. Bu malzemelerin içerisinde bulunan elementler toprağın verimini artırmada ve hastalıkların önlenmesinde etkilidir. Gübretaş potasyum nitrat toz gübre oluşabilecek hastalıkları engeller. Bununla birlikte meyvenin dökülme oranını da minimum dereceye indirerek istediğiniz oluşumun desteklenmesine yardımcı olur. Potasyum ve nitrat içerikli ürünler verim artırma özelliğine sahiptir. Bununla birlikte, bitkilerin ve meyvelerin hastalığa yakalanmasını engeller. Aynı zamanda belirli dönemlerde gerçekleşen mevsim geçişleri sırasında bitkilerin güvenli bir şekilde korunmasına yardımcı olur. Ürünü daha önce deneyimleyen müşteriler yapısından oldukça memnundur. Bu ürünü satın almak isterseniz Gübretaş potasyum nitrat toz gübre 25 kg yorumları ile detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Böylelikle son derece kaliteli kullanım elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Gübretaş Toz Kıvamlı Gübre

Uygun Fiyatıyla Gübretaş Toz Kıvamlı Gübre

Toprağın canlılığını ve verimini artıran ürün, bahçe ve sera gibi alanlarda kolaylıkla kullanılır. Birbirinden farklı formüller arasında potasyum nitrat içerikli çeşitler verim artırdığından sıklıkla tercih edilir. Aynı zamanda meyve ve sebzelerin canlılık kazanmasına ya yardımcı olur. İdeal hacme sahip olduğu için ihtiyacınız kadar kullanma imkanı sunar. Gübretaş potasyum nitrat toz gübre 25 kg hacme sahiptir. Bileşiminde bulunan azot miktarı oldukça dengelidir. Bu sayede çiçeklenme dönemi sonrasında popülasyonun devam etmesine yardımcı olur. Sodyum, klor ve herhangi bir ağır metal içermeyen bu toz karışım güvenli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda sağlıklı tüketim ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Uygun fiyata sahip olan bu model her bütçeye uygundur. Gübretaş potasyum nitrat toz gübre 25 kg fiyatını Trendyol’dan kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz.